17 oktober 2013 -- 7:30

Tilsvarende innlegg fra i fjor, finner dere HER.

Torsdag for to uker siden, gikk turen til Menton, via Monaco. En lang tur, langs vannet.

1

Nøt morgenkaffen på verandaen, til soloppgang over Middelhavet.

2

3

4

5

6

Flere som ville være med…

7

8

9

10

Monaco altså… Rulletrapper utendørs!

11

KK med espressokoppen.

12

Månakå!

13

15

16

17

Skal vi kjøpe hver vår leilighet der oppe, eller?

18

19

20

21

Der ser dere bedre hvordan huset ligger til… Hadde følt meg så utrygg.

22

23

24

25

26

I Menton (rett ved Italia) ventet lunsj og vin, før det ble buss tilbake. Å ta buss fra Menton til Nice (halvannen til to timer) er en opplevelse i seg selv. For det første er det latterlig billig (selv om prisen har steget til 1,5 euro), for det andre er det masse fint å se på, men ikke minst er det å utrolig fascinerende å observere trafikken der. Vi satt på første rad (som alltid), og ved et par anledninger tenkte jeg at NÅ, nå kommer vi ikke lenger. Men joda, vi suste videre, og ingen så ut til å ha tenkt samme tanke som meg.

Tenkte å vise dere bilder fra en tur til, opp til Eze, så det kommer sikkert til uken. Nå skal jeg snart til Magnat, for PT-time med Fredrik. Ha en fin dag!

Forresten! I dag er Refleksdagen, og jeg tror ikke jeg har uttrykt mitt engasjement for refleksbruk her før. Oppfordrer alle til å ha refleks i alle jakkelommer, vesker og sekker. Viktig tiltak. Det er virkelig ikke vanskelig å synliggjøre seg i trafikken. Hvis du tror du er «for kul» for å bruke refleks, er du ikke kul i det hele tatt.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. For noen vakre bilder av en flott tur! Den franske rivieraen altså <3

  2. May Lene sier:

    Nok en gang frister du en reiselysten sjel som meg med de vakre bildene dine 😉 Ønsker deg en fantastisk torsdag!

  3. Martine sier:

    Åh, det ser helt nydelig ut der! Du er som vanlig like flink til å ta bilder og det føles nesten som om jeg er med på turen 🙂 Iiiik, jeg blir så redd av å kjøre på slike veier i utlandet! Føler bussen/bilen vil falle ned fjellskrenten :O Det seneste innlegget ditt er forresten utrolig inspirerende. Håper jeg en dag kommer like langt i tankegangen når det kommer til kosthold. Er så redd for alt av mat 🙁 Du inspirerer meg i hvert fall- både her og på Instagram! <3 Du er et herlig vesen og gir alltid så mye av deg selv, vakre Kamilla! Mange klemmer fra Martine

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.