5 september 2013 -- 7:13

Matpakkeinnlegg! Endelig! Vi vet alle hvor mye det er å spare på det å planlegge både det ene og det andre, og å lage matpakker prioriterer jeg over det meste. 10-15 min på kvelden eller før man går om morgenen, er gjerne alt som skal til. Så her kommer noen bilder av mine matpakker, så kan dere forhåpentligvis finne inspirasjon til noe dere kan ta med dere for å ha stabilt blodsukker, godt med energi, og ikke minst noe superdigg å se frem til, mens dere er på skole eller jobb.

matpakke1

Kylling, cherrytomater, paprika, solsikkekjernesmør (!) og kokosflak.

matpakke2

Denne matboksen anbefaler jeg virkelig, hvis du er av de som liker å være litt ekstra nerdete når det kommer til matpakkelaging (som meg). Den er praktisk og en fryd for øyet! Jeg kjøpte min på babyshop, haha.

matpakke3

Man kan mikse og matche bokser, kjøpe flere enkeltstående bokser, ta ut alle og enten bruke kun hovedboksen eller bare ta med seg et par av de små… Mulighetene er mange. Noen av de boksene har eget lokk – praktisk!

matpakke4

Serranoskinke, egg, gulrøtter og cherrytomater.

matpakke5

Laks, avokado, kokosflak, paprika og cherrytomater.

matpakke6

Laks, kokosflak, cherrytomater, paprika og solsikkekjernesmør.

matpakke7

Egg, tunfisksalat og sognemorr.

matpakke8

Karbonadedeig stekt med krydder og kokosolje, pluss agurk og isbergsalat.

matpakke9

Dette var Martin sin lunsj en dag. Tenkte dere ville like den, så jeg dro den fra ham, og knipset et bilde, før han fikk begynt å spise. Haha! Aner ikke hva han har i, men det kan dere jo prøve å se selv. Ser digg ut!

Har ikke hatt de beste dagene nå, derav fraværet herfra. Er ikke vant til å få kjipe nyheter på rekke og rad, så det har blitt litt mye å takle. Prøver å holde motet oppe, og tenke at ting ordner seg. Heldigvis har jeg verdens beste venner. Og allerede i dag våknet jeg til en fin beskjed, så kanskje ting er i ferd med å snu! Satser på det. Apropos å satse; skal snart på SATS med Martin. Det blir bra! Tankeskift, løfte ting, endorfiner og latter. Det er nøyaktig det jeg trenger nå. Håper dere har det bra, og at matpakkene deres er gode! Også er det veldig hyggelig at noen av dere har sendt meg kommentarer eller meldinger, og spurt hvor det blir av meg. Hyggelig å være savnet!

Av Kamilla | 42 Kommentarer »
 1. Gunnhild sier:

  Så masse digg 🙂 skal dra frem igjen denne for inspirasjon!
  Sender gode tanker din vei og satser på at det ordner seg ! Håper dagen blir bra:) <3

 2. Therese sier:

  Herlig med litt inspirasjon, er matpakkenerd selv så tror jeg må finne en slik boks. I følge gubben har jeg ALT for mange, men denne så jo særdeles nødvendig ut!:D

  Jeg håper også at dagene blir bedre nå, og at du har det bra. Tankeskift er ikke så dumt, er nesten ingenting den løftingen ikke hjelper på 🙂

  • Kamilla K sier:

   Huh… Kan man få for mange bokser? Jeg har maaaaaange, men det er jo matbokser – huset til den digge maten. Den må jo få et fint hjem 😀
   Tusen takk for det 🙂 Løftingen hjalp noe enormt, helt fascinerende hvordan aktivitet hjelper på humøret.

 3. H sier:

  Namnamnam! Har sett at de har de boksene på Rafens også, om jeg husker riktig. Åh KK… Alt ordner seg, uansett vet du. Og det blir bra til slutt, det har jo du alltid sagt til meg <3
  Ha en strålende torsdag!

  • Kamilla K sier:

   Ah, det tror jeg faktisk jeg har også, haha 😀 Tror de har dem en del steder. Kjekke saker!
   Tusen takk, H! Det blir bra, det er jeg overbevist om! Ordner seg for oss 🙂 Håper alt er bra med deg.

 4. Ida sier:

  Kamilla K is back!! Hurra 🙂 Det er kjipt å ha det kjipt, det vet jeg litt om! Det er jo også en del av livet! Å fokusere på det gode og gjøre ting som gjør en glad og som genererer energi, er vel det lureste man kan gjøre så fortsett med det! Glad for at du er tilbake i dag, jeg skal ut å kjøpe ny matboks i dag!! Og endelig er det torsdag og det betyr ukehandling!! masse deilige råvarer skal inn i kjøleskapet!! Takk for dagens inspirasjon 🙂 Tipptopptommelopp for det og for deg!!

  • Kamilla K sier:

   Åh, den kommentaren der fikk meg til å smile godt. Tusen takk! 🙂 Følelsen av å være ønsket er ganske så god. Håper du fikk tak i en finfin matboks, og ikke minst: MASSE DIGG MAT! 😀 Kos deg videre, håper jeg kan fortsette å inspirere deg 🙂

 5. dina sier:

  :):):):):):)

 6. jenni sier:

  Håper du får en bedre dag i dag! 🙂

 7. Charlotte sier:

  Masse inspirasjon!! Håper ting bli bedre for deg 🙂

 8. Maja sier:

  Åneiånei! 🙁 Så leit å høre at du ikke har hatt det bra. Krysser i alle fall fingrene for at du har rett, og at at ting går bedre fra nå av. FINING! <3

  • Kamilla K sier:

   Takk, takk, takk, Maja 🙂 Kan jeg ikke få en time hos deg a, så jeg kan få ut alt, til en jeg vet er oppegående?! 😛 Det er allerede tegn til at ting går bedre nå, så det er jeg glad for 🙂 Du er god!

   • Maja sier:

    Så godt å høre! <3 Liker ikke når folk jeg liker ikke har det bra, serru. 😉 Og så lenge vi slenger inn litt fysisk aktivitet, kan du få gratistime når det skulle være!

    • Kamilla K sier:

     Tror ikke du aner hva du sier ja til, for denne uken er jeg tidenes vrak 😛

     • Maja sier:

      Tro du meg; jeg vet! 😉 Har vært borti min «

     • Maja sier:

      Tro du meg; jeg vet. 😉 Har nok vært borti «my fair share» av vrak opp gjennom, og ikke nødvendigvis på jobb eller i praksis. 🙂 Så et Kamilla-vrak skal jeg nok klare å håndtere! <3 Selv om det virker som du er på vei tilbake til godhumøret igjen, og DET liker jeg!!

      • Kamilla K sier:

       Hahahaha 😆 Uff! Sikkert spennende!
       Nå er jeg ikke vrak lenger, heldigvis. Nå er jeg tilbake i superslitsomt-overlykkelig-duracelkanin-humør 😀 😀 😀 Livet ass <3

 9. Samantha sier:

  dejlig blog du har Kamilla. det har været inspirrende at læse dine indlæg

 10. Ingrid sier:

  Jeg liker å tro at gode ting skjer gode mennesker (uten at man kan styre alt). Så det kommer nok til å snu for deg igjen, veldig snart 🙂 Ha en fortsatt fin torsdag!

 11. Eirin sier:

  Å, så kjedelig å høre at de siste dagene ikke har vært de beste. Men vet du hva, alt kommer til å ordne seg til slutt, sånn er det 🙂 hvertfall for så gode, herlige mennesker som deg!!! 🙂
  (pssst! jeg har savnet bloggingen din, selv om du bare var borte 2 dager. Er blitt så vant til min daglige dose Kamilla-K-glede <3 )
  Herlige matpakker du lager! Jeg er så heldig at jeg jobber på en kafé, og vi får lage lunsj på jobb, så jeg slipper å tenke på matpakker dette året. Men skal definitivt ta med meg inspirasjon til neste høst, når jeg begynner å studere!

  Klem til deg, flotte Kamilla <3 Håper dagen idag har vært bedre 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, så god du er! Dette gjorde meg glad(ere). Tusen takk 🙂 🙂
   «daglige dose Kamilla-K-glede <3" fikk meg til å smile, haha!
   Så herlig lunsjmulighet! Nyt den mens du kan 🙂
   God helg!

 12. Elise sier:

  Tusen takk for at du inspirerer så utrolig mye! Trist å høre at ting ikke har vært så bra i det siste, og håper at ting er på rett vei nå! 🙂

 13. Piama sier:

  Gode tanker sendes din vei!

 14. Anette sier:

  Takk for masse inspirasjon! Tenkte på deg da jeg var på ultra på majorstua i dag (gammle centra) utrolig mye spennede økologisk mat 🙂 (og ferske bringebær til 9 kr 🙂 )

 15. Thea sier:

  Sender deg litt glede og oppmuntring, we all need that sometimes! Jeg tror alle her som leser den fine bloggen din forstår om du trenger litt tid nå, selv om jeg har klikket meg inn her flere ganger på jakt etter nye innlegg, er det helt ok om du ikke føler for masse inspirasjonsinnlegg for tiden 🙂 Og husk; «if it’s not okay it’s not the end»
  <3

  • Kamilla K sier:

   Åh, Thea! Tusen takk for det 🙂
   LIKER (digger, elsker) at du klikker deg inn her flere ganger, på jakt etter noe nytt! Det betyr mye for meg 🙂 Det går mye bedre nå, har gått inn i en aldri så liten «f*ck it»-fase, haha. JEG har mitt på det rene, det får være godt nok for meg 😉 God helg!

 16. Gina sier:

  Fine Kjema <3 Du er best og ikke la noen andre fortelle deg annet! Savner deg 🙂

 17. ANNELI sier:

  Så mye herlig mat! Bloggen og matbildene dine er superinspirerende, Kamilla. Ha en strålende helg 🙂

 18. Her var det mange gode matpakker! Og boksen din er jo superkul, liker at flere av de små boksene har egne lokk. Jeg har den røde boksen fra Rimi, den er ok, men trenger enda en hehe 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ja, den er genial 😀 Har et helt skap fult med bokser i diverse størrelser, farger og fasonger. Må jo legge godt til rette for gode vaner 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.