25 november 2013 -- 6:14

Goooood morgen, alle sammen! *strekkeseg* Har helgen vært bra? Min har vært kjempefin! Dere har sikkert plukket opp at jeg liker å følge kroppens signaler for hvordan jeg skal leve, og at jeg er ganske så opptatt av søvn. Apropos det; dere har vel lest Maja sitt gjesteinnlegg om søvn? I hvert fall sov jeg som en bjørn i dvale, forrige uke. De siste nettene har jeg sovet opptil ti timer, og jeg føler meg så uthvilt nå, at jeg nesten sprekker! Herlig start på en ny uke, jeg er mer enn klar for å ta fatt på alt på agendaen. I går kveld satte jeg opp ukesplan, slik jeg gjør hver søndag. Mye å glede seg til!

Først tenkte jeg å dele noen bilder fra gårsdagens skogstur. Minusgradene har funnet Oslo, og enkelte steder var det nesten som å gå inn i en slags eventyrskog. Vinterens sjarm. Tar alltid bilder i RAW og synes det er ekstra stas når de åpnes i Camera Raw, og jeg ikke trenger å justere på noe som helst.

1

2

3

4

5

6

Se – månen!

7

8

Føltes helt uvirkelig å gå bortover der.

9

Ser nesten ut som at jeg har gjort om bildene til svart/hvitt.

10

#kamillapose i vintertights, hansker, og flere gode lag med klær. Viktig å ikke fryse.

11

12

13

Møtte på en løpegruppe, og denne kjekke karen banet vei.

14

15

16

Flott start på søndagen, og nydelig avslutning på uken.

Da gjenstår det bare å ønske dere en god uke, og skåle med morgenkaffen. Skål! Jeg er ikke noen utpreget juleperson, MEN på søndsag er det første desember, og da får juleteen plass i skuffen her. Det gleder jeg meg til. Min favoritt er pepperkakete. Da kan vi skåle i pepperkakete, og i det hele tatt tilsette kanel, nellik, ingefær og kardemomme til sånn ca. alt. Haha, jaja, nok om det. Lag en god uke!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Så nydelige bilder!:-) Håper du får en super uke videre, Kamilla!

 2. Therese sier:

  Så ut som en trivelig tur! Har dere det kaldt i Oslo for tiden? Her har gradestokken krøpet helt ned på 13 blå innimellom! Brrr.
  Uansett, jeg har et spørsmål angående de nye Reebok skoene dine 😀 Jeg har etter å prata litt, og prøvd litt forskjellige greier bestemt meg for å kjøpe – men står mellom en modell fra Inov-8, Reebok og adidas sine – hvorfor valgte du Reebok? Og, hvor bestilte du de fra? Det er så mange nettsider som ser litt små humbug ut, haha! 🙂 Mye mas, men jeg har alltid noen spørsmål på lur, hehe 🙂 Ha en fortsatt flott dag, frøken!

  • Kamilla K sier:

   Yo mama! TRETTEN blå! Det var da voldsomt. Gradestokken ved siden av meg viser -2 nå. Vinterjakker, skjerf og votter er på plass!

   Nå lurer jeg litt da. Hvilke Reebok-sko mener du? De rosa? Eller vektløfterskoene? Sistnevnte kan jeg anbefale herfra og til månen, i hvert fall! Superfornøyd! Men jeg mistenker at du sikter til de rosa. Hva skal du bruke dem til? 🙂
   Gooood dag videre!

   • Therese sier:

    Ja, det er litt grusomt, men hva har man ikke boblejakker til?! Glemte å lukke soveromsvinduet en natt forrige uke – når jeg våknet var jeg sikker på at døden var nær, haha! Meeen, jeg sikter til vektløfterskoene! Det er de samme kule som jeg har vurdert litt – tenker i hovedsak å bruke dem til bøy i alle slags varianter 😀

    • Kamilla K sier:

     Med gode klær kommer man langt 🙂 Både metaforisk og bokstavelig, hehe. Å lukke soveromsvinduet drøyer jeg så leeeeenge jeg kan. Men tror nok vinterdynen må hentes denne uken, gitt.
     Ah, daså! KJØP DEM. Meg i et nøtteskall: ha lyst på Nike-klokka. Drøye fem måneder før jeg kjøper den. Blir superfornøyd og bruker den massemasse. Ha lyst på vektløftersko. Drøyer to måneder før jeg kjøper dem. Blir superfornøyd og bruker dem massemasse.
     Sååå jeg sier kjør på! Jeg bestilte mine fra x-life. Fant dem vesentlig billigere fra en amerikansk side, men med frakt og mva ble det ca. likt, og med tanke på hvor effektive x-life er, ble valget lett 🙂 Og skulle jeg kjøpt fra en amerikansk side, ville jeg nok kjøpt svarte nike romaleos 2. 🙂 (Haha, ikke at du lurte på det)

     • Therese sier:

      Da er du heldig, ender opp med å våkne på natten fordi jeg fryser, brrr!
      Haha, godt å høre det er flere som meg. Jeg går som regel i en eeeeevighet før jeg bestemmer meg for at «nå har jeg jo drøyd det så lenge», også elsker jeg det av hele mitt hjerte. Og takk for den siste lille dytten; forhåpentligvis får jeg et par sko i posten denne uka 😀 😉 Var tilfeldigvis igjen i min størrelse, tok det som et tegn, haha! 😀

 3. Mette sier:

  Så utrolig fine bilder! 🙂
  Hvor er du er på tur?
  Ser ut som oppe med sognsvann en plass..? Men hvor går turløypen:-D??

 4. Ida Bethina sier:

  Flott norsk natur 🙂 Og pepperkakete hørtes godt og koselig ut 🙂 Ser i kommentaren over her at du har laget turguide, den er fantastisk!:)

 5. ingunn sier:

  For nokre nydelige bilder. Ser ut som ein flott tur. Når eg ser på bilda får får eg og lyst til å springe ut i naturen! Har store planer for turgåing så snart det blir juleferie, gleder meg!
  Den pepperkaketeen høyrast veldig god ut, trur eg må teste den 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det 🙂 Her får natur og eksamenslesing flettes om hverandre i hverdagen, jeg venter ikke til noen ferie 😉 Pepperkaketeen bør smakes! Jeg gleder meg til første kopp på søndag 🙂 God kveld!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.