10 november 2013 -- 10:22

Etter at jeg skrev om oppvarmingen min for styrketrening har jeg fått både ett og fem spørsmål om dette. Jeg har ikke stort mer å tilføye, enn det jeg skrev, men ser nå at det kan være et poeng at jeg skriver det i disse innleggene, for å vise at jeg ikke bare går inn og løfter umiddelbart.

Etter mandagsøkten (på Magnat) fikk jeg beskjed om å ha en treningsuke uten maksløft, og det har jeg klart å holde fint. Løftet litt likevel, selvsagt, men holdt meg godt unna utmattelse på hver eneste økt. Fornøyd!

Mandag

 • Oppvarming med strikk, og mobilitetsøvelser
 • Rykkbøy 20 kg x7, 30 kg x5, 35 kg x5, 40 kg x3
 • Markløft 40 kg x7, 60 kg x5, 70 kg x5, 80 kg x5, 90 kg x3, 95 kg x1, 100 kg x1
 • Benkpress 20 kg x7, 30 kg x7, 35 kg x5, 37.5 x3
 • Bokshopp ca 40-60 cm, 4×3 hopp
 • Chin-Up med strikk 3×5
 • Keisersquat

Kommentar: PT-økt med Fredrik, på Magnat. Teknikksjekk i rykkbøy (føltes lett), markløft (føltes lett), benkpress (føltes lettere enn tidligere). Gøy at ting begynner å sitte skikkelig! Spensthoppene var mer mental trening, enn fysisk. Keisersquattesten er alltid festlig.

1

1) Easypeasy, som F sier. 2) Fornøyd?!

Tirsdag

 • Oppvarming med strikk og kettlebell (12 kg)
 • Markløft 50 kg x9, 70 kg 10×7 3×10
 • Knebøy 20 kg x9, 40 kg 5×10, 50 kg 5×7, 40 kg 2×10 + 5
 • Body Weight Ring Row 9 + 6 + 6
 • Glute Bridge m/10 kg vektskive og strikk over knærne 3×15
 • Gåtur 12 km

Kommentar: Herlig tur med Kristin. 100 reps mark med 70 kg, og 100 reps bøy med 40/50 kg. Jeg er litt rar.

2

1) Fine Bygdøy. 2) Fine stanga.

Onsdag

 • Barbell Bench Press 20 kg x9, 30 kg 5×7, 35 kg 6×3, 30 kg 5×7
 • Løping 3,6 km – 20 min – 1,5% stigning (pluss oppvarming og nedtrapping)
 • Tøying med strikk + planke + rulle

Kommentar: Dro på trening for å ha langkjøring. Det gikk jo fint… Haha, eller ikke. Ble heller en lett mengdeøkt på bryst, og en minitur på mølla, før diverse festligheter med kroppsvekt.

3

1) Får alltid et smilefjes på øktene mine. Eller stjerne. 2) Heihei!

Torsdag

 • Oppvarming med strikk og kroppsvektøvelser
 • Goblet Squat m/kettlebell 12 kg 6×12
 • Rykkbøy 25 kg 7×7
 • Body Weight Ring Row 8 + 8 + 6 + 6 + 6
 • Glute Bridge m/10 kg vektskive og strikk over knærne 2×10

Kommentar: En lett tidsfordrivøkt på SATS, mellom to planer.

Fredag: aktiv hviledag. 18 km skogstur. Bilder kommer til uken. KNALLtur!

4

Lørdag

 • Oppvarming med strikk og kroppsvektøvelser
 • Goblet Squat m/12 kg kettlebell 4×9
 • Knebøy 20 kg x9, 40 kg x7, 50 kg 2×7, 60 kg 2×4, 70 kg 4×3, 60 kg 1×3, 50 kg 2×5
 • Rykkbøy 25 kg 5×5
 • Markløft 50 kg 1×7, 70 kg 5×5, 50 kg 1×7

Kommentar. Dama ved siden av meg tok rekord i bøy.  «Jeg ble så inspirert av din bøying, du får det til å se så lett ut!» Gjett om jeg ble glad, gira, rørt, og overveldet. Og motivert! Hyggelig! Kjente jeg hadde så mye energi på lager, men klarte å holde det godt under maks.

Søndag: Vi får se… Er på skolen nå, og har med treningstøy, så mulig det blir litt sprell i ettermiddag.

Fornøyd med treningsuken, selv om jeg kjenner jeg har en del mer å gi. Sikkert kjekt med slike uker i ny og ne, om så bare for å teste min egen selvdisiplin. God søndag!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Hei du!
  Lurte på hvilket sats-senter du liker best? 🙂

  • M sier:

   Det lurer jeg på og!

   • Kamilla K sier:

    Og da lurer jeg på hvorfor dere lurer?! 😀 Trener man ikke bare på det som er nærmest hjemme/skole/jobb? Hehe. Mener ikke frekt altså, jeg lurer genuint på hvorfor det er interessant 🙂

    De sentrene med eleikoplattform og riktig diameter på vektskivene… De liker jeg. Har lyst til å dra på SATS Skøyen en dag. Og gleder meg til det i Akersgaten åpner i januar 🙂

    • M sier:

     Jeg lurer rett og slett fordi jeg er ny på sats, ny i Oslo og har ganske mange sentre å velg mellom.

     • Kamilla K sier:

      Skjønner 🙂
      Anbefaler å sjekke ut de som er nærmest der du bor/jobber/studerer, så finner du nok raskt ut hvor din favoritt ligger 😉

 2. Malin T sier:

  Hei Kamilla!
  Teit spørsmål, men ang det skumrulleopplegget? Blir det noen gangen bedre evt mindre vondt? Har ikke rulla såååå lenge,men h***** så vondt det gjør 🙁
  Elsker bloggen din forresten, blir ordentlig glad av å lese innleggene dine 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Ikke teit spørsmål det 😉 Ja, det blir mindre vondt! I begynnelsen gjorde det skikkelig vondt for meg også, men nå gidder jeg ikke bruke rullene på SATS lenger, bruker bare min med pigger hjemme, fordi jeg er litt ferdigrulla. Ikke helt, selvsagt, det blir man vel aldri, men jeg kan gå mye lenger mellom hver gang nå, og fortsatt ikke miste effekten. Det er jo sånn godt-vondt, så hvis du føler det hjelper, så stemmer jeg for at du fortsetter 🙂

   TUSEN, tusen, tusen takk! 🙂 Er småsliten og klar for å sove nå, så slike ord varmer litt ekstra 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.