29 oktober 2013 -- 9:24

Hva er dine beste tips for å strukturere hverdagen mellom trening, kosthold, studier osv.?

Planlegging, planlegging, planlegging. Har skrevet et innlegg om studieteknikk før, som jeg rett og slett synes er ganske bra. For meg handler det om prioriteringer, og effektivitet.

Jeg jobber effektivt når jeg setter meg ned med noe. Når noen sier «i dag skal jeg sitte på lesesalen i åtte timer» blir jeg lettere fascinert. Det er litt det samme som når folk sier de har «vært på trening i to timer.» Jeg er ute etter kvaliteten på arbeidet i disse timene. Har du jobbet effektivt i totalt tre timer, er det jo rett og slett dårlig tidsbruk å sitte på den plassen i åtte timer, hvis de resterende fem har gått med til svada. Da kan man like gjerne gjøre noe annet nyttig. Slik tenker jeg da. Jeg er heldig på den måten, jeg lærte tidlig å lese, har alltid lest fort, og har heller ikke så vanskelig for å lære og forstå ting.

2

Jeg har en mappe på iPhonen og iPaden som heter «produktivitet». Der har jeg skolens timeplanapp (genial!), MindMeister – til å lage tankekart med, og Pomodoro Timer. Sistnevnte er rett og slett en app som tar tiden for deg, og teller ned 25 minutter av gangen. Vanligvis jobber jeg effektivt i et større tidsspenn enn 25 minutter, men de dagene jeg er litt distrahert, synes jeg det er perfekte intervaller. Du kan velge om appen skal avgi lyd eller ikke, etter tiden har gått. Jeg pleier å ha uten lyd, slik at jeg ikke blir avbrutt om jeg faktisk er i en god arbeidsflyt. Når tiden er ute tar jeg ti minutters pause, henter meg en kopp te, strekker litt på kroppen og gjør meg klar for en ny intervall. I tillegg er jeg aktiv bruker a-note (awesome-note), en omfattende app, som synkroniserer seg med kalenderen og påminnelsene på iPhonen. Drøssevis av funksjoner, med et svært lekkert brukergrensesnitt, som gjør det morsomt å organisere. Jeg anbefalte den for første gang på bloggen i 2011.

0

Jeg sover ca. åtte timer hver natt. Som regel litt mer. Søvn og døgnrytme skal man ikke kimse av, det er viktig for å kunne fungere optimalt når man er våken. Mobilen din funker ikke uten å bli ladet. Kroppen din trenger også lading. Jo bedre lading, jo mer optimal drift. Søvn prioriterer jeg mer enn… vel, alt.

Når det kommer til trening, er dette noe jeg også prioriterer. Det gir meg overskudd, jeg føler meg vel, jeg konsentrerer meg bedre, og det er bra for meg. Jeg har hatt noen dager hvor jeg har hatt forelesninger fra 08:30 til 14:30, og så jobbet fra 14:30 til 21:00. Da har jeg trent fra syv til åtte om morgenen, og likevel fått sove mine faste åtte timer. Her kommer planleggingen inn, og den er gull verdt. Matpakker lager jeg kvelden før, vesken/sekken/bagen gjøres klar, og så går ting på skinner, og jeg kan nyte dagen fullt ut. Hver dag er ikke så travel, og i den gjennomsnittlige uken har jeg massevis av tid til overs, som jeg bruker til å være med venner, gå turer, leke på kjøkkenet, blogge (virker som mange ikke skjønner hvor mye tid det faktisk tar), og generelt roe ned. Jeg blir stadig bedre på å ta ting rolig. Jeg vet hva som er viktig for meg.

4

Et sunt kosthold. Les det jeg skrev om trening: «Det gir meg overskudd, jeg føler meg vel, jeg konsentrerer meg bedre, og det er bra for meg.» Og det om søvn: «Det er viktig for å kunne fungere optimalt.» Flere grunner trenger man vel ikke for å spise sunt? Jeg vil at hjernen og kroppen skal være på topp, da må begge deler behandles deretter. Alt henger sammen! Livsstil er stikkordet.

3

Har jeg mye på agendaen fremover (noe nåværende tid er et prakteksemplar på), tar jeg det etterhvert som det bør prioriteres. Jeg tenker ikke «jeg har fem eksamener igjen» og prøver å løse alle samtidig. Èn av gangen. Pust, jobb strukturert, og nyt det å lære. Jeg er glad i å skrive lister, og gjør som regel dette i a-note om kvelden eller morgenen, for å ha et overblikk over hva jeg ønsker å oppnå den følgende dagen. Gjør man de viktigste tingene først, åpnes det stort sett alltid muligheter for «lek» senere. Man må yte for å nyte.

5

Ser at det kan virke som om jeg er skikkelig streng med meg selv, men slik opplever jeg det absolutt ikke. Jeg har jobbet med å lære meg effektiv tidsbruk uten å stresse, og for meg faller disse tingene naturlig nå. Det er dager jeg ikke gjør mer enn et par nyttige ting, men det bekymrer jeg meg absolutt ikke over. Man er sin egen lykkes smed, og får selv finne ut hva som er riktig oppskrift for ønsket resultat. Forventer man godt utfall, må innsatsen reflektere det. Jeg forventer ikke å gjøre alt perfekt, men jeg jobber for å kunne holde meg på et visst nivå.

Det handler om å lage en hverdag man liker. Der hver dag er fin å våkne opp til, der det er rom for å le, lære, nyte, utvikle seg, ha gode samtaler… Livet er hver dag. Lærer man seg å gjøre reisen spennende, er det ikke bare destinasjonen som er noe å se frem til.

1

Av Kamilla | 68 Kommentarer »
 1. Julie sier:

  KAMILLA! Guden min. «Livet er hver dag». Trengte virkelig dette nå. Føler jeg har så mye arbeid foran meg, men jeg skal puste og planlegge. Takk.

 2. Maria sier:

  Du er inspirerende! 🙂

 3. TUSEN TAKK for dette innlegget! Sliter litt med å komme inn i en god rytme mtp skole, jobb og trening akkurat nå 😀

  Du er så flink Kamilla!

 4. Ellen sier:

  Kamilla, jeg beundrer deg!

  Jeg sliter sånn med å sette av tid. Ha bestemt tid til skole og sette av tid til trening kjæreste og venner. istedet blir alt et stort rot og jeg får aldri jobbet ordentlig og heller aldri slappet av fordi jeg føler jeg burde gjøre mer. Det er en helt forferdelig ond sirkel. Så; Takk for gode tips og inspirasjon :)!

 5. Ida S sier:

  *lagre i bokmerker*
  For et inspirerende innlegg fra en inspirerende jente! 🙂

 6. Maja sier:

  Superdupermegainnlegg, KK! 😀 Du er god. <3 Og jeg tror søren meg jeg skal teste ut både a-note og MindMeister nå som jeg sitter her med avsluttende hjemmeeksamen. ALT for å gjøre arbeidet mer effektivt og strukturert. 😉

  • Kamilla K sier:

   Supermegakommentar, Maja 😀 Tusen takk!
   Prøv a-note! At ikke alle har den appen… Jeg har brukt den i flere år, og de utvikler den stadig til å bli bedre og bedre 🙂

   • Maja sier:

    OK…helt seriøst…MindMeister er jo GENIALT! Hvordan kan jeg ha unngått å oppdage det før nå!? Det er jo tidenes verktøy for å få strukturert tanker og ideer i det alltid kaotiske innledende arbeidet med en oppgave. 😀 Jeg er herved tankekart-frelst! Så får jeg leke litt med a-note når jeg er ferdig på lesesal for dagen. 😉

    • Kamilla K sier:

     Hahahaha digger at du prøvde ut 😀 JAAAAA, jeg anbefaler dere ikke ting jeg ikke menger er GENIALT 😆 At ikke bare alle bruker MindMeister og A-note er for meg et mysterium 😛 Glad jeg har de to i systemet mitt, og ekstra glad for at andre får glede av mine erfaringer!

 7. Ingeborg sier:

  Det er så flott som du sier, Kamilla – det er jo så såre enkelt; «Èn av gangen. Pust, jobb strukturert, og nyt det å lære.» Jeg er blant dem som er glad i struktur, men so m kan vippes av pinnen når det blir litt mye og som ikke ser «trærne for bare skog.» Istedenfor å bryte oppgavene ned i håndterbare deler og strukturere tiden, paralyseres jeg ofte av tiltaksløshet; «men hvor skal jeg begynne?» Det tar nok litt tid å komme dit du er i dag, men det virker så veldig verdt det – lenge leve hverdagsrutinene! Og med det sagt, så burde jeg vel komme meg tilbake til semesteroppgaven min. Ha en riktig så god dag!

  • Kamilla K sier:

   Jeg tror det er veldig mange som går på den «hvor skal jeg begynne?» og så dropper de å begynne noe som helst sted. Min oppfordring er å heller bare starte et tilfeldig sted, og så jobbe seg videre derfra. Da ser man ofte lettere hva som bør gjøres når 🙂 Jeg har jobbet for å komme meg hit, og jeg jobber meg videre, for jeg ser hvor mye jeg får igjen for det 🙂 Anbefales! Lykke til med oppgaveskriving!

 8. Tonekb sier:

  Åh! Så inspirerende, lærerikt og fint! Skal hive meg rundt og fikse de app’ene asap, da jeg selv er blodfan av en planlagt hverdag! Men i mitt tilfelle flyter det over med post-itlapper med «to-do»-lister. Bedre med litt iPhone-struktur 😀 takk for gode tips! Ha en strålende dag, flinke, søte Kamilla!

 9. Ine sier:

  Amen! Sier ikke mer.

 10. Veronika sier:

  Veldig bra innlegg! 🙂

  Tror jeg skal skaffe meg den appen altså.

  Jeg har bare et spørsmål.
  Jeg har veldig problemer med søvnen. Jeg får ikke sove om nettene. I natt la jeg meg kl. 22.15, men sovnet ikke før kanskje halv to, noe som er utrolig frustrende. Jeg vet ikke om det kommer av at jeg er stresset eller hva det er. Har du noen tips? 🙂

  Gjerne kom med noen tips om bøker om det å tenke positivt også 😀

  • Kamilla K sier:

   Hyggelig at du likte det 🙂
   Vet du, det er så utrolig mange faktorer som spiller inn på det der, så det blir mer eller mindre umulig for meg å si hva som kan være grunnen. Du peker selv på stress som en grunn, og det er selvsagt en mulighet. Kan være så mangt, og det er trolig bare du som kan si hva som påvirker deg. Anbefaler deg å sette deg ned for å prøve å komme litt mer til bunns i det, og kanskje finne en løsning på det 🙂

   Innlegg om bøker kommer!

  • Maja sier:

   Ikke for å bryte så altfor mye inn, men her kommer et aldri så lite psykolog-tips når det kommer til søvn. Dette er en teknikk som stammer fra kognitiv terapi, og til tross for at det kan høres litt småsært ut, så funker det faktisk! Jeg bruker det selv i perioder med mye stress hvor jeg ikke får til å slå av hjernen, og har anbefalt det til flere pasienter som også syntes det funket godt. 🙂

   Det du gjør er følgende:
   – Legg deg (duh…)
   – Lukk øynene, og finn et tilfeldig, ganske høyt tall (f.eks. 873)
   – Tell ned inni deg fra dette tallet i intervaller på 7 (altså 873 – 866 – 859 – 852 osv.)
   – Innen du når null, så skal du ha sovnet, og hvis ikke – begynn på nytt. 😉 Begynn også på nytt om du detter ut!

   Greia med denne «øvelsen» er at nedtellingen er akkurat så vanskelig at den klarer å distrahere deg vekk fra de stressende tankene som holder deg våken, samtidig som det er såpass enkelt at den ikke skal være nok til å holde deg våken i seg selv. I tillegg er det ganske beroligende med den monotone nedtellingen. Bare et tips! 😀

   Har forsåvidt en drøss andre tips til søvnhygiene (som man sier på psykologspråket) dersom det trengs.

   • Kamilla K sier:

    TUSEN takk for godt svar, Maja! 😀 Sharing is caring <3 Helt topp!
    Må prøve det der selv en kveld, selv om jeg sovner uten problemer. Hørtes rett og slett ganske vanskelig ut, blir nesten trøtt av tanken... 😆

    Kan ikke du skrive gjesteinnlegg om søvnhygiene a....?

    • Maja sier:

     Haha! Det er jo poenget, også. 😉 Trøtthetsøvelse!

     Men gjesteinnlegg om søvnhygiene, ja…det kan absolutt la seg gjøre! 😀

     • Kamilla K sier:

      Jeg sovnet mens jeg valgte meg tall, jeg… 😛

      Hvis du hadde gjort det, hadde jeg lettet av glede!

      • Maja sier:

       Gjesteinnlegg er på G! 😉 Har sittet og laget søvn-tankekart i MindMeister siden jeg trengte en liten pause fra eksamen. Haha!

       • Kamilla K sier:

        DU ER EN KNUPP, Maja! Herlighet, er det mulig? 😀 Nå gliser jeg stort til skjermen her 😀 Åååå!

        • Maja sier:

         Og DER skal innlegget dukke opp på mailen din om få strakser! 😀 Utrolig hvor mye raskere det går å skrive alt annet enn eksamen. Haha!

         • Veronika sier:

          Tusen takk for tips 😀

          Veldig hyggelig at du svarer, Maja! 🙂

          Skal prøves!

          • Kamilla K sier:

           Maja er så hyggelig at hun til og med har skrevet morgendagens innlegg her. Skal bare sove, så publiserer jeg gjesteinnlegg om søvn her, når jeg våkner 😉 Forhåpentligvis kommer det godt med!

           God natt!

 11. Solveig sier:

  Er det lov å spørre hva snittet ditt for eksempel forrige semester var? Du virker helt utrolig smart – håper du har forsikret hodet ditt 😀

 12. Anette sier:

  Du er helt rå!
  Jeg vet at det ligger masse arbeid bak bloggen og må derfor si TUSEN TAKK! Du deler så utrolig mye motiverende stoff!! (HA autocorrect mente det burde stå du dealer)

  Har brukt a note en stund nå etter jeg leste det gamle inlegget ditt! Er super fornøyd!!

  Hilsen anette

  • Kamilla K sier:

   Denne kommentaren… Tusen, tusen takk, Anette! Setter stor pris på de fine ordene 🙂 Det er både hyggelig og meningsfylt tidsbruk, å kunne dele med dere! Eller deale med dere da, alt ettersom hvordan man ser det 😀

   Å, har du brukt den så lenge? GØY! Jeg elsker den appen 😀
   God kveld til deg

 13. H sier:

  Innlegg av denne typen her inne er de som insipirer meg ALLER aller mest! Og for hver gang du har sagt at planlegging og produktivtet osv er nøkkelen, så går det mer og mer opp for meg, og det blir mer og mer en rutine for meg også, som jeg ikke tenker over engang! Følelsen av å få ting gjort samtidig som man koser seg må være en av de beste følelsene som finnes! Dette innlegget skal jeg lagre i «nyttig»- mappen min. Stor god klem fra H!

  • Kamilla K sier:

   Åååå! 😀 Så herlig, H! Liker slik påvirkningskraft, når den kan brukes til noe positivt og givende for andre 🙂
   Liker at du har en nyttig-mappe. Det virker rett og slett NYTTIG! 😉 God klem til deg

 14. ida sier:

  Det som irriterer meg: hvis det å lage blogginnlegg tar så forferdelig lang tid, hvorfor ikke kutte ut/kutte ned? Det er jo HELT frivillig. Så slutt å klag på at det ER SÅÅÅ MYE JOBB! Prioriteringer!

  • Kamilla K sier:

   Du overdriver. Det er forskjell på å klage, og påpeke noe. Hadde jeg ikke synes at tidsbruken var meningsfylt, hadde jeg ikke blogget. I tillegg er bloggen MIN, ikke et demokrati. Jeg skriver nøyaktig det jeg ønsker.

   Men his du synes det er så irriterende at jeg påpeker det, les en annen blogg. Det er helt frivillig å klikke seg inn hit. Prioriteringer.

 15. Johanne sier:

  Åh, Kamilla, jeg tror jeg har sagt det før, men sier det igjen: takk for at du og bloggen din er til! Du aner ikke hvor mye god påvirkning du gir meg..! Har tatt meg selv i å være en av de som «satt med matte i åtte timer i går» og egentlig ikke har fått gjort så mye, men nå har jeg sittet med fysikk i 3×25 minutter effektivt og fått såå mye ut av det og nå har jeg tid til å titte innom her og takke deg, hihi 😀
  Ha en super kveld!

  • Kamilla K sier:

   JAAAAAA! 😀 Det der er virkelig helt fantastisk! Nå smiler jeg godt her. Gull, Johanne! Effektiv tidsbruk på sitt beste! Stolt av deg, til tross for at jeg ikke aner hvem du er 😀 Nå har du fått oppleve det byttet, det er ganske fascinerende (synes i hvert fall jeg).
   Takk for at du tok deg tid til å legge igjen den kommentaren 🙂

 16. Marianne sier:

  Har bare en å si; TUSEN TAKK! 😀
  Vet du om a-note finnes for android? Den så bare genial ut!

 17. Elisabeth sier:

  Helt fantastisk innlegg, Kamilla!
  Mange gode tips her. Og en påminnelse om at ikke noe kommer gratis.
  Takk for inspirasjon! Nå er det rett i seng for å få mine timers søvn

 18. Therese sier:

  Jeg har egentlig unngått å kommentere på dette innlegget, fordi jeg ikke helt vet hva jeg skal si som jeg ikke har sagt (skrevet) før, men jeg klarte ikke la vær! Disse innleggene, Kamilla, jeg elsker dem. Jeg elsker at du deler tips og kunnskap. Jeg elsker at du tar deg tid til å lage innlegg som dette, og i tillegg svare kommentarene!
  Jeg savner dog litt å ikke ha iphone nå som du deler slike freshe applikasjoner, haha! Jeg suger til meg alt av råd og tips på veien, og satser på at resten av de 232 dagene med skolegang blir strukturert og effektive! 😀
  Ble mye babling, men essensen er vel at jeg diggere? Haha! 😀

  • Kamilla K sier:

   HAHA jeg trodde det sto «essensen er vel at jeg er diggere?» 😆
   Tusen, tusen takk, Therese! Jeg sitter og smiler her nå 🙂 Slik tilbakemelding gjør meg så GLAAAAAD!
   iPhone ja… Jeg vet jo at ikke alle har det, men for de som faktisk har det, er disse appene gull, så ville ta dem med likevel.
   Igjen, tusen takk! Det er gøy å dele tips og kunnskap, når jeg har så herlige lesere!

   Håper onsdagen din blir fin!

 19. Elisa sier:

  Åååå – Kamilla gjør det igjen! Nok et fantastisk innlegg! Du inspirerer til tusen, og dette trengte jeg akkurat i dag! Ha en strålende dag, Kamilla 🙂

 20. Gina sier:

  Jeg blir bare mer glad i deg jeg fine Kjema <3 Er såå enig i alt du skriver! Det er så viktig å sove godt og å ta litt pauser fra lesingen om man trenger det.. Hjelper ikke å presse seg selv om det ikke kommer noe godt ut av det 🙂 GLEDER meg til å se deg i julen, du er så herlig og god! Glad i deg <3

  • Kamilla K sier:

   Å, du er god <3 Og smart, som alltid 😀 Glad jeg har deg i livet mitt!
   GLEDER MEG SÅNN TIL Å SE DEG IGJEN! Wææææ! Det skal bli så bra 😀 Glad i deg, bestebolla mi!

 21. molly sier:

  Hvor er matboksen fra?:) Genial!

 22. Tonekb sier:

  Men du, Kamilla? Lastet ned den a-note-appen. Og jeg har prøvd meg gjennom guide’n for hvordan jeg skal bruke den. Men jeg klarer bare å lage systematiske og «bra» lister og happenings gjennom Event-mappa. Den to-do-lista skjønner jeg ikke bæra av. Prøvde å skrive handleliste, og da laget jeg plutselig én mappe som het ingefær, én mappe som het spinat osv., som sto og dominerte plassen på den gitte dagen i kalenderen min. Ville jo bare lage en enkel handleliste som jeg kunne ha med i butikken og krysse ut etter hvert. Og også to-do i forhold til skole, så jeg kan lage en plan på starten av dagen og hake av etter hvert. Wæææ. Har du noen tips, kanskje?

  På forhånd takk 😀

  • Kamilla K sier:

   Hahahahahaha been there, done that 😆 Jeg vil først og fremst anbefale hjemmesiden til a-note, med guide: http://www.bridworks.com/anote/eng/awesomenote/iphone/guide/ Nå trykket jeg på iPhone, fordi det er det jeg har, men du får bare bytte om øverst til høyre, om du bruker iPad eller Galaxy Note. Sjekk ut den! Du kan lage mapper med forskjellig oppsett inni, slik at mappen med handlelise faktisk blir en liste (med de funksjonene du beskriver), mens mappen med notater blir mange individuelle «ark» inni den mappen. Trykker du på det lille mappeikonet nederst til venstre i appen, kan du trykke «edit» ved siden av hver mappe, og på «note type» kan du velge hva slags notat som skal være standard 😉
   Jeg har både «to do» og «handleliste» som slike huke-av-lister, mens «oppskrifter», «notater», «blogg», «jobb» osv. er mapper med enkle notatark i. Du får finne et system som funker for deg. Når du kommer ordentlig inn i det, blir det helt konge 😀
   Håper dette hjalp deg noe!

 23. Eirin sier:

  Nå er det lenge siden jeg har kommentert her (MEN har lest hvert eneste ord, lover!)
  Leste innlegget ditt dagen su skrev det, men kommenterer ikke før nå, fordijeg rett og slett ikke visste hva jeg skulle skrive, fodi det du skrev er så.. BRA!
  Jeg elsker alt du skriver, alle de gode og nyttige og sunne tingene du fronter, men innlegg som dette er de aller, ALLER beste. Du har en fantastisk evne til å komme med tips og råd, uten å virke bedreevitende og belærende, eller mene at alle burde gjøre alt akkurat som deg. Du inspirerer til å finne SIN EGEN MÅTE.
  ååååh, jeg føler jeg skriver akkurat det samme i alle kommentarene mine, men jeg håper du TAR DET TIL DEG! For det er så sant!
  Du er så utrolig INSPIRERENDE, og jeg ser veldig opp til deg, Kamilla. Du har virkelig funnet veien til det gode liv, og jeg er så glad for at du guider oss som er litt lost på veien 🙂
  Og, som jeg har skrevet før, jeg skulle virkelig ønske jeg kjente deg i «virkeligheten» også. Du er et herlig menneske!

  God klem til deg 🙂

  • Eirin sier:

   Jeg lastet forressten ned A-notes, etter jeg leste om det her. Synes det er kjempevanskelig å forstå, det virker litt rotete(?).
   Har sittet og sett på det nå i ettermiddag da, for å prøve å skjønne noe, og det virker jo helt genialt om man bare «kommer inn i det», om du skjønner! Tips? 🙂

   • Kamilla K sier:

    Rotete?! Haha ja det er nok et førsteinntrykk. Jeg har i hvert fall stålkontroll på hele appen, og føler faktisk at jeg har samme system i hodet, som på appen (haha uten å virke HELT sprø) 😆 Sjekket nettsiden? Jeg lærte den på egenhånd, bare ved å prøve meg frem, så det er vel det jeg anbefaler 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei, Eirin! Hyggelig at du fortsatt er med her 🙂
   Og tusen, tusen takk for så gode ord. Jeg har lyst til å skrive at jeg tar det til meg, men jeg klarer det faktisk ikke helt. Føler jeg får så mye ros her, at jeg umulig kan fortjene det, og da blir alt litt distansert. Det er likevel utrolig motiverende for å fortsette, og ikke minst for å dele ting med dere! Jeg ser at mange finner det jeg skriver givende, og DET føles meningsfylt, selv om tilbakemeldingene oppleves uvirkelige. Så tusen takk, for at du skriver slikt.
   Jeg har virkelig funnet min vei, og jeg er så glad for det. Alt jeg ønsker er å kunne hjelpe andre til å gjøre den samme oppdagelsen, for eget liv, på egne premisser 🙂
   TAKK, Eirin. Takk for at du er så god mot meg!
   God klem tilbake

 24. Linn sier:

  JA til flere slike innlegg!! Dettte ble lagret rett i favoritter, og kommer til å bli lest mange ganger!!:-) du er så utrolig inspirerende, og jeg vil også bli like klok på livet som det du virker å være:-) sier også ja takk til innlegg med tips om bøker!

 25. Jeg liker ikke! Haha, neida, jeg er bare misunnelig 😉 Savner sånn studiedagene da jeg kunne lage slike fine planer over hele dagen, nå bruker jeg jo over halvparten av timene jeg er våken på jobb. Så er jeg jo utslitt når jeg kommer hjem, spesielt nå som jeg er gravid. Men planer over dagene har jeg jo, de blir bare veldig reduserte, rekker ikke alt på en dag lenger :p

 26. Silje sier:

  Er så ufattelig glad jeg dumpet over dette innlegget! Begynte på min bachelor i høst, og disse studiegreiene er helt nytt for meg.. Aldri vært så stresset før i hele mitt liv. Så jeg ligger oppe om natten, tenker på alt jeg burde gjøre, skal gjøre, må få tid til og ja! Haha, føler meg veldig lost til tider..

  Men dette var jo et suuuupert innlegg å lese i slike perioder 😀 har til og med lagret et bokmerke til dette innlegget med «stress ned!!». Jeg trenger å strukturere hverdagen min, få ting litt på plass! Og måten du skriver innleggene dine på.. Jeg føler meg liksom så hjemme her! Jeg blir rolig bare av å lese det du skriver, det kommer liksom så rett fra hjerterota! Elsker det 😀

  • Kamilla K sier:

   Så utrolig flott at du kan finne noe glede i det jeg skriver! 🙂 Helt topp!
   Høres ut som du har gjort deg selv litt stresset, kanskje? For min del er det i hvert fall helt passende å tenke «ett steg av gangen». Det som skal leveres inn først, leses på først osv, tar jeg først, og så jobber jeg meg gjennom pensum og eksamener på den måten. Å tenke totalen blir nok veldig overveldende, og det er vel heller ikke nødvendig?! 😉
   Igjen – kjempeflott at du likte det! Det er jo derfor jeg har skrevet innlegget – for å hjelpe andre studenter. Vi har alle mye å gjøre, og andre finner sine metoder raskere enn andre 😉
   Håper du får en fin dag, og et fint studium videre! 🙂

 27. ellen sier:

  Fantastisk innlegg !!! Dette var godt skrevet og svært inspirende . Definitivt en ny blogg favoritt for meg .

 28. Martha sier:

  Gud så mye inspirerende jeg finner her jeg sitter og tar dypdukk i bloggen din! Ordene dine er gull! Aldri slutt å blogge!! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.