14 november 2013 -- 6:10

«Hva vil du bli husket for?» Dette spørsmålet fikk jeg her om dagen, og jeg ble sittende og tenke så lenge, at hun som spurte, ikke hadde tålmodighet til å bruke svaret mitt i oppgaven sin. Kamilla i undringsmodus…

Det første jeg tenkte, var at det var et trist spørsmål. Hva jeg vil bli husket for… Når jeg er borte da, tydeligvis. Jeg vil ikke forsvinne. Men hvis man skal la være å kverulere,  kan man jo svare ordentlig. Hva jeg vil bli husket for… Hva som skal ha vært typisk «meg». Jeg vil at det skal være «meg» å være god, fordi det er slik jeg liker å føle det i kroppen. Godhjertet, omtenksom, hjelpende, bevisst, velmenende, oppegående, solid, smart. Bidragsytende, med de midler jeg har. Jeg vil at noen skal føle at jeg har gitt dem noe i livet.

For å få til disse tingene, må jeg gjøre de tingene. Hvis jeg vil føle at jeg har gjort noe meningsfylt for noen, må jeg gjøre det jeg oppfatter som meningsfylt, og håpe at mottakerne føler at jeg har bidratt til at de har fått bedre livskvalitet, på en eller annen måte. Det er dette jeg sikter til, når jeg gang på gang poengterer at man må ta gode valg hver dag. Valg som får deg i den retningen som gir deg mening, i tråd med dine verdier, og som får deg til å føle deg bra. Skal jeg gjenta at man at er sin egen lykkes smed? Hver enkelt må finne sin definisjon av hva ordet «lykke» i den setningen, skal være.

Noen vil kanskje bli husket for spesifikke ting. Å ha besteget mange fjelltopper. Å ha tjent massevis av penger. Å ha funnet opp kruttet. Å ha fødet 23 barn. Å ha bodd i alle verdens land. Jeg tror uansett dagene kan oppleves ekstra meningsfylte, når man handler i tråd med det man ønsker å få ut av livet. Hva vil dere bli husket for?

liten

stor

Lykkelig som liten, lykkelig som stor. Stort bedre blir det vel ikke?! Livsglede vil jeg bli husket for. Det er det jeg brenner for, det er slik jeg liker å føle meg, og det er det som gjør at jeg virkelig føler at hver dag er en gave. Min livsglede, og ikke minst andres livsglede. Lykke, for meg!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Frida sier:

  Om du noen gang skulle være i tvil om du oppnår å være den personenen du beskriver over, skla du vertfall vite at det er AKKURAT slik jeg tenker på deg som person. En av de snilleste, mest hjelpsomme, lykkelige og ikke minst mest godhjertede personene jeg noen gang har kjent! Du er virkelig en fantastisk jente KK <3 håper du får en strålende dag, klem!

 2. Therese sier:

  For meg som bare «kjenner deg» via bloggen virker du som en ufattelig god, snill, omtenksom, kunnskapsrik, lite dømmende og fin person. Når du skriver «Jeg vil at noen skal føle at jeg har gitt dem noe i livet» så kan jeg skrive under på at du har gitt meg så utrolig mye. Du har gitt meg déer, smil, latter og ikke minst kunnskap. Du har gitt meg kunnskap direkte, men også gitt meg verktøyene til å lære nye ting om meg selv – og det er noe jeg setter utrolig pris på. Mer enn jeg egentlig kan sette ord på, for hvis ikke det hadde vært for deg så tror jeg nok ikke jeg hadde vært på det stadiet i livet jeg er i dag. Så, nok en gang, takk. Og jeg håper og tror flere føler det på samme måten.

  • Kamilla K sier:

   Therese! Er det mulig?! Iiiih, så glad og takknemlig jeg blir, for å ha lesere som deg! 😀 Tusen, tusen, TUSEN takk!!! Elsker å kunne formidle noe jeg føler er meningsfylt, og at andre oppfatter det slik selv. VINN-VINN! 🙂 Bah, folk altså <3 Takk, igjen!

 3. Ååå, du er så utrolig fin <3
  Jeg tror nok at du vil bli husket som du beskrev i innlegget siden jeg som ikke egentlig kjenner deg engang tenker på deg på akkurat den måten! Som god og omtenksom og veldig, veldig kunnskapsrik! Du virker som du kan så mye – jeg vil bare suge til meg kunnskapen din 😛 haha..
  🙂

  • Kamilla K sier:

   HALLO, så utrolig hyggelig av deg! Tidenes kommentar å stå opp til 😀 Tusen, tusen takk! 🙂 🙂 🙂

   Ikke ta kunnskapen min a! 😆

   God helg, fine deg!

 4. I sier:

  Du er så flott og har så mye bra å komme med Kamilla! Håper du får en fin helg! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.