15 november 2013 -- 6:25

Skulle kanskje gått for et matpakkeinnlegg denne gangen?! Har mange bilder på lager, så da kan vi ta det neste uke. Her kommer i hvert fall noen inspirasjonsbilder, med noen svært snodige smakskombinasjoner.

0

Leverpostei, mozarella, agurk, brokkoli, cherrytomater og appelsin. (Ingrid, jeg synes ikke sennep på posteien var det helt store, dessverre)

1

Bacon, oliven med mandler, cherrytomater, ruccola og søtpotet med kanel og smør.

2

Holte gård har definivt de kuleste eggekartongene.

3

Tacorestesalat.

4

Sjåkålade!

5

Min er (selvsagt) bedre. Smeltet kokosolje, kakao, stevia og havsalt. I kjøleskapet i en halvtime. Digg!

6

Eggerøre, egg, avokado, cherrytomater og druer.

7

Egg, leverpostei, ruccola, agurk og paprika.

8

Omelett med fetaost og spekeskinke, pluss tomat.

Mat er digg. Sunn mat er diggest.

Ny dag, dere. Her står eksamensskriving, trening, og familiemiddag på planen. Blir en bra dag! God fredag!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Karoline sier:

  Nam! Ser så godt ut 😀 spiser du ganske lite korn o.l? Isåfall, hvorfor? Jeg er opptatt av god helse og godtar, og vil gjerne lære mer!:-)

  • Kamilla K sier:

   Gluten finnes vel mer eller mindre ikke i mitt kosthold 😉 Jeg skal gå for å rekke en avtale straks, og samtidig liker jeg ikke å påstå så alt for mye på bloggen, men siden jeg står for det, og jeg i tillegg har sansen for Pål Jåbekk, kan jeg jo vise videre til denne: http://fitnessbloggen.no/god-helse-korn/
   Skal nevnes at dette ikke er noe jeg tenker over. De matvarene er blitt såpass fjerne for meg, så det er først når noen påpeker det (slik du gjorde) at jeg kommer på det 😛 Klarer meg utmerket uten 🙂 Men anbefaler å lese litt forskjellige vinkler (gjerne nyere forskning) på temaet, så kan du gjøre opp din egen mening. Kunnskap er gull.
   Det er mitt råd, uavhengig av tema.

 2. karoline sier:

  Takk for svar! Enig i at alle må finne sin egen vei til trivsel og helse 🙂 God hælj!

 3. H sier:

  Åh nam! Spesielt 7 og 9!! God helg <3 3

 4. Hanne sier:

  hmm, nam! Originale retter du spiser, liker at du tenker utenfor boksen! Det er det jeg syns er best med å ha flyttet hjemmefra, at man kan spise hva man vil. Hvis man vil spise en pakke skinke og et knekkebrød til middag, er det liksom greit. Uten at mor eller far sier at «det der er jo ikke middag» Jo, det er jo det. Kanskje jeg skal prøve meg på leverpostei snart 🙂 ha en fin helg!

  • Kamilla K sier:

   Ikkesant?! 😀 Elsker å ha forandret synet på det faste måltidsoppsettet, uten at jeg gikk bevisst inn for det. Middag til frokost, og frokost til middag, det funker gull det!
   Prøv leverposteien 😉

   God helg videre!

 5. Sara sier:

  Hei Kamilla! Jeg lurer på om du kan vise oss den «rette» metoden, eller den måten du tar planken på, som Fredrik på Magnat har lært deg? Er nokså spent på det. En annen ting jeg er nysgjerrig på er hva det er ved løping som har gjort at du ikke prioriterer det i like stor grad som styrketrening? Hvilke skader gjør det på kroppen ifølge deg? Bloggen din er bra inspirasjonskilde og jeg gleder meg til å lese den hver eneste dag! Godt jobbet 🙂

 6. Fantastisk innlegg! Mange gode kombinasjoner her 🙂 god Søndag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.