21 november 2013 -- 6:25

Haha, dere altså! For en herlig gjeng. Tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg, både på sms, e-post, facebook og i kommentarfeltet. Sender dere alle en digital klem! Det er veldig kjekt at mange tenker kritisk fra før av, og det er også kjekt at enkelte føler de får det lille dyttet i «riktig» retning, av å trykke seg inn her. Skriver riktig i gåseøyne, for jeg mener selvsagt ikke at jeg representerer en kollektiv fasit, men heller det at de som leser her kan finne inspirasjon til å selv definere lykkebegrepet.

Jeg finner det litt trist at det er så mange som har et vanskelig forhold til dette med mat og trening, i ulike retninger. Det er så lett å ta god helse for gitt, kroppen gjør alt for å holde ting gående, til tross for at eieren saboterer for optimal trift. Jeg savner at helsen får hovedfokus. Det som er inni kroppen.

I tillegg til at jeg blir veldig takknemlig for kommentarene deres, gir det meg motivasjon til å fortsette med dette. Denne bloggen har gått fra å være en liten fritidsgreie, til å bli noe som faktisk betyr noe for meg, og som føles meningsfylt. Dere er en stor del av den utviklingen, og jeg gjør det jeg kan for å få svart dere alle. Igjen: takk! Det mener jeg virkelig. Vi har en god greie gående. Skål for oss!

Ellers ble jeg ferdig med en eksamensoppgave i går, hadde en god treningsøkt på Magnat, og fikk gjort en hel del andre småting. Elsker å gjøre dagene produktive. Sov ni timer natt til i går (mot mine åtte til vanlig), i tillegg til at jeg har laget en fin fremdriftsplan for den kommende måneden, så stressnivået er egentlig ganske lavt. Behagelig, og energigivende! Julegavene begynner også å ta form, så nå gjenstår bare tre eksamener, før det blir ferie. Da kommer Gina hjem! Og forhåpentligvis får jeg mange turer i vinterskogen. Over nyttår venter bacheloroppgave, og før vi vet ordet av det er det sommerferie igjen! Kanskje noen kan gi meg et fasitsvar på hva jeg skal gjøre etterpå? Det er så mange muligheter, og så mange retninger å gå. Luksusproblem.

appelsin

Dere har vel startet appelsinsesongen?! En av de herlige tingene ved vinteren. I kantinen på MH ligger appelsinene kaldt, det er da de er best! (Har i tillegg på meg MH-armbånd med USB. Viktig å representere.)

Vel, jeg får sette i gang med den neste eksamensoppgaven. Om noen timer skal jeg belønne arbeidet med en treningsøkt, før turen går til skolen. Liker livet mitt, jeg får gjøre så mye jeg liker. Det er ingen selvfølge. God torsdag til dere alle. Håper dere har fått gjort mye bra så langt denne uken, og at dere fortsetter slik. Vi blogges!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.