7 september 2013 -- 12:50

God lørdag, dere! Her startet dagen med 9 km i skogen. Ikke engang morgenkaffen eller avisene ble prioritert – skulle tro det hadde klikka for meg. Kanskje det har det… I tillegg har jeg handlet, spist mat, og laget sjokoladekake/brownie og gelégodis, så nå krysser jeg fingrene for at begge deler smaker superdigg til i kveld, og at de som får det servert blir fornøyde. Før den tid skal jeg lese og muligens ta meg en treningsøkt. Me får sjå!

På turen i dag tenkte jeg på alle disse som skal starte med ting på mandag, neste måned, eller første januar. Jeg vet veldig godt at det er lettere sagt enn gjort, men jeg vil likevel oppfordre til å starte så smått NÅ. Gode rutiner, bedre kosthold, mer effektiv trening, mer medmenneskelighet, hva enn det måtte være. Å tjuvstarte er lov, når det kommer til slike ting. Tenk om jeg hadde visst hva som ventet meg da jeg gjorde om på livsstilen min… Jeg hadde startet så utrolig mye tidligere! Vel, jeg stakk egentlig bare innom for å ønske dere en herlig dag. Ble litt mer babling enn planlagt, men det er min blogg, så jeg gjør vel mer eller mindre nøyaktig som jeg ønsker. Dagens oppfordring: spre glede! Et smil, en sms, et «hei», holde åpen en dør… Det er gjerne ikke så mye som skal til.

0

Fra en markløftfest tidligere denne uken. Fin måte å produsere egen glede på, i tillegg til at Martin fikk latterkrampe av å se på meg! Dobbel seier. For øvrig er det fascinerende hvor lett/enkelt det ser ut, å holde så mye vekt i hendene. Ser ut som jeg holder noe som like gjerne kunne veid 2 kg. Sånn kan det gå! Skål!

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Torhild sier:

  Du virker som en så utrolig fin person – blir ALLTID så glad av å lese bloggen din, jeg blir inspirert og jeg får lyst til å trygle og be om at du skal bli min venn, for du virker som en person som alle ville hatt stor glede av å ha livet sitt (men jeg skal ikke gjøre det altså, og det er bare ment positivog min måte å si at du virker brabrabra :p) Keep up the good blogging work!

 2. Haha! Så skjønn du er! ELSKET bildet 😀 Kos deg masse med helg søte deg.

 3. Maja sier:

  Stanga bøyer seg!
  God helg!

 4. Frida sier:

  herregud, enn at en person du ikke egentlig kjenner på noen måte kan gi så mye glede og inspirasjon i hverdagen? DET er sykt det.
  bare med dette innlegget fikk jeg det sparket i rumpa jeg trengte til å gå opp de siste (og vanskeligste) kiloene etter en tøff periode med spiseforstyrrelser. fullstendig klar over at jobben ikke er gjort enda, men jeg har vertfall økt matinntak betraktelig idag, og vært på SATS å satt opp kostholdsprogram som skal jelpe meg på god vei. nå er det nok utsetting av problemet!

  ville egentlig bare si at du er fantastisk Kamilla, aldri slutt å være den personen OG INSPIRASJONEN du er! tror faktisk du betyr mer for mange enn du kan tenke deg 😀

  • Kamilla K sier:

   Ååååå! Du er jo bare et gull! Tårene sitter en anelse langt fremme denne uken, og nå ble jeg så rørt og glad, at de triller nedover kinnene. Hurra! Dette kommer til å bli bra, Frida 🙂 Jeg heier på deg! TENK for en mestringsfølelse du kommer til å få, og hvor glad både du og kroppen din kommer til å bli, om litt, når ting har vært på rett vei en stund. Håper du gir deg selv et godt klapp på skulderen, og håper du oppdaterer meg <3
   Den kommentaren der lagrer jeg. Noe så fantastisk! High five og stor klem til deg 🙂

   • Frida sier:

    åh, nå ble jeg vertfall motivert! tenk at selveste Kamilla heier på lille meg 😀 wihu!
    kjenner mestringsfølelsen allerede jeg, bare i det å ha startet, så jeg GLEDER meg til ukene fremover, hihi 🙂

    selvfølgelig skal jeg oppdatere deg! det er jo en nesten en ære å få gjøre 😀 du har vel ikke en mail eller noe? litt lettere enn comments i grunn 🙂
    stoor klem 😀

    • Kamilla K sier:

     Du er passe god da 😀 Går ute på gata og smiler til skjermen nå, haha. Mailen min står øverst i margen til høyre 🙂 Send i vei!
     Og altså… Jeg er bare et helt vanlig menneske 😉

     • Frida sier:

      haha, bra vi er to som smiler for oss selv! (og det skal faktisk litt til for å lokke frem smilet når man har anatomi-boken liggende på fanget) 😀

      vanlig menneske eller ei, du er hvertfall et STORT forbilde for meg (og sikkert mange andre og), og det mener jeg virkelig! 🙂

      • Kamilla K sier:

       Ah, føler med deg. Nå har jeg to bøker med samfunnsøkonomi liggende foran meg, og jeg gjør alt annet enn å lese i dem, haha 😛 Vi får være flinke begge to! 🙂

       Tusen, tusen takk! Setter veldig pris på de flotte ordene, og er glad jeg har lesere som deg!

       • Frida sier:

        hehe, kjenner til den. men nå blir det en velfortjent mat og SATS- pause på meg 😀 beste avbrekket noensinne!

        • Kamilla K sier:

         Håper du hadde et deilig avbrekk! 🙂 Tur og SATS-økt på samme dag! SportySpice! Her går øynene snart i kryss på grunn av alle grafer og formler, så jeg tror jeg lukker bøkene, og tar et avbrekk selv. Helt til i morgen! Gooood kveld videre 😀

         • Frida sier:

          det hadde jeg absolutt, benøkt-power! 🙂
          tror nok vi alle vet at det er du som er selveste sporty-spice da, Kamilla 😀
          du fortjener nok et avbrekk da ja. tror nok det er et tegn på at det er nok lesing når øynene ikke samarbeider lengre!

          håper kvelden din blir like fin som du selv er ooog at den kommende uken blir kanon uten noen form for negativt tullball! 😀

          • Kamilla K sier:

           åh, benøktpower er gøy! 🙂
           takk for det, søte deg! jeg fikk nettopp en knallgod nyhet, så nå ser det ut til at ting har snudd! satser på det 😀 jiiiha! god natt og god uke til deg! bare å slenge over en mail, hvis du føler for det! <3

          • Frida sier:

           ååå, nå smiler jeg bredt på dine vegne! 😀 krysser fingrene for at det har snudd!
           mulig det bare er meg som er meget fjern, men jeg finner ikke den der berømte mail-adressen jeg 🙁 står jo bare kamillak.com jo, og så kommer kategoriene og (den fine) beskrivelsen av deg jo?

          • Kamilla K sier:

           heeeeelt helt øverst 😉 det står uten alfakrøll, men heller (a) for å unngå å få drøssevis med spam 😉 men du kan sende til kamilla @ kamillak.com (uten mellomrommene)
           Ha en herlig dag!

          • Frida sier:

           daa forstår jeg mer 😀 takk skjønne!
           håper du også får en fantastisk dag både på trening, skole og i marka 🙂 nyt livet!

          • Kamilla K sier:

           Tusen takk for det 🙂 I like måte!

 5. Daaamn girl 😀 Stanga bøyer seg jo! Hærrli!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.