18 september 2013 -- 7:16

Naturen holder på å ta på seg høstantrekket sitt. Det er fortsatt det grønne som dominerer, men det har begynt å komme noen innslag av gult og oransje her og der. Både kameraet og jeg gleder oss til å gå tur i ukene fremover, høstfargene er virkelig en fryd for øyet.

På fredag startet Ingrid og jeg dagen med en tåkefylt tur på omtrent 21 km. Et gående halvmaraton, i ekstra frisk luft. Har lagt ved kart nederst, for de som vil se på det.

1

2

Det er visst ikke bare-bare, dette skogslivet.

3

4

5

6

7

8

Jeg synes dette ble så fint – med veien som svinger oppover, det ivrige fargespillet i forgrunnen, og tåken bakover.

9

Lilloseter! Her ble det hoppebilde, før vi begynte på hjemveien.

10

11

12

13

Ingriiiiid!

14

Kanskje det er skogsjef man skulle blitt…?!

15

Overraskende posering… Stubbebilde og kamillapose kombinert!

16

17

18

Ah, Oslo er en fin by.

For de spesielt interesserte: her er et overblikk over turen vi gikk.

0

Er så takknemlig for alle de flotte turene Ingrid og jeg har hatt det siste halvåret. Vi har vært utrolig mye i skogen, og jeg har i hvert fall kost meg masse. Naturen er noe for seg selv. God onsdag, fintfolk!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. H sier:

  Å så fint! Da slipper jeg å tenke noe mer på hva jeg skal bli 😀 ;PP XD x))
  Bare tøllaaaaa. Ser ut som en veldig hyggelig tur, og ikke minst lang! Håper du har en kjempe fin dag, jeg lever mer og mer etter dette å gjøre mest mulig ut av dagen og ta dag for dag, det er jo fantastisk! Og dette som du sier da, gode valg osv. Nå er det en del av min automatiske tankegang! God klem KK

  • Kamilla K sier:

   La oss bli skogsjefer, H! 🙂 Vår egen versjon av tittelen, vel og merke. Gå masse turer i skogen, bable i vei om livet, ta bilder, og kooooose oss 🙂
   Åååå! Fantastisk 😀 Nå ble jeg glad! God klem til deg

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.