23 september 2013 -- 7:33

Hellå! Dagen er her! Mandag! Nok en uke, med helt blanke ark – opp til oss å farge. Håper alle har hatt en fin helg. Min var topp! Avsluttet med middag og quizkveld med jentene her i går. Den ene quizen hadde 25 geografispørsmål, og ettersom Stine er den bereiste av oss, visste hun svaret på sånn ca. alt. Så da ble vi enige om at vi alle burde danne et lag, og stille i geoquiz. «Siden vi er så gode!» Haha, som om vi andre bidro med noe som helst.

Dagen i dag startet med at verden sa «Hei, Kamilla, dette blir en utrolig bra uke!» Uten filter, til og med.

IMG_2922

Ellers har jeg laget både gelegodis og kyllingleverpostei i helgen, og dere skal selvsagt få begge oppskriftene.

IMG_2924

IMG_2917

Nå er det ikke mange dagene igjen før jeg drar sydover. Gleder meg sånn! Bare det å sette meg ned med en kopp kaffe på Gardermoen, gleder jeg meg til. Følelsen når man har sjekket inn bagasjen, gått gjennom sikkerhetssjekken, og kan puste litt ekstra rolig. Når jeg i tillegg har sagt farvel til flyskrekken, er det deilig å fly! Hadde noen sagt til meg for noen år siden at jeg kom til å glede meg til å fly alene i flere timer, hadde jeg trolig begynt å grine. Hjernen er rar. Flyene er jo de samme, det er bare mine tanker som har blitt påvirket. Et bevis på påvirkningens kraft. Jaja, nok om det. Har kjøpt meg ny sekk! Mye mer interessant.

IMG_2771

Vel, jeg vet egentlig ikke hva jeg stakk innom her for. For å bable?! Skal labbe bort på trening nå, og har noen ganske travle og lange dager i sikte. Godt jeg har valgt å satse på ting jeg liker, for da blir travelheten basert på det å fyke mellom ting jeg har lyst til å gjøre. Ikke så dumt, skal jeg si dere.

IMG_2897

Der gikk siste slurk av morgenkaffen ned, så da gjenstår det bare å oppfordre dere til å fortsette å være de godhjertede menneskene det virker som mange av dere er. Jeg LIKER det! (HAHA, nå fikk jeg en hysterisk morsom melding fra Lene – hun er like morgenglad som meg). Livet altså, bra saker!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Hurra for en flott start på uken! 🙂 Jeg gleder meg til oppskrifter, og håper spesielt på både bringebær og blåbær gelegodisen! 😀 Ellers får du ha en fortsatt flott dag, Kamilla!:)

 2. Marte sier:

  Yey! Mandagsinnlegg fra Kamilla <3 DET liker vi det! Mandag er en super dag! Er noe med å starte uken på en god måte, setter liksom standarden for resten av uka 😉
  Med den starten på dagen, må det jo bare bli en god uke (#nofilter liksom) 😀
  Høres ut som ei super helg, Kamilla!
  Gleder meg på enda flere gledespredings og sprudlende innlegg fra Nice!

  Håper dagen i dag har vært og fortsatt blir helt knall og at resten av uka blir likeså! 😀

  • Kamilla K sier:

   Åh, du er passe god da, Marte! 🙂
   NOFILTER! Haha, måtte bare presisere det, for jeg synes det var helt uvirkelig at himmelen faktisk så sånn ut. Kunne ikke tro mine egne øyne. Det ble tatt fra soveromsvinduet mitt! Helt fantastisk! Første jeg så i dag, haha 😀
   Gleder meg til innlegg fra Nice selv, haha!
   Håper mandagen din har vært topp!
   God natt, og god uke videre! Takk for at du alltid er så herlig mot meg 🙂

 3. Marte sier:

  Hei Kamilla, og takk for positiv og fresh blogg! Skal til Oslo i helgen, og har blitt inspirert av deg til å ville prøve en av de fine løypene dere har! Tenker en liten joggetur, helst på sti/grusvei, og en turist må klare å finne frem. Da er det kanskje Sognsvann som er mest aktuelt av det jeg har sett på bloggen? Eller? 🙂

  • Kamilla K sier:

   To ting:
   1: Tusen, tusen takk – og hurra! 😀
   2: Korrekt! 🙂 Sognsvann er definitivt det aller letteste. MEN jeg må advare deg, og du har sikkert fått det med deg her før: Sognsvann er flatt, og lite motstand betyr mange mennesker. Så hvis det er fint vær, og du skal rundt der i tolvtiden, så kommer du ikke til å få følelsen av å være i skogen 😆 Men det er for all del fint der oppe, og det er helt klart «safe» å satse på å dra dit, for en som ikke er kjent rundt i marka her 🙂 GOD TUR! 😀 Håper jeg får rapport!

 4. Ingrid sier:

  altså, du bobler over 🙂

 5. Eirin sier:

  Elsker Kamilla-K-mandagsmotivasjon!
  Også må jeg bare fortelle deg at jeg gikk i marka i helgen, inspirert av deg. Rundt Maridalsvannet, via Sandermosen. Det var så fint! Naturen er så fin nå! Ble så lykkelig av å gå der, gikk og smilte og må jo sikkert ha sett passe dust ut, haha. (Men det gjør ingenting!)
  Gleder meg masse til å gå mer i tiden framover også.
  Er jo egentlig veldig glad i skogen, men de siste årene har det blitt lite av det, uten at det er noen spesiell grunn til det. Takk for at du har gjenåpnet øynene mine for Oslomarka! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åååååå 😀 😀 😀 😀 😀 Glede!!! Tusen takk for den flotte kommentaren, Eirin! Slikt gjør meg så glad, og da føler jeg at bloggingen virkelig er verdt all tidsbruken og tankefokuset 🙂
   Den turen er finfin, med varierte omgivelser og mye fin natur 🙂

 6. Synøve sier:

  Kan du skrive et innlegg om hvordan du overvant flyskrekken? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.