25 oktober 2013 -- 6:51

Kravene om å få til «alt», om å være best, om å være feilfri. Det er krav du selv setter. Noen ganger kan det kanskje bli litt mye? Ikke glem hvor langt du har kommet, hvor mye bra det er ved ditt vesen, og hvor mange flotte ting du har å være stolt av. Du er kanskje ikke alt du ønsker å være enda, men du er deg. Det er det ingen andre som er. Du er kul.

Livet ditt er ikke perfekt og en dans på roser, men det er trolig mye bra i det likevel. Alle liker deg ikke, men mange liker deg. Du har ikke klart alt, men du har klart mye. Alle avgjørelser du har tatt har ikke vært de beste, men mange av dem har vært gode. Alt du tenker, sier og gjør er med på å forme deg. Hva så, om du faller på veien? Med tro på deg selv, kan du reise deg opp, og gå videre. Det er slik du lærer. Ikke alltid like gøy, men du blir sterk og erfaren. Du er god, aldri glem det. Du har muligheten til å vokse, det er ditt valg.

lcollage

Med det ønsker jeg alle en herlig fredag, og en god helg! Jeg har flere artige ting på agendaen, også har jeg den faste gleden liggende; jeg vet at det ikke er lenge til mandag. Livet er godt, og det er jeg så glad for at jeg synes.

londontours

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Siril sier:

  Fin påminnelse på en fredag, takk Kamilla 🙂 Ha en strålende helg!

 2. Therese sier:

  Takk, for en etterlengtet påminnelse, Kamilla! 🙂 Du er kul du óg!

  Håper du får en strålende dag, og en nydelig helg! 😀

 3. Tonekb sier:

  Å, så fint! Den trengte jeg akkurat i dag 🙂

 4. Linn Renèe sier:

  Takk for at du er du, og at du er dødskul <3

 5. Torhild sier:

  Du er dødskul! Åh, elsker elsker bloggen din 🙂 Du skriver så bra, du deler så mye fornuftig og generelt sett er du bare SUPER. Ha en strålende fredag og en enda bedre helg 🙂

 6. Linnea sier:

  Denne traff veldig godt på en sliten og stresset masterstudine i innspurtsfasen 😉 Viktig å sette ting i perspektiv av og til – og se på hva man faktisk har oppnådd og hva man er takknemlig for!

 7. Karianne sier:

  Hei! Ville bare si at du har en kjempefin blogg med mange flotte betraktninger. En herlig vitamininnsprøytning 🙂 Riktig god helg!!

 8. Thea sier:

  Oi, dette traff meg rett i hjertet! I dag var en drittdag på jobb, men så vet jeg jo at gårsdagen var kjempemorsom og morgendagen blir også kjempebra! Tar meg en tur på trening så kommer kanskje humøret seg litt! Det er viktig å tenke på det man har oppnådd og det man allerede har fått til! Jeg glemmer det av og til… Nå har jeg bygget opp masse forventninger om at jeg skal klare skolen både jobb og skole, samtidig som trening, venner og familie skal få like mye oppmerksomhet. Helt ærlig er jeg glad mange av vennene mine studerer utenlands, så jeg slipper å sette av tid til de hele tiden. Det hadde ikke gått :/ Nei, uff så slem jeg hørtes ut nå, men du skjønner sikkert hva jeg mener 🙂
  Ha en fin helg Kamilla, og takk for daglig inspirasjon 😀

 9. Charlotte sier:

  Herlig innlegg! Ha en god fredag og helg 🙂

 10. H sier:

  Elsker disse innleggene KK!! Det er så fiiint <3 God helg herlige deg

 11. Ragnhild sier:

  Så fint innlegg!
  God helg til deg, kos deg masse.

 12. Eva Isabel sier:

  Tusen takk for de ordene. En viktig påminnelse om at hver dag teller. God helg sprudlende du:-)

 13. Hilde M sier:

  Fine ord! Ønsker deg ei knallfin helg 😀 Enjoy!

 14. Karoline sier:

  Du er så herlig du!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.