26 september 2013 -- 7:12

Om det gjør litt vondt å se de seks øverste? Nei, ikke når jeg har de seks nederste. FOR noen lærerike år dette har vært. Mer enn jeg noen gang forestilte meg. Glad, takknemlig, lettet (hehe) og stolt.

tbt1

tbt2

Som en påminnelse til både meg selv, og dere: folk har en historie. Folk er i utvikling. Det er lett å overse.

Nå er det rosa skyer over Oslo, solen er i ferd med å stå opp, det ryker fra kaffekoppen min, og denne uken har vært helt topp så langt. Helt satt ut av hvor mye jeg har fått gjort! Liker den følelsen. God torsdag, alle fine!

Av Kamilla | 24 Kommentarer »
 1. Frida sier:

  herrefred Kamilla, du har virkelig all grunn til å være stolt av deg selv! FOR en forandring. du er liksom som en helt ny (og bedre) verson av deg selv 😀
  til syvende og sist er det jo bare selv selv man kan bli bedre enn også, og deni den ¨kampen¨ ser det virkelig ut som om du har et klart forsprang, hihi!

  ha en fin uke videre <3 always be your best

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det, Frida!
   Hehe, ja, mamma mener jeg er et nytt menneske 🙂
   Fin uke til deg, og takk for alle de herlige kommentarene du legger igjen her!

 2. stine sier:

  du gir meg motivasjon! fantastisk!

 3. Torhild sier:

  Fin da, fin nå. Forskjellen er vel bare så enkelt at du har fått en lettere kropp med mer energi og mer styrke, som gjør hverdagen bedre. Jeg beundrer virkelig den jobben du har gjort, og jeg liker det fokuset du har på dette med kropp, sjel og balanse. For deg handler det ikke om lavest fett% og alt sånn «tull», men det handler om å bli en bedre versjon av deg selv som gjør hverdagen din bedre. Jeg LIKER deg jeg, selv om jeg ikke kjenner deg personlig, så LIKER jeg deg. Keep it up!

  • Kamilla K sier:

   Først og fremst; tusen takk for det! 🙂
   Ja, jeg har fått en lettere kropp og det er gull verdt i hverdagen, sammenlignet med hvordan jeg var før, men det jeg selv synes er aller mest merkbart, som er umulig å se på bilder, er at jeg har fått en så vanvittig god følelse av å ha en sunn kropp. En kropp som rett og slett føles ren innvendig, og som elsker å bli behandlet slik den blir behandlet. Jeg gidder ikke engang prøve å beskrive den følelsen, for ikke noe ord er fyldig nok. Så ja, kropp, sjel og balanse. Indre velvære. Det er helt fantastisk hva man kan gjøre for seg selv!

 4. Marte sier:

  Kamilla, du er fantastisk! Jeg blir så inspirert av deg.
  Jeg slår virkelig et slag for helårskroppen. Tanken om å gi kroppen det den trenger fremfor å fokusere på fettprosent og bikinikropp har virkelig hjulpet meg til å få et mer riktig fokus på trening og kosthold. Tusen takk for alt du gir av deg selv 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åååååå nå smiler jeg stort! Det der er nøyaktig det jeg har ønsket å formidle via denne bloggen (er bloggen liksom ferdig nå?) 😀 😀 😀 Jiiiiho, helt knall at du har det fokuset, det kommer til å tjene deg godt!

 5. F A N T A S T I S K ! ! ! ! ! Du er bare så inspirerende og utrolig. Du er et godt forbilde og en jeg virkelig ser opp til, selv om jeg ikke kjenner deg. Tusen takk for all støtte og RIKTIGE ord !

 6. Therese sier:

  Du altså, du er en av mine absolutt største inspirasjoner – og jeg kjenner deg ikke engang! Jeg elsker at bloggen din er et sted for sunn, næringsrik mat, fokus på å være i aktivitet og ikke nødvendigvis ha lavest mulig fettprosent. Minner meg litt om innlegget du skrev om kvinnekroppen, eller HÅK (eller det meste du skriver, hihi)! Du kan absolutt være stolt, ikke bare har du funnet ut hva som fungerer for deg og din kropp – neida, du har med dette klart å inspirert flere (meg i det minste!) til å kanskje finne ut hva som funker for oss.

  Jeg sier som Marte; tusen takk for alt du gir av deg selv!

 7. Helene sier:

  Du er virkelig flink!! Keep up the good work 😀
  Du inspirerer! Og nå har jeg laget eplesnacks to kvelder på rad.. I kveld blir nok den tredje! NAM! Takk for tipset 😀 Har aldri tenkt over at det bare er å putte epler i ovnen, strø på sukrin og kanel og snavle med gaffel. Noe såå godt, og såå enkelt!

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk, Helene! 🙂
   Å, eplesnacks er genialt! Haha, ja, det er komisk hvordan noe er så enkelt og godt, men likevel tenker man ikke over at det engang er en mulighet 😛 Bra tipset falt i smak!

 8. Karoline sier:

  Du er fantastisk! OG flink!

 9. Eva Isabel sier:

  Er så glad for at jeg har fått lov til å være en tilskuer til den fantastiske reisen din. Du inspirerer og motiverer gang på gang. Innlegg etter innlegg. Liker hvor positiv du er og hvordan du vinkler det du skriver om. Keep up the good work:-)

 10. Du er så motiverende og strålende vakker! 🙂

 11. CAWOLINE sier:

  Du er en sann inspirasjon, og jeg er så (mulig dette høres rart ut, men) stolt av deg! Du virker som et fantastisk bra menneske som det bare oser positivitet fra! Flinke, fine og gode Kamilla 🙂

 12. Ragnhild sier:

  Du er flott Kamilla!! Og klok og hod!

 13. Flinkeste Kamilla, inspirasjon oser det fra deg, det er det ingen tvil om!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.