6 november 2013 -- 6:31

Satt og bestilte noen pakker med te på iHerb i går. I forbindelse med at jeg nettopp har levert inn en eksamensoppgave om Yogi, oppdaget at jeg har gått tom for et par varianter jeg liker. Og apropos nettopp den oppgaven; jeg tenkte jeg like gjerne kan sette et av markedstiltakene fra oppgaven, ut i live: bruke min plattform, til å gi flere markedskjennskap til Yogi.

Så da er det bare å dele min økologiske Yogi-glede med dere. Det er en daglig glede. Synes det er perfekt med te når jeg sitter og jobber med skolearbeid, i tillegg til at mange av variantene er uten koffein, så jeg kan drikke noe varmt når klokken har bikket tolv. Dere husker vel koffeinpunktet i søvninnlegget? God søvnkvalitet prioriterer jeg, uten at det trenger å gå på bekostning av at jeg liker å nyte fra dette herlige sortimentet:

te0

Har litt ekstra på lager av enkelte smaker, men det er altså disse som går igjen:

te1

Slenger like gjerne med iHerb-linker til teene. Det er nemlig på vår kjære amerikanske nettbaserte helsekost jeg bestiller fra. Sparer raskt penger på det, med såpass hyppig tedrikking. Bestillingen derfra gjør dessverre at Yogi må vise til noe jeg mistenker er ganske misledende tall for markedsandel i Norge. Jeg har drukket mange, mange pakker, og jeg har vel kjøpt her i landet én gang. Prisene avgjør, og når alternativet er billigere, velger jeg det.

Caramel Apple Spice, Vanilla Hazelnut, Bedtime, Chai Rooibos, Purely Peppermint, Mayan Cocoa Spice, Ginger, Green Tea Kombucha, Vanilla Spice, Berry DeTox, Chai Green og Lemon Ginger.

te5

Mine soleklare favoritter: Caramel Apple SpiceMayan Cocoa SpiceChai Rooibos, og Purely Peppermint.

Jeg liker krydderteer best, uten tvil. Chai Rooibos og Purely Peppermint er for øvrig koffeinfrie.

te3

Man får kjøpt mange av smakene i en god del av NorgesGruppen sine butikker (fordi det er ASKO som distribuerer det – folk i klassen min forstår hvor utrolig festlig den faktasetningen er), på helsekoster rundt om, og sikkert i en hel del andre butikker i det ganske land.

te4

Det beste med teene er de gode smakene. Men en stor bonus, synes jeg, er de herlige små lappene, som henger på hver tepose. Positive, små visdomsord, i riktig Yogi-ånd. Så har man noe å fundere på mens teen trekker.

Jeg har prøvd en del andre, og dette er gjengangerne. Har riktignok ikke rundet hele sortimentet. Liker du krydderteer (eller juledrikker, som noen kaller det) bør du i hvert fall prøve ut de jeg skrev er favorittene mine. Har alltid noen pakker med Chai Rooibos liggende i vesken, så jeg kan fikse meg te på skolen, hvis jeg skulle få lyst på. Kantinen vår har automat med varmt vann – genialt. Skål da, dere!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Godt å se at det er andre med massive te-samlinger også! Her i huset er skapet proppet med alle slags slag! Og det er alltid te med i sekken. Har tilogmed kjøpt meg en billig vannkoker til å ha på masterlabben (er et stykke til kantinen og vannautomaten)!
  Er ganske glad i krydderte selv, men bestilte Mayan Cocoa Spice med forrige iherb pakke, og ble litt skuffet. Nå har jeg bare drukket en kopp med den, så kanskje den vokser på meg, hehe 🙂 Nei, alt dette te-pratet gir meg lyst på en kopp, skål ja! 😀

  • Kamilla K sier:

   Olala, det var smart av deg 😉 Vannkoker er genialt!
   Hm… Kanskje den ikke er noe for deg, og kanskje du må gi den flere sjanser… Bare èn måte å finne ut det på 😀 SKÅL!

 2. Frida sier:

  for en samling, haha! det er bare å si fra om du trenger hjelp til å redusere den (te-besøk) endag 😀
  men du manger en ser jeg. har du ikke prøvd den som smaker sjokko?

  håper du får en fin dag! <3

  • Kamilla K sier:

   Haha 😀 Will do, Frido!
   Joda, har drukket noen pakker med den, men synes ikke den er av de beste. Liker litt mer futt i teen 😉
   I like måte! 🙂 Håper spinningen var bra!

 3. Maria sier:

  Ser det er flere varianter jeg må prøve her, ja 😀

 4. Linn Renèe sier:

  Hahahahaha, jeg digger deg! Definitivt den beste eksamensoppgaven vi har laget! 😀

  • Kamilla K sier:

   HAHA for sure! 😀 Bare jeg åpner øynene om morgenen, ser jeg haugevis av ting som kan relateres til våre oppgaver. Men ingenting slår Asko. INGENTING! 😀 Seriøst… Den oppgaven burde fått en pris (i tillegg til den gode karakteren) 😛

 5. Emma sier:

  Ååh, et eget te-innlegg, love it! Te er min faste følgesvenn. Jeg liker også yogi-teene, sweet-chili er min favoritt. Hjelper alltid på sår hals 🙂

  • Kamilla K sier:

   Te er rett og slett helt genialt. Alle smakene, alle variantene, alle styrkene… Noe for alle 🙂 Sweet chili har jeg ikke smakt, men den skal jeg slenge med neste gang 🙂 Takk for tips!

 6. Tove sier:

  Kjøpte cocoa spice etter din anbefaling, og må si den virkelig falt i smak! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.