Hverdag

Heihei, små og store! Ny dag, nye muligheter. Det er ingen spøk det, vi har muligheten til å forme dagen til å bli slik vi ønsker den. Hverdager er det flest av, så å skape hverdager man liker er helt klart med på å øke livsgleden min, og trolig hos de aller fleste andre. Apropos hverdager, her er litt hverdagsbilder, knipset med iPhonen min.

bilde 1

Solnedgang, over Oslo by. Naturen er den fineste kunstneren jeg vet om.

bilde 2

Rulletrappen ved Nydalen t-banestasjon, i sin fargeglade drakt.

bilde 3

Les, tenk, ta det til deg. Et viktig budskap. Ikke bare forstå, men ta det til deg.

IMG_3528

Gåtur – hverdagsglede!

IMG_3566

Skogstur – hverdagsluksus. Vakker natur – hverdagsglede. God samtalepartner – hverdagsglede.

IMG_3567

Har jeg nevnt at jeg liker meg i skogen…?

IMG_3569

Og har jeg nevnt at jeg har blitt glad i kyllingleverpostei? Må sette meg nærmere inn i inntaksgrensene, for de er visstnok ganske små. Ikke spesielt interessert i å forgifte meg selv.

IMG_3512

Når jeg går til og fra Magnat, går jeg en finfin snarvei, via Frognerparken. Stopper på denne brua hver gang, og nyter utsikten.

IMG_3556

Vitamin Well har vært så gode mot meg, og sendt meg en kasse med vitaminvann, så jeg påtok meg oppgaven og spre gleden videre, til en godgjeng.

IMG_3497

Har jeg nevnt at jeg liker høstnatur? Og sol? Her på vei gjennom Slottsparken (som er åpnet igjen) med Alexander. Vi fant for øvrig en ny kafé her om dagen, skal dra ham med dit igjen på torsdag, og ta bilde til dere, for flere må dra dit!

IMG_3608

Jeg var sånn ca. superfornøyd med timen med Fredrik på Magnat i går. Igjen! Å investere i ham som PT var definitivt en smart avgjørelse. Jeg føler jeg gjør mange gode valg, men det valget går inn i en egen kategori.

Nå skal termokoppen fylles, og jeg skal komme meg av gårde. Ønsker alle en strålende dag!

10 kommentarer til “Hverdag

    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Ja, det er om vitamin A og jerninnholdet jeg har lest forskjellige teorier.
     Når det kommer til slikt er jeg litt “den tid, den sorg”-menneske. Føler jeg lever et godt og fornuftig liv ellers, så litt for mye leverpostei i enkelte perioder er ikke noe jeg bekymrer meg for. MEN jeg vil gjerne lese mer om temaet. Når jeg gidder 😉
     Takk for engasjementet forresten. Liker slikt! 🙂

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *