11 oktober 2013 -- 8:01

God morgen! Å, soloppgangene og solnedgangene er så flotte for tiden. Sitter og ser på en rosa himmel mellom setningene jeg skriver her. Naturens gang er virkelig fascinerende.

Tenkte å slenge ut de bildene jeg la ut på Instagram i løpet av Nice-turen. Noen synes kanskje det blir litt mye Nice her nå, men jeg blogger jo ikke kun for dere, og jeg vil gjerne ha bildene i arkivet for egen del.

1

Å bli oppgradert til SAS Plus var en ren fryd.

2

Landet, satte fra meg tingene mine, og gikk rett til booket lunsjbord på stranden.

3

Ikke dumt å gå/løpe kveldstur her.

4

Nice, sett fra et stille gjemmested.

5

Nice Triathlon! Heia, heia! Fikk med meg deler av det – og FOR en innsats. Først svømming i Middelhavet, deretter sykling, og likevel hadde mange av deltakerne godt humør og så ut til å ha masse krutt igjen, da de skulle ta fatt på løpingen. Imponerende!

6

Kveldstur på steinstranden. Lyden av bølgene som skyver steinene frem og tilbake, er helt utrolig høy.

7

Det gode Nice-liv.

8

Rolig stund med morgenkaffen, med utsikt over promenaden og havet.

9

Villefranche – den herligste miniby.

10

Utsikten fra balkongbordet. Fikk meg et par svømmeøkter i bassenget, og da innså jeg hvor lenge det var siden jeg hadde svømt ordentlig. Genial aktivitetsform!

11

Monaco. Man snakker om at vi her i Norge lever i vår egen boble, og det er jeg helt med på, men der nede… De trenger ny definisjon på det uttrykket. Artig å observere hvordan de lever.

12

Ett av mange herlige måltider. I fjor spiste jeg laks hver eneste dag der nede, var i en skikkelig laksefase. I år ble det bare to laksemåltider, men mye annen god mat. Matinnlegg kommer!

13

Kamillapose, på toppen av verden. På toppen av Nice, i det minste. Det ser kanskje ikke varmt ut, på grunn av morgendisen, men jeg kan love dere at det var knallvarmt. Lenge leve godt treningstøy.

14

Kommer fortsatt ikke over dette. Utrolig festlig!

15

KK, på vei rundt Cap Ferrat, i ganske OK omgivelser.

Jeg er så heldig, og så takknemlig, at jeg får tårer i øynene nå. Lever et utrolig godt liv. Tenk å bli født til dette.

Nå skal jeg ut på skogstur med Ingrid. Skogen har på seg sitt beste antrekk, så kameraet blir med. God fredag og god helg!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Så deilig det så ut! Gleder meg til matinnlegg, har lurt på om du er like flink med maten når du er på ferie, eller om du skeier litt ut da? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jaaa, kjempedeilig! 🙂
   Hehe, slike kommentarer får meg til å lure noe veldig… Tror du jeg spiser slik jeg gjør, fordi jeg føler jeg må, og ikke fordi jeg vil? 🙂 Mener ikke å stille spørsmålet frekt, jeg lurer oppriktig. Synes hverdag/helg/ferie-forholdet mange har med mat er SVÆRT fascinerende.

   Sjekk gjerne ut dette innlegget: http://kamillak.com/2013/04/lesersporsmal-kosthold-pa-reise/

   • H sier:

    Enig!

   • Tonekb sier:

    Nei, helt oppriktig tror jeg at kostholdet ditt et resultat av hva du synes er godt, får deg til å føle deg bra med deg selv, og hva du generelt trives med. Altså, et kosthold du følger fordi du liker det, og ikke (i motsetning til mange andre) fordi du «må». Imidlertid er det ingen hemmelighet at en kommer over fler fristelser på ferie enn hva en gjør i hverdagen. Feks med hyppigere kafé- og restaurantbesøk, innbydende hotellfrokoster osv. Det var på bakgrunn av sistnevnte at jeg stilte spørsmålet mitt; om du, også på reiser, fokuserer like mye på sunnhet og den maten som er riktig for deg i hverdagen, eller om du skeier litt ut?

    🙂

    • Kamilla K sier:

     Takk for ordentlig svar! Satte jeg stor pris på 🙂 Liker å lære hva andre tenker om saken.
     Jeg skjønner at det kan bli oppfattet som om jeg fokuserer på sunn mat, og det gjør jeg jo på en måte, men fokuset har laget vaner, så jeg tenker ikke stort over det lenger. Men håper du stakk innom innlegget jeg har skrevet om saken, det kan nok være oppklarende 😉 Matinnlegget kommer til uken, men fare for at de som forventer usunn mat, kommer til å bli skuffet. Jeg spiser i all hovedsak for indre helse, så en godteri ser jeg ikke nødvendigvis på noe jeg «unner» meg, snarere noe jeg ikke har godt av. Før var selvsagt situasjonen en helt annen, så fordi dette er tankene mine NÅ, betyr ikke det at det alltid har vært slik 🙂 (ikke hver dag jeg står på t-banen og skriver en stil, haha)

     • Tonekb sier:

      Hehe, setter alltids pris på et svar i form av en stil fra t-banen 😉
      Jeg leste innlegget du linket til, og forstår tankesettet ditt. Det er i alle tilfeller veldig imponerende. Jeg prøver å leve på tilsvarende måte som du gjør (i alle fall slik det fremstår på bloggen), men har en tendens til å skeie litt mer ut i ferier. Da går det først og fremst i matvarer som inkluderer hvetemel/raske karbohydrater, fremfor sukker, som jeg uansett styrer unna. Men jeg vet jo hvordan dette påvirker meg og kroppen min, så spørsmålet er jo om det er verdt det.

      Uansett skal du ha plenty av creds for en utrolig inspirerende og fin blogg som virkelig gleder meg i hverdagen. Det er sjeldent jeg i ettertid av å ha lest et blogginnlegg går og tenker på utsagn fra den, men det gjør jeg da altså med din. Fortsett slik! 🙂

      • Kamilla K sier:

       Haha, herlig 😀
       Vel, min tanke er: gjør det du trives med! 🙂 Om du har lyst til å spise annerledes når du er bortreist, og du føler det er verdt det; gjør det. Jeg har ikke noe problem med den holdningen, i hvert fall. For min del er det bare det at jeg ikke har lyst, fordi jeg har lært (alt for) mye om hva ulike ting gjør med de ulike funksjonene i kroppen. Så for meg blir ikke det «å kose seg», som mange ville sagt. Men jeg er fullstendig klar over at ikke alle finner det underholdende å lese om fordøyelse, sykdommer de ikke har osv. på fritiden, så i mine øyne må man ta utgangspunk i egne ønsker og egen kunnskap, og ta valg deretter 🙂 Høres jo ut som du har en fin balanse (HAHA ut i fra at du lever som meg – var det selvdigger nok, eller?! 😆 )

       TUSEN, tusen takk! Denne «samtalen» og ikke minst de siste ordene der, satte jeg veldig stor pris på 🙂 Virkelig! Gir bøttevis med motivasjon til å fortsette 🙂 Takk! Og god helg!

 2. H sier:

  Langt fravær fra meg i kommentarfeltet her nå!! Det ser i hvertfall ut som at du har hatt det SUPERfint, og det unner jeg deg, som alltid <3 Og så må jeg si at jeg har veldig lyst til å prøve å lage den leverposteien faktisk!! Husmorpoeng 😀 God klem og god fredag

 3. Hanne sier:

  Så fine bilder! Har dere leilighet eller noe i Nice, siden du er der ofte? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.