3 november 2013 -- 18:08

Mandag

 • Løpetur: 9 km – 45:37 min

Tirsdag: PT-time med Fredrik på Magnat. Laaaang oppvarming, knebøy (20-80 kg), benkpress (20-40 kg) og sittende roing. Helt topp, rett og slett! Har jeg nevnt at jeg er fornøyd med PT-en min?

1

1) Knæbøj! 2) Har jeg vist dere de nye skoene mine? Fant dessverre ingen fra Nike i samme type… Men jeg har likevel begynt å snuse på en annen modell fra Nike.

Onsdag: Ingenting.

Torsdag:

 • Markløft 60 kg 2×7, 80 kg x5, 100 kg 2×2, 110 kg x1, 120 kg x1, 110 kg x1, 100 kg x2, 80 kg 4×4, 60 kg 2×5
 • Rykkbøy 25 kg 4×7
 • Diverse: push-ups, ab roller, pull-ups med strikk, kettlebell-markløft m/18 kg +++

Kommentar: Martin og jeg hadde markløftfest, etterfulgt av noen lette rykkbøy. Også danset vi i overkant mye underveis i økten. Skikkelig god-sliten etterpå!

2

Perfekt tegn på at jeg er alt for lite aggressiv når jeg løfter: GLISET! Haha, 120 kg i hendene er noe å smile av.

Fredag

 • Løping: 9,2 km
  • Oppvarming: 2,5 km – 16 min – 2% stigning
  • Progressiv korttur: 5,5 km – 32 min – 2% stigning
  • Nedtrapping: 1,2 km – 9 min – 1% stigning
 • Rykkbøy 30 kg 3×5
 • Goblet Squat (kettlebell) 20 kg 3×12

Kommentar: Det fristet å løpe, så jeg løp.

IMG_3486

Lørdag

 • Goblet Squat (kettlebell) 12 kg 4×9
 • Knebøy 15 kg x9, 40 kg x7, 60 kg 2×5, 65 kg x3, 70 kg 2×3, 75 kg x2, 80 kg 2×2 +2×1, 60 kg 2×5
 • Rykkbøy 25 kg x7, 30 kg 2×5, 35 kg x5, 40 kg x3
 • Benkpress 20 kg x7, 30 kg 2×7, 25 kg 4×5

Kommentar: Herlig økt! Bøyen føltes bra, og jeg fikk ros for bøyteknikken, dybden og styrken, og fikk høre at det var inspirerende å se meg trene like tungt som guttene bak. Ble så glad og overveldet at jeg fikk tårer i øynene i garderoben, og ble helt overgira resten av dagen, haha. Ble riktignok forstyrret midt i «Å, for et liv», men det var helt klart verdt det. For meg er det litt slik at det er overvektige Kamilla, som ingen forbinder med trening, som plutselig får slike komplimenter. Enkelt og greit ganske uvirkelig.

3

1) Haha, tro det eller ei: jeg er ikke på alltid trening for å ta bilder. 2) Kveldstur langs Akerselva. Blå foss!

Søndag

 • Løping
  • Oppvarming: 1,5 km – 10 min – 1,5% stigning
  • Pyramideløp: 4 km – 23 min – 1,5% stigning
  • Nedtrapping: 1,2 km – 10 min – 0,5% stigning
 • Nedtrekk 45 kg 3×7
 • Flat Straight Leg Raise 16 + 12 + 7 + 5
 • Diverse mobilitetsøvelser med strikk

Vel, bildene fra denne uken kunne vel ikke blitt stort dårligere?! Haha, jaja. Treningene har i hvert fall vært knall! Spesielt lørdagen. Og torsdag. Og tirsdag. Å være så fornøyd er en god følelse! Nå er jeg klar for en ny uke. Har flere fine ting planlagt. Først skal jeg gå over eksamen en siste gang, og sove! God kveld, sprekinger.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Hvis du noen gang finner ut at du vil satse på et yrke som motivator, så booker jeg deg på dagen! Jeg blir så GLAD av å lese ting du skriver. og motivert. og nesten litt lykkelig når jeg ser du har skrevet noe nytt. Hurra for deg Kamilla. Driver støtt og stadig og linker innleggene dine til venner og lillesøster (som forsåvidt også digger bloggen din i skjul, det er jeg sikker på – hun synes ihvertfall innleggene jeg linker er kjempebra!).

  Også over til noe helt random, de nye skoene dine, er de bra? jeg har sett på litt forskjellige løftesko, men klarer ikke bestemme meg – og utvalget i butikkene på Gjøvik er ikke til å juble over haha!

  • Therese sier:

   Dette ble veldig merkelig kommentar, men du overlever håper jeg! Håper du får en fantastisk resterende søndag, og en nydelig mandag!

  • Kamilla K sier:

   Ååååååå! 😀 Gliser!!! (Sånn helt seriøst. Gliser til skjermen, og ser trolig helt gal ut)
   Herlighet, jeg blir så takknemlig og GLAD! <3 🙂 <3 🙂 Tusen, tusen takk for så herlig kommentar, Therese! Og takk for at du sprer budskapene mine videre til den store verden. Slikt setter jeg enormt stor pris på!

   Ja og nja. Spørs hva du skal bruke dem til, og hvor god ankelmobilitet du har. Det er jo crossfitsko, så de er ikke forhøyde i samme grad som vektløftersko, men til gjengjeld egner de seg til et allsidig bruk. Men drop fra hæl til tå er 4 mm, så det er ikke mye å hente der, sammenlignet med enkelte vekløftersko som har 15 mm 😉 Men jeg har kun lyst på vektløfterskoene til Nike, og de må bestilles dyrt fra utlandet, så da jeg så noen ROOOOOSA crossfitsko, slo jeg til 😆 Har fortsatt lyst på vektløftersko, men det er kun for å slippe unna litt ekstra på bøyen, og strengt tatt trenger jeg det ikke... Logikken min<3

   • Therese sier:

    Hihi, så bra du blir glad, blir glad selv av å dele, og folk blir glade for å få delt! Hurra for at alle er glade! 😀

    Skjønner, jeg trener jo egentlig ikke med så mye med sko, har bare når jeg trener bryst (blir så ekstremt skitten på sokkene, og føttene sklir ikke) – så trenger egentlig ikke allsidige sko. Hehe, Romaleos 2? Har sett på litt forskjellig, men det er veldig dyrt, så kommer jeg stadig tilbake til spørsmålet om jeg eeeegentlig trenger dem. Jeg har jo klart meg veldig fint så langt.. MEN, nå har jeg jo vektskiver under foten på overhodet-bøyen.. og jeg innbiller meg at det er deilig å trene vanlig bøy med, og frontbøy… Hm. Haha, vi får se!

    Ha en flott dag, Kamilla! 😀

    • Kamilla K sier:

     Hurra for at VI i det minste er glade 😀 Haha!
     Ja, det er vel egentlig bare for bøyingen at jeg kjøpte disse. Kommer fortsatt til å ta mark (og alt annet) i fivefingers. Romaleos 2, ja. De svarte. I want! Teit at ingen her selger dem. Unnskyldning for å dra over dammen?! Haha, neida. Enn så lenge trener jeg ankelmobilitet en del, og den kommer seg fint, så mulig jeg ikke kommer til å avansere mer enn disse rosa… Sier som deg: vi får se!
     Takk, i like måte! 🙂

 2. Guro sier:

  Hei Kamilla!
  Først og fremst må jeg si at du er fantastisk inspirerende 🙂
  Fulgt deg en stund nå, men dårlig på å legge igjen kommentarer, dessverre..
  Jeg var i Oslo på lørdagen og var inne på xxl så synes jeg at jeg så deg. Turte selvfølgelig ikke gå bort i tilfelle det var feil person. Uansett, noen mulighet for at dette var deg? 🙂 stå på videre!!!
  Guro

  • Kamilla K sier:

   Garantert meg!
   Jeg var på XXL på lørdag, så da sier vi at det var meg! Skulle ønske du kom bort! 😀 Neste gang, okei?!
   Utrolig hyggelig at du synes det er verdi i å følge med her! 🙂
   Håper du får en fin mandag, og en fin uke, Guro!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.