12 september 2013 -- 7:25

God morgen, godtfolk! Jeg lurer på HVOR mange som har fått beskjeden «god helg» fra meg nå, haha. Jeg har fredagsfølelse i hele kroppen, trolig fordi gårsdagen føltes like lang som to dager, så hodet mitt hoppet over torsdag, haha. Jaja, uansett. Livet er knall igjen! Denne uken er et ytterpunkt, i andre enden av skalaen, enn det forrige uke var. Det var en dårlig setning. Oh, well…

Forrige mandag startet jeg dagen med en liten løpetur rundt, og ved Sognsvann. Det var et så fantastisk vær, og omgivelsene var rene festen for øyene. Måtte knipse noen bilder med mobilen, så det er ikke den beste kvaliteten, men det klarer vi å se bort fra når motivene er så flotte. Her er Sognsvann i Oslo, en tidlig morgen i september.

1

2

3

4

5

6

7

Avsluttet det hele med å sitte for meg selv, på flytebrygga. Nøt roen og solen maksimalt. Det skal gjentas!

Nå venter nok en meningsfylt dag. Skal lese, møte venner, trene, lese mer, være ute, og nyte dette herlige livet. I morgen skal Ingrid og jeg på skogstur – gleder meg allerede! Vel, jeg skal ikke ønske dere god helg riktig enda, men jeg håper i hvert fall dere får en god torsdag!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. ingunn sier:

  For noken fantastiske bilder, vil ut på tur! 🙂

 2. Emma sier:

  God torsdag til deg og Kamilla! Du tar så flotte bilder, får lyst å hoppe inn i bildet og bare nyte roen. 🙂

 3. Helene sier:

  Disse bildene var helt sinnsyke! Ble helt satt ut, så fine!! Mamma og jeg var mye ved Sognsvann i fjor, og nå fikk jeg lyst til å ta turen opp dit oftere. Så HERLIG det er å høre at du er «på plass» igjen. Jeg derimot hadde virkelig uken sist uke, men denne uken virker alt å gå mot meg. Folk sier alltid: se lyst på ting! Livet er hva du gjør det til og blablabla. Det er jo sant, og gode ord å følge, men virkelig, noen ganger er det bare ikke så enkelt. Og så er det ikke menneskelig å ha det 100% hele tiden. Det er ok å ha en drittperiode, men det er slitsomt. MEN man setter også større pris på de gode øyeblikkene dersom man har vært litt nede, tror jeg. Og når jeg har en litt dårlig periode får jeg lyst til å lukke meg vekk fra ting, og da jeg så det bildet fra flytebryggen så det ut som et veldig passende sted for å koble ut. Oioioi jeg bare babler. Vet ikke helt hva poenget mitt er engang. Uansett, du får ha en veldig fin dag!

  • Kamilla K sier:

   H<3 Du er så god! Ting er ikke alltid lett, og jeg unner deg virkelig ALT godt her i livet, så jeg håper du klarer å ha noe fokus på at uten dårlige tider, har man ikke noe å sette det gode opp mot. Det er gjerne slik at når man er syk, det er først da man setter pris på at man vanligvis har god helse. Si i fra hvis det er noe jeg kan gjøre! 🙂 Og jeg mistenker at du undervurderer deg selv, vakre, smarte, flotte jente. Ikke glem hvor fantastisk du er.

 4. Therese sier:

  God torsdag, og god nesten-helg, hihi!:) Det gleder meg å lese at du har det bra igjen, håper det fortsetter sånn!

 5. Eirin sier:

  Åh, så utrolig fine bilder! Sognsvann, der er det lenge siden jeg har vært! Minner meg mest om løpetesten rundt Sognsvann som vi hadde 2 ganger i året på ungdomsskolen. Husker jeg hatet den, haha. Men Sognsvann er flott da,ofte masse folk, men kanskje ikke så tidlig som du er ute (?)
  Jeg løper/sykler mye til jobb tiiidlig om morgenen (starter 06.30), over jordene på Bygdøy, og det er virkelig flott ute om dagen. Så fine farger på himmelen, og dugg i gresset. Naturen, altså <3 Ro i sjela!

  Skriver i vei jeg, hehe.. Ble så revet med av de fine bildene dine. Uansett, godt å høre at du har en bedre uke, det fortjener du!
  (og jeg synes det er helt innafor å ønske god helg på torsdag, jeg 🙂 )

  • Kamilla K sier:

   Elsker slike kommentarer! 😀 Blir bittelitt mer kjent med personen bak navnet. Høres helt herlig ut, naturen er en helt egen terapeut! 🙂
   Så tidlig som jeg var der, var det bare to-tre andre rundt vannet. Vanligvis er jeg jo litt anti-sognsvann, hehe.

 6. maria sier:

  gjør det samme hver morgen:) liker ikke så godt å gå alene i frykt for å bli tatt av noen slemme menn, men nekter å la det hindre meg fra morgentreningen min!!!!! vi får alliere oss:)

 7. Nydelige bilder 😀

 8. Åh, nydelige bilder!!

 9. Gina sier:

  Så fantastiske bilder Kjema <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.