16 desember 2013 -- 6:16

Gooood morgen! Kjære vene, for et vær det er utenfor nå. Vind og regn. Håper ikke bloggen blåser bort!

Nok en uke er i gang, og nå er det ikke snakk om lang tid, før 2013 er over. Dette har vært et utrolig bra år for min del, og det føles godt å sitte med den følelsen. Og enda er det litt tid igjen, på å gjøre ting enda bedre! Hver dag er en ny sjanse. Helgen min har vært fin, og det håper jeg deres også har vært. Har fått handlet inn flere julegaver, kjøpt noen fine ting til meg selv, tatt ny rekord i rykkbøy, vært med så mange fine mennesker, og selvsagt vært i marka. Melding fra Ingrid 06:33 på en lørdag. Tur? Ja! Halvannen time senere satte vi av gårde.

Kornete bilder, delvis fordi det var så mørkt, og delvis fordi jeg ikke turte å ta med speilrefleksen. Det regnet/snødde hele tiden, og vi vasset av gårde i nysnø. Vi har gått rundt Maridalsvannet mange ganger, men gjennomsnittsfarten har trolig aldri vært så lav som på lørdag. Sånn går det når ikke hvert tråkk får en fremover. Og sånn går det når de to som har gått opp veien for en, er rådyr! Ikke spesielt behjelpelig.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

TENK at vi tar rent vann som en selvfølge. At vi i det hele tatt har muligheten til det. Vi er så heldige!

Noen timer senere gikk jeg inn døren hjemme, med klissvåte føtter og ganske vått hår. Og i knallhumør! For en herlig måte å starte dagen på. Få kroppen til å jobbe, være i godt selskap, fylle lungene med frisk luft, og ikke minst få pratet om så mye interessant og rart. Ekstra deilig er det jo, når man vet at man kan komme hjem til tørre klær, varme rom, mat, te og avslapping. Et godt liv.

Vel, nå må jeg fortsette på kryssordet her. Det passer litt dårlig at det følger med kryssordbilag til avisene før jeg er ferdig med siste eksamen, haha. Man kan jo ikke vente med kryssordet én uke, det ville vært for dumt. Skal nok få til begge deler. Om noen timer skal jeg trene med Fredrik, og så blir resten av dagen tilbragt på skolen. Ønsker dere alle en fiiiiinfin mandag!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Trodde vi ble enige om at overskriften skulle være «fifty shades of grey»!!!!!!! 🙁 🙁 🙁

  MANDAAAAAAAAAAAAAAAG!!!! 🙂

  • Kamilla K sier:

   HAHA! DU ble kanskje enig med deg selv om det?! 😛 Neste innlegg fra vintertur med deg, skal hete det. Lover! (Angrer allerede)
   JAAAAAA! *danserundtkjøkkenøyaiglede*

   Har forresten et tema vi må ta opp på neste tur. Leste meg blå og grønn på det i går, og trenger din input!

 2. Sara sier:

  Turene deres høres knallfine ut! Elsker også å være i marka/fjellet 🙂
  Studerer faktisk i Oslo, så dersom mot formodning skulle få lyst på enda en turkamerat, stiller jeg gjerne opp 😉
  Ha en super dag!

  • Kamilla K sier:

   Turene ER knallfine! 🙂
   Takk for turkamerattilbud, Sara! 🙂 Håper mandagen din var fin, og at resten av uken blir tipptopp!

 3. Koselige bilder! Noen av dem fikk jeg helt Tre Nøtter til Askepott-følelse av 😀

 4. Linn sier:

  Så herlig!!:-) Har siste eksamen på onsdag, og det skal feires med en etterlengtet skogstur!

  Husket i tillegg at du brukte å skrive om at du ofte bakte scones før – har du lagt ut oppskriften?:-) har prøvd å lete etter det, men finner den i såfall ikke noe sted!

  Håper du får en herlig uke, og nok en gang – tusen takk for at du sprer inspirasjon og glede til oss lesere!

  • Kamilla K sier:

   Åh, hurra! 😀 Jeg håper på en skogstur eller to i løpet av uken selv. Og i hvert fall i ferien! 😀 Gleder meg!

   Den oppskriften har jeg aldri lagt ut, og nå har jeg ikke laget de på år og dag (bokstavelig talt), men jeg har noen småplaner om å få bakt noe i ferien, så kanskje jeg kan finne på noe i samme sjanger 😉 Du får følge med!
   TUSEN takk for så fine ord! Hyggelig at bloggingen settes pris på, jeg koser meg med den! Goooood uke videre, Linn!

 5. Therese sier:

  Herlige bilder, frøken! Høres ut som dere koser dere masse på turer, det er bra det! 😀 Håper du har hatt en flott start på uken så langt, og at resten blir vel så bra, om ikke bedre! 😀

  • Kamilla K sier:

   Takk! 🙂 Jaaa, vi koser oss massemasse!
   Takk, i like måte! Hadde en helt fantastisk mandag, så da er det bare å kjøre på i samme stil! Håper din uke blir KNALL!

 6. Tonekb sier:

  Åh, så herlig! Og du er så flink til å sette pris på de små gledene i hverdagen – jeg skal selv bli flinkere til å fokusere på det.

  Personlig har jeg hatt en rough start på juleferien med operasjon av visdomstann. Blir nærmest senge-/sofaliggende et par dager, og det er jo fryktelig irriterende når en først har juleferie og faktisk kunne ha trent, gått tur og bare fylt dagene med det man selv VIL! Men, vi krysser fingrene for at det gir seg fort, slik at jeg kan opp, ut og gå iallfall ila morgen kveld! 🙂

  Klem til deg!

  • Kamilla K sier:

   Det anbefales virkelig. Jeg finner glede i så mye hverdagslig, og kjenner meg oppriktig lykkelig for at jeg har et slikt fokus 🙂

   Åååå, au! God bedring, hvis man kan si det! 🙂 Om noen dager er det forhåpentligvis over!
   Klem tilbake, alltid gode deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.