7 november 2013 -- 6:13

Jeg kom hjem sent i går, og skal dra igjen om få strakser, så da er det midt i blinken å hvile øynene på litt herlig høstnatur, for en rolig følelse i kroppen. Tirsdag gikk Kristin og jeg en aldri så liten hit-og-dit-tur på Bygdøy, i fint turvær. Hadde på meg fire lag på overkroppen, noe som viste seg å være helt perfekt ute ved havet. Vantene er nå faste følgesvenner. Synes det er litt koselig jeg, med mer klær, og annen luft.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Ah, deilig Oslonatur. Ser ut til at det blir en date med Nordmarka på fredag, og det ser jeg veldig frem til. Okei, så ser jeg mest frem til å få kapret Ingrid for noen timer, men marka er en god bonus.

Dere Oslofolk, ikke glem turtipsene mine. Kanskje dere kan gå en ny tur til helgen?! Det synes jeg dere skal. I mellomtiden får dere nyte torsdagen, og ta gode valg, i tråd med hva dere ønsker å få ut av livet. Hejhej!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Ååå, natur bilder! <3 Herlige altså 😀

 2. lixil sier:

  Tenker på det hver gang jeg ser Kamilla-posen din; du ser veldig myk ut! Tøyer du godt? Eventuelt driver med noe smidighet? Har du noen tips til å holde smidighet vedlike eventuelt bedre den, ved siden av styrketrening? God kveld og snart helg!

  • Kamilla K sier:

   Et spørsmål utenom det vanlige 😀 Herlig! Jeg tøyer et par ganger i uken, i forbindelse med annen trening. I tillegg varmer jeg alltid opp med strikk og kroppsvekt, og kjører mobilitetsøvelser og slikt, så kan tenke meg at det bidrar litt 🙂 Også tror jeg jo det hjelper med disse poseringene da, for jeg ser at det var mindre høyde på det i starten 😉
   God fredag og god helg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.