24 november 2013 -- 12:50

En meget forenklet treningsoppsummering i dag. Tallene får utebli, men jeg kan meddele at ting går fremover i et ganske festlig tempo, og at kvaliteten på øktene er bedre enn noen gang. Veldig, veldig gøy!

Mandag (Magnat, med Fredrik)

 • Frontbøy, markløft, skulderpress, nedtrekk, mageøvelser og mobilitetsøvelser

3

Tirsdag (SATS)

 • Benkpress, ringroing, markløft, mageøvelser

Onsdag (Magnat)

 • Knebøy, strakmark, push-ups, pull-ups med strikk

1

Torsdag (SATS)

 • Benkpress, nedtrekk, frontbøy, markløft, + diverse

Fredag (Magnat, med Fredrik)

 • Saktebøy, sumomark, skulderpress, nedtrekk, + godt og blandet
 • Halvannen times gåtur

Lørdag (SATS)

 • Rykkbøy, markløft, + litt av hvert

2

Søndag 

 • 8 km skogstur (bilder kommer til uken – SÅ fine!)

4

Det var en som ikke trodde på meg da jeg fortalte at SATS Akersgata åpner i januar… Vel, det er i hvert fall slik vinduene til gamle Golds Gym ser ut nå, og det står det samme på sats.no, så da velger jeg å tro på det. Tror og håper at det blir et kult sted, og FOR en beliggenhet. Synes alle leserne mine fra CK kan bli med på en økt der.

Vi prates i morgen, fine mennesker.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. stine sier:

  har trent i de lokalene før, da stamina hot hadde senter der! Da jeg fikk vite at skolen min (helsehøyskolen) skal flytte til sentrum der de andre CK skolene ligger, bestemte jeg meg for å starte å trene der igjen:-) tror det kan bli veldig bra!!

  • Kamilla K sier:

   Yey, en leser fra NHCK! Det liker jeg 🙂
   Kult, da ses vi kanskje på SATS!
   Gooood søndag til deg!

   (Aner du noe om når dere skal flytte? Og ikke minst HVOR? 😀 )

   • stine sier:

    Kirkegata og/eller prinsens gate, tror jeg?:-) Vi skal starte med undervisning der 6 januar, lokalene vi har nå har vært ubrukelig ganske lenge pga oppussing, så alle vil at det skal gå fort 🙂 håper vi ses, og god søndag :-):-)

    • Kamilla K sier:

     Så spennende! Hele NHCK, eller? Haha, du er min nye informasjonskanal 😛 Skal undersøke dette! Men så artig! God søndag videre!

 2. Ingrid sier:

  Hej sveis 😉 Hva med et innlegg om hva KamillaK ønsker seg til jul? 😀
  God søndag 😉

  • Kamilla K sier:

   Hei sveisgrid (see what I did there?)
   Hehe, jeg har to ting på ønskelisten min til jul: middels stor jernpanne, og flere skåler til et sett jeg allerede har noe fra. Spennende, eller hva? Et eget innlegg om det tror jeg kan få dere alle til å sovne 😆 Har alt jeg trenger, og mer til.

   Goooood søndag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.