16 august 2013 -- 12:10

Åh, dere er passe herlige da. Masse god tilbakemelding på markaguiden, det gjorde all tidsbruken verdt det. Og i tro markaånd, bar det rett til skogen, etter publisering av innlegget. Ingrid og jeg gikk 19 km, i behagelig turvær. Litt hit og dit, blant annet opp på Vettakollen.

1

2

Ah, er det bare meg, eller gir slike bilder en helt egen sjelefred? Kan jo nærmest føle roen, via skjermen.

3

4

5

6

7

Ingrid bare eeeelsker å bli blogget! (Haha, skummelt at ironi ikke egner seg skriftlig.)

8

9

Hei, Oslo!

10

Tadaaaaaa!

11

Skulle ta en Kamillapose, men høydeskrekken min var ikke helt gira på det samme. Better safe than sorry.

12

DER ja! Jeg har vel aldri falt til siden, men når det plutselig er noen meter ned, og underlaget er stein, reagerer kroppen. I tryggere omgivelser gikk det som før. Digger at flere har taget poseringen på Instagram, haha.

13

Gakk, gakk.

I dag tidlig hadde Tor-Arne og jeg en knall treningsøkt. Jeg trente bein og skuldre, og humoren utviklet seg i en merkelig retning. Mot slutten tullet vi bare. Bra det bare var en jente som så oss. Stakkars henne, men… Jaja, nå er det bare å komme i gang med resten av dagen. God helg, godtfolk!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Juli sier:

  Heisann!
  Ville bare få sagt at jeg har brukt bloggen din som inspirasjon til mang en tur, både i Østmarka og Nordmarka.
  Jeg tror treffer blink når jeg nå kommer med et lite turforslag i retur, er litt ivrig på å dele denne perlen ser du!
  Mellomkollen!!!
  Har du vært der?
  Hvis ikke må du bare ta m deg Ingridio’en din, og stikke ut i morra tidlig (fint vær fint vær)!!
  Det slår utsikten fra Barlindåsen ned i støvlene alså!
  Kanskje litt langt å gå hele veien, men man kan sykle/ta buss inn til Skar og gå derfra. Jeg sykla fra Storo, og da var det totalt ca. 3,5 mil, men 3 var på sykkel og 5 km. var stien opp til utsikten.
  Kjempefint, dere bør bør bør bør gå!!!! (Litt ivrig og masete….)

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så herlig at jeg har kunnet inspirere – det er mer eller mindre alt jeg ønsker med denne bloggen 😀 Tipp topp!
   Mellomkollen står på listen over steder vi skal innom 😉 Har flere, så vet ikke når det blir noe av. I morgen har jeg en annen avtale. Vil riktignok få skyte inn at jeg ikke er noe begeistret for at én tur er så mye bedre enn en annen. De kan vel være helt fantastiske, begge to? 🙂 God helg, og fortsett med markabruken!

   • Juli sier:

    Jau jo, det er absolutt fine turer begge to, men det har jo endel med forventninger å gjøre også, på Mellomkollen ante jeg ikke hva jeg gikk til og så plutselig! stod jeg høyt høyt over byen med en majestetisk utsikt! Følte,virkelig ikke at terrenget hadde vært så bratt som utsikten tilsa.
    Men jeg er enig i at alle turer har sin sjarm.
    Årets beste joggetur var f.eks på mandag når det tordna så fuglene letta fra trærne, regnet øste ned og jeg plaska forbi ruinene av Mariakirken.
    Det var så gøy og jeg var så søkkvåt at jeg like godt benyttet anledningen til å hoppe noe saftig i de store søledammene! Små barn store gleder.
    Og en av mine andre store gleder er bloggen din, tusen takk for all tid og omtanke du legger ned for å glede oss «framandfolk».

    • Kamilla K sier:

     Haha, godt noen hadde glede av mandagens vær. Min skogstur da var alt annet enn morsom 😛
     Kjempestas med slik tilbakemelding! Tusen takk 🙂 Håper helgen din blir fin!

 2. Eirin sier:

  Elsker bildet av deg på stubben, med utsikten over fiiiiiiine Oslo i bakgrunnen <3

  • Kamilla K sier:

   Yey, så herlig. Til uken kommer det et enda bedre bilde, av samme utsikt og stubbe, med finere vær og finere posering, haha 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.