23 oktober 2013 -- 6:59

Jeg har så mange matbilder liggende nå – ble helt overrasket da jeg åpnet mat-mappen på macen. Jaja, da er det bare én ting å gjøre: dele! Bildene… Maten er borte.

1

Lammekjøttdeig stekt med squash, gulrøtter og hakkede tomater + salt og pepper.

2

Ruccola, paprika, agurk, bacon og egg. Økologiske egg, med mørkegul, bløt plomme. Mmmmm!

3

Lammekjøttdeig stekt med gulrot, cherrytomater og ruccola.

4

Egg, bacon, cherrytomater, agurk og leverpostei.

5

Laks fra boks, agurk, norsk eple og fransk fiken. Fastfood!

6

Egg, eple, agurk, sukkererter, cherrytomater og osteskiver.

7

Eple, cherrytomater, agurk, paprika og omelett med spekeskinke.

8

Kjøttdeig stekt med rødkøk, hakkede tomater, gulrot, squash og mais, med brokkolipuré, ananas og søtpotet stekt i kokosolje, med salt og kanel.

11

Ruccola, cherrytomater, agurk, avokado og leverpostei.

12

Kalkunbacon (engangstilfelle), avokado, cherrytomater, salatblader, mango og mozarella. Etter Nice-turen havnet jeg virkelig på mozarellakjøret!

13

Gått med noen pakker av denne. De har den på både Rimi, Ica Supermarked og Meny. Sikkert flere steder òg!

14

Leverpostei (NOEN er på leverposteikjøret), cherrytomater, agurk, avokado og oliven. Jada, i Nice lærte jeg meg å like oliven. Prøvde i Istanbul i fjor (haha hvorfor ikke bare prøve hjemme?) men klarte ikke. Nå derimot…

15

Disse er deilige. Også har jeg fått dilla på noen fylt med mandel. Perfekt til matpakken. Har en hel del matpakkebilder liggende også, men det får vi ta neste uke. Så dere Aftenposten i går? Det var kanskje i Oslo-delen, men likevel. Den festlige debatten om «fine» matpakker. Folk bryr seg om mye, det er i hvert fall sikkert.

Nå stikker jeg for å ha markløfttrening med Anders. Så blir det forelesning, og te med Alexander. Ja, også skal jeg lage mer leverpostei. Kyllingleveren la jeg til tining i går kveld, så det er gjort på 1-2-3. Skål!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Leverposteisalat…. Tror det bare er vi to som skjønner oss på det! :p Haha! Jeg liker også litt god sennep på leverposteien. Try it! 🙂 (Liker du ikke sylteagurk?!)
  Haha, du vet man lett overskider grensen for å spise for mye innemat…? «To jenter døde av overdose på lever..» Jeje! 😉
  Du har hvertfall litt moderate mengder da, jeg spiser hele formen som en biff jeg(i et jafs…) :p

  Oliven er sååååååå godt! Jeg pleier å stikke innom en utenlandsk grønnsakshandel å kjøpe masse oliven fylt med alt fra fetaost til hvitløk. Yummiiiii 🙂

  Okei dette ble en stil! Ha en super dag Kamillamiiiiiiiin 😀

  • Kamilla K sier:

   Ideen om leverposteisalat var det du som ga meg 😀 Hahahaha, ser for meg at du spiser leverpostei som biff! Skal teste med sennep på. Har det i oppskriften også, men det er så lite, så en kladd på toppen gjør seg nok bra! Liker IKKE sylteagurk 😛
   Men altså… Heller for mye innmat, enn for mye av noe annet. Hva er grensen? Og ikke minst; hvem har satt den og hva er begrunnelsen? Er bare litt kritisk da…

   Sultan har forskjellige festlige oliven, får vel faktisk kjøpe noen en dag, ikke bare se på dem 😆 Tror jeg dropper hvitløken da.

   Liker Ingrid-stiler! Ha en super kveld – det vet jeg at du har, for du sender meldinger med MEG 😀

 2. Hemmeligheten bak disse perfekt kokte eggene? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, liker spørsmålet 🙂
   Øvelse! Før kokte jeg egg i TI minutter! Får nesten litt vondt av å tenke på det.

   Nå tar jeg eggene i en kjele, dekker med kaldt vann, setter på platen (7 av 9 steg på induksjon, full guffe på vanlig), venter den lille evigheten det tar før det begynner å koke, lar eggene koke i tre minutter, heller ut vannet med en gang etterpå, fyller kjelen med kaldt vann (med eggene i), heller ut, og fyller på med nytt vann et par ganger til, slik at kjelen blir helt avkjølt. Så skreller jeg eggene, og spiser dem 😀 Lang forklaring – ja. Enkelt å utføre – ja 😉

 3. Ååå, du lager så mye fint og sunt!! Bloggen din er virkelig en sann inspirasjon 😀

 4. Rita Hansen sier:

  Du er rett og slett en kjempestor inspirasjon «til ren og skjær livsglede» 🙂

  Mener bestemt at du burde fått en pokal for det. Siden jeg ikke vet adressen din, og kan sende deg en pokal, har jeg nominert deg til Årets Inspirasjonsblogg på Vixen Awards.

  Er det flere som vil nominere/ stemme, trykk her: http://vixen.no/2013/10/16/nomineringen-til-vixen-blog-awards-er-i-gang/

  Synes du dette er «tull», så trenger du ikke godkjenne kommentaren. Jeg synes bare det var litt morsomt, og kanskje en litt klønete måte å uttrykke at jeg setter pris på bloggingen din 🙂
  Rett som det er, får jeg ett «tupp i rompa», og endrer innstilling både i forhold til tankene mine en dag jeg har mye å gjøre, og stresser, og i forhold til trim. Så uansett, tusen takk 🙂

  • Kamilla K sier:

   Rita, du er så god mot meg! Tusen, tusen takk! Jeg setter enormt stor pris på slik tilbakemelding! Og det er selvsagt ren stas at du har nominert meg der 😀 I tillegg tar jeg den usynlige pokalen, og setter den på hylla 😆 TAKK, takk!

 5. Amina sier:

  Noe sier meg at du er i en baconperiode? Haha 🙂 Hvorfor ble ikke kalkunbaconet en suksess? Har alltid hatt lyst til å prøve, men har ikke tatt meg tid til å gidde å lete meg frem til det i butikken. Ha en super helg, Kamilla! 😀

  • Kamilla K sier:

   NOE sier deg rett, haha. Bacon til folket 😀 Nei, kalkunbaconet var ikke baconaktig i det hele tatt. Som å steke skiver av spekeskinke eller noe. Ikke nødvendigvis en dum idé, men da kunne jeg jo like gjerne brukt spekeskinke uten all aromaen som kalkunbaconet er sprøytet med… 😉
   Gooooood helg 😀

 6. Nam nam nam, masse digg! Jeg gleder meg til å lage middag i dag 🙂

 7. Christian sier:

  Om du er på mozerella kjøret, prøv den ferske mozerella’n som du kjøper hos Den Blinde Ku i Mathallen.. det er den beste jeg har smakt her i norge

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.