19 september 2013 -- 6:43

tumblr_me5umbxikP1rk61c0o1_500

Det hjelper ikke å tenke at «en dag skal jeg» eller «tenk om jeg turte». Gjør du det ikke, vil det ikke bli hvem du er. Alle tiltak, store og små, er med på å forme deg, som person. Vil du få en sunn fettprosent, der organene ikke bader i fett, men kroppen samtidig har litt å gå på, må du spise og trene for å komme deg dit, ut i fra DITT utgangspunkt. Ikke andres. Vil du gjøre det bra på skolen, må du lese og jobbe med fagene, ut i fra nivået DU ligger på. Ikke andre. Vil du løfte det doble av kroppsvekten din, må du starte med å løfte litt tyngre enn det DU gjør i dag. Vil du være en som blir sett på som et godt menneske, må DU handle godt. Alt kommer an på DEG.

Jeg drømte om å føle meg så bra jeg gjør nå. Jeg drømte om å spise på denne måten. Jeg drømte om å føle meg så sikker på meg selv. Jeg drømte om å ha det så bra. Da jeg begynte å gjøre noe med disse drømmene, jobbe meg mot dem, litt etter litt, da var plutselig det jeg ville skulle være «meg» – innad og utad, like rundt hjørnet. Det letteste er å gi opp. Det mest givende er å jobbe videre, og etter en stund se tilbake. «Jeg klarte det!»

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. christine sier:

  tenkte jeg skulle sende deg litt glede, siden jeg endelig har litt til overs 🙂
  du inspirerer meg så utrolig mye Kamilla, snakket med mamma om det når jeg var hjemme nå. Begge to satt bare å gliste når vi prata om deg og mamma var så glad for at du kom bort i bryllupet, hun kjente deg ikke igjen.

  «Kamilla er slik ei nydelig jente» sa mamma og det er jeg helt enig i.

  • Kamilla K sier:

   Christine! <3 Den kommentaren der... Åååå, er det mulig? Jeg sitter og gliser til skjermen her nå 😀 Dere er gode! Har ikke ord jeg, det der gjorde meg utrolig glad. Sånn glad man kjenner med hele kroppen.
   Hils mor, Mira, Thorvald og ikke minst Øystein. Og gi en klem til deg selv, fra meg.
   (Og slå meg fordi jeg fortsatt ikke har sendt deg bilder på mail!!!)

 2. Pernilla sier:

  Du er fantastisk, Kamilla!
  En dag skal jeg også nå målene mine.. en dag vil jeg ha det så bra med meg selv som det du har det med deg selv!

  • Kamilla K sier:

   En dag får du det til. Da håper jeg du sender meg en kommentar eller mail, for den dagen skal jeg danse gledesdans for deg!

 3. Maria T. sier:

  Du kan virkeleg få sagt det du :-). Så rett så rett, men ikkje alltid så enkelt å leve etter. Stor klem til deg!!

  • Kamilla K sier:

   Ikkesant – det er lettere sagt enn gjort. Heldigvis hjelper det å ta små steg, og tenke at helheten teller. Om man faller av litt her og der, men totalen er riktig, da funker det 🙂
   Stor klem tilbake

 4. Tove sier:

  Åh, takk for nok et fint innlegg! Det fins ikke mange mennesker som er like inspirerende som deg! 🙂

 5. Ingrid sier:

  Hei du inspiratør, nå vil jeg fortelle deg noe fint. Jeg er blitt forelska i livet mitt! Hverdagen er så fin og jeg har så mange gode mennesker rundt meg. Det krever litt av en å tenke «nå skal jeg få det bedre» men gevinsten er så ufattelig stor. Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver over, selv om du og jeg (sannsynligvis) er på ganske ulikt plan på veldig mange måter. Men siden du deler så mye bra og er så god på å skrive viktige og fine og inspirerende tekster til oss «her ute» vil jeg bare dele litt tilbake; Jeg har det så fint, hurra for livet!

  • Ingrid sier:

   (og; innlegget ditt kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Nå skal jeg gjøre det jeg egentlig ikke tør)

  • Kamilla K sier:

   Åååå! La oss danse en gledesdans 😀 😀 😀 Det er nettopp det som er så fint; man trenger ikke ønske det samme, men det å kunne støtte hverandre for å nå hvert sitt ulike mål, det er jo helt genialt! DA har vi kommet til punktet der ordet samhold er sterkt! Takk for at du delte 🙂 Kjempeglad på dine vegne (sitter og smiler her nå) 🙂 Håper det du skulle gjøre, endte bra!

 6. Hilde M sier:

  Kjempebra skrevet!! 😀 Jeg er så enig! det finnes ikke noe som er så godt som å nå et mål man har satt seg! Fantastisk! Du er virkelig inspirerende 🙂

 7. Frida sier:

  AKKURAT det jeg trengte på en litt tung torsdag. du klarer det gang på gang du, super-Kamilla! nok en gang tusen takk for all livs-inspirasjonen du gir, dine tekster og tanker betyr så mye mer enn du tror 🙂 håper du har en fin uke videre! <3 mange store digitale klemmer til deg!

 8. T sier:

  Vet du, det er så sant! Og ikke alltid sååå vanskelig når man går inn for det 😀 Men, det er en ting jeg ikke klarer å gjøre; kontakte en person jeg aldri har møtt. For ikke å si for mye, når en forelder skjuler en stor hemmelighet, så blir det din mulighet/plikt å møte dette mennesket. Ikke lett. Også handler det ikke bare om meg og mine følelser, men et annet menneske i tillegg…Jeg har lyst til å si at «I will do it», men i denne sammenhengen er jeg så usikker at jeg ikke stoler på egne sanser, dessverre
  <3

  • Kamilla K sier:

   Oi, den er heftig. Der er det utrolig mye pakket inn i én handling. Så mange tanker, følelser, utfall og i det hele tatt. Og gjør du ikke noe, så fører det også med seg masse følelser og tanker. Åh, sender deg en diger digital klem i hvert fall 🙂 Og lykke til. Det er lett for meg å skrive at jeg liker «just do it»-tankegangen, og at det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort, men slike situasjoner har vel ikke noe rett eller galt. Håper virkelig at det går i orden for deg!

   <3

 9. Emma sier:

  Du er så utrolig utrolig inspirerende!! Jeg blir alltid i bedre humør og fyllt med ny motivasjon og drivkraft til å gjennomføre de målene jeg har satt meg etter å ha besøkt bloggen din. Dette innlegget her var bare så utrolig bra. Så mye viktig sagt på få ord. Nei, du ruler altså Kamilla!!!!!!!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.