27 oktober 2013 -- 17:11

Mandag

 • Testet eksplosivitet/spenst i beina (eller noe sånt – fikk i hvert fall bra resultat)
 • Markløft (60-90 kg, om jeg ikke husker helt feil)
 • Push-ups
 • Benkpress (20-43 kg)
 • Pull-ups med strikk

Kommentar: PT-time med Fredrik, på Magnat. Noen som vil gi meg et par hundre tusen, så jeg kan booke ham på langtidsbasis?! Er så fornøyd.

1

Tirsdag

 • Knebøy 40 kg 7×9
 • Rykkbøy 20 kg 2×7, 25 kg 2×5, 40 kg x1
 • Goblet squat m/kettlebell 16 kg 3×12
 • Planke 3×30 sek

Kommentar: Med plan om mark på onsdag, og noen relativt støle lår fra mandagen, var det bare å finne på noe på morgentreningen med Martin. Pratet mer enn jeg trente, så jeg ble litt ufokusert, derav de lette vektene. På slutten av rykkbøyen var hjernen min i dvale, så det ble bare én rep med 40 kg før jeg ble nødt til å slippe stangen. Kan vel nesten kalle det restitusjonsøkt. Nesten.

2

1) Avsluttet med litt rulling – min rosa rulla er bedre (og vondere). 2) I forelesning, med matchende termoser.

Onsdag

 • Markløft 20 kg x9, 50 kg 2×7, 80 kg 3×5, 100 kg 4×2, 80 kg 4×5, 60 kg 5×5
 • Rykkbøy 30 kg 4×5
 • Tøy, bøy, planke og slikt

Kommentar: Markløftfest med Anders (og Kjetil). Liker ikke å trene markløft på sentre med få «riktige» vektskiver og feil gulv. Feil og feil, men ja… Liker meg bedre på løfteplattformgulv. Gøy med godt selskap da.

3

1) Anders løfter 170 kg, og jeg står bak og tuller. Slik det skal være. 2) Nye sko til styrketrening. Rooooooosa! Det ga meg idé om at jeg kan lage innlegg om treningsskoene mine. *skrivenedibokami*

Torsdag:

 • Løping 10,10 km – 54 min – gj.snittsfart 11,12 km/t – gj.snittspuls 151
 • Rykkbøy 25 kg 3×5
 • Rulle og tøying 15 min (!)

Kommentar: Altså, jeg skjønner meg ikke på disse plutselige løpeinnfallene mine. Koste meg da, med utrolig festlig spilleliste. Rykkbøyen kunne jeg nok spart meg for. 

Fredag: Treningsfri

Lørdag

 • Markløft 40 kg x9, 60 kg x7, 80 kg x5, 100 kg x2, 110 kg 3×1, 100 kg 2×2, 80 kg 3×5, 60 kg 2×5
 • Rykkbøy 25 kg 4×7
 • Løping 5 km – 30 min – gj.snittsfart 10 km/t – 1,5% stigning

Kommentar: Markløftmoro. Fikk ros av tre stykker, det var stas (selv om han ene godt kunne droppet å sette seg ned rett bak meg for å se meg løfte). Rykkbøyen var lett, men jeg var litt ferdig med styrke for dagen, så gadd ikke kjøre tyngre. Løpingen var kos.

4

Hygge med oppvarmingsstrikken. Lenge siden jeg har løftet i bare sokkene, men gadd ikke skifte sko underveis i økten, og var gira på å løpe litt også… Og løfter jo ikke i vanlige sko. Sånn siden ingen lurte.

Søndag

 • Skogstur 12,6 km
 • Knebøy 50 kg 5×5
 • Rykkbøy 25 kg 5×5
 • Benkpress 30 kg 2×7, 35 kg 3×3, 30 kg 2×5
 • Planke 3×30 sek

Kommentar: Skogstur med Martin, «styrke»økt med Ingrid. Var mer på SATS for å hilse på I, enn å trene. Søndager har jeg som regel ikke styrkeøkter, fordi det er litt for mange på trening da. Og folk gjør så mye rart, i så rare antrekk. Sier ikke at jeg er noe bedre (ehe), men når jeg er alene, slipper jeg å se noen, og andre slipper å se meg. Vinn-vinn. Menmen, fikk jo gjort litt, og for det får jeg klapp på skulderen av meg selv.

5

Glade barn! Haha, vi ser så overgira ut, til tross for et litt guffent vær. Humoren vår er helt topp!

Nå drikker jeg en utrolig god te, skriver eksamensoppgave om nettopp det te-merket, og innser at det kan være en idé å lage et te-innlegg. Ah, så mange ideer jeg har fått i dag. Kreative hjerneprosesser i sving. Skål!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. helene sier:

  Tusen takk for at du er en så utrolig stor inspirasjon! jeg bare lurer, hvor lenge omtrent trener du hver gang du trener? 🙂 flinkeste, elsker bloggen din, gladjenta <3

  • Kamilla K sier:

   Takk for at du er en så herlig bloggleser! 🙂
   Tja, fra tre kvarter til halvannen time, tipper jeg. Som regel en times tid.
   Kan for eksempel ha markløft i 45 minutter (inkl. oppvarming), og så en liten øvelse ekstra, i 5-10 min, og eventuelt litt tøying eller rulling i 5-10 min 😉 Varierer hvordan jeg legger opp øktene, men rundt timen.
   God søndag til deg!

 2. Ingrid sier:

  Hihi vi fortjener premie for dagens økt ass!

 3. silje sier:

  Ååå jeg liker bloggen din så godt.. all den gode maten du lsger og all den positiviteten!! Humørspreder er du! Jeg kommer rett fra vgs og begynte på høyskole i høst. Eksamen står straks for tur og lurte på om du kunne skrive et innlegg om det? Har lest innlegget ditt om studieteknikk men kanskje du har noen nye tips? Også ønsker jeg meg et «på handling med Kamilla» innlegg.. at du viser hva du har handlet for uken?

  Håper du får en flott ny uke!

  • Kamilla K sier:

   Å, så herlig kommentar 😀 Tusen takk, Silje!
   Ettersom du har lest studieteknikk-innlegget har jeg ikke så veldig mye mer å by på, tror jeg. Effektiv tidsbruk, prioritere viktige emner, og GJØRE ting (ikke bare lese, men ta notater, snakke om det, gjøre oppgaver osv) 🙂
   Etter at jeg flyttet blir det en hel del småhandling, så jeg har ingen ukeshandel lenger. Har så mange forskjellige butikker innen fem minutters gange, noe som fører til at det er enklere å handle mindre, men oftere. Kjøper uansett alltid det samme, jeg bruker ikke typiske ferdigvarer. Egg, laks, bacon, kjøttdeig, nøtter, fruk, grønnsaker, noen ganger skinke, ost, kokosmelk, bær. Og i fryseren ligger det stort sett alltid kyllinglever, kyllingfileter, reinsdyrkjøtt (finnbiff – ligger i frysedisken), laks og frosne grønnsaker. Mat, i mer eller mindre naturlig form 😉

   Ha en herlig uke!

 4. Ingvild S. sier:

  Hehe, du er så festlig! 😀 Dette blir en knall uke kjenner jeg! Du gir meg liksom den ekstra «guts’en», hvis du skjønner hva jeg mener 🙂 Inspirerer og motiverer, bare ved å være du 🙂 Jeg driver hovedsakelig med løping, men blir motivert til å legge inn flere styrkeøkter, da jeg ser hvor utrolig god effekt man kan ha av det. Det får bli ukas mål, trene mer styrke! Eller, i KamillaK-ånd, et langsiktig mål om å bli en sterkest mulig «meg selv» 🙂

  Håper du får en knallfin uke 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, så utrolig stas at jeg kan få være en slik person for deg! 😀 Hahahahahaha, KamillaK-ånd! Den likte jeg! 🙂

   God uke til deg! Tusen takk for fine ord 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.