19 november 2013 -- 6:30

På tide med litt natur, eller hva? Søndag dro jeg med meg Alexander på en tidlig skogstur, og jeg kan bekrefte at den ble godt tatt i mot. Da jeg så værmeldingen, var jeg ikke i tvil om hvor vi måtte legge turen.

1

Sognsvann, litt før ni om morgenen. Fredelig.

2

Kom oss raskt bort fra skogsveien, og inn på sti.

3

Forbi Båntjern.

4

Litt vått føre, men temperaturen sørget for at det ikke var noe særlig glatt.

5

På toppen! Vettakollen er magisk i finvær.

6

Oslo. Oslove.

7

Vind og høydeskrekk er ingen god kombinasjon, når man først har bestemt seg for å klarte opp på et slikt punkt. Dere ser kanskje at det ser ut som at hele steingreia skal sprekke på midten også?!

8

Tada! «Du skal IKKE opp på ett bein nå!» Alexander passer på, haha. Har tatt posen min der før, så det var greit.

9

Marka er godt merket.

10

Ah, for en perfekt start på søndagen.

Jeg har visst ikke skrevet turbeskrivelse for Vettakollen i markaguiden min. Det skal jeg få gjort noe med, hvis jeg får til å lage kart med den ruten. Ellers setter jeg enormt stor pris på all den gode tilbakemeldingen på den guiden, det er så hyggelig at alt arbeidet kommer noen til nytte. Fortsett slik, og del gjerne både #kamillapose og andre turbilder med meg, jeg blir så glad for det!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Tea sier:

    Flotte bilder 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.