25 august 2013 -- 15:21

Uke 34 er forbi, dere… Det er kun 52 uker i året! Bare jeg som ble litt satt ut nå?! Gjelder å lage ukene gode. Min treningsuke har vært helt knall! De siste månedene har livet rett og slett nådd nye høyder. Elsker det!

Mandag

 • Markløft 20 kg x10, 40 kg x10, 50 kg x10, 70 kg 2×5, 90 kg x3, 110 kg x1, 117.5 kg x1 (!!!), 90 kg 2×3, 70 kg 2×5, 50 kg 2×10
 • Rykkbøy 25 kg 4×5
 • Kettlebellsving 16 kg 4×10
 • Gåtur 5 km – 53 min

Kommentar: Markløftpers!!! Jiiiho! Fatter ikke at denne kroppen klarer å dra den vekten opp fra bakken, men jeg synes selvsagt det er utrolig gøy. Etter PT-timene med Fredrik Gyllensten har markløftkurven steget enormt. Er så takknemlig for det. Ellers en herlig trening med Tor-Arne (som også har tatt markløftpers denne uken!)

1

To ting vi må få med oss her: stanga bøyer seg (joda, se godt etter) og ansiktsuttrykket! Haha.

Tirsdag

 • Knebøy 20 kg 2×10, 40 kg x10, 60 kg 5×5
 • Rykkbøy 20 kg 2×7, 30 kg 2×7, 25 kg 2×5
 • Utfall m/stang 50 kg 3×8
 • Skrå hantelpress 16 kg 3×7
 • Frivending med press 25 kg 5×5
 • Skumrulle
 • Løpetur 15,5 km – 1 t 37 min

Kommentar: To gode økter! Klarte å øke i rykkbøy (såvidt), og har funnet en ting jeg må jobbe mye med der, for å få videre fremgang. Blir en del bøyeøvelser for tiden, samtidig som jeg har trappet ned på den tunge vanlige knebøyen. Egentlig ganske tilfreds med den ordningen, for nå. Turen rundt Maridalsvannet, og et lite stykke langs Akerselva, var kjempefin! Skikkelig Osloidyll.

2

Latter på trening! Å ha det gøy, og å leke, er viktig. Det har Mark Sisson lært meg.

Onsdag:

 • Skulderpress m/stang 20 kg x7, 25 kg 4×5
 • Kettlebellthruster 12 kg 4×10
 • Kettlebell frivending med press 8 kg 4×7
 • Sumomarkløft 40 kg 10×10
 • Skogstur 9,1 km – 1 t 46 min

Kommentar: Skulderangrep! Slitsomt og gøy, på samme tid. Prøvde meg på sumomark, for første gang. Liker vanlig mark bedre, men det kan jo være artig å variere. I tillegg er det vanlig å ta mer i sumo, enn i vanlig mark, så kanskje det kan bidra til at jeg kan løfte enda tyngre. Skogsturen var tipp-topp! Bilder HER.

3

Speil, speil på veggen der, hvem er blidest (sterkest) i verden her?

Torsdag: treningsfri. 5,6 km gåtur.

Fredag

 • Sumomarkløft 20 kg x10, 30 kg x10, 40 kg x10, 60 kg 2×7, 70 kg x7, 90 kg x5, 100 kg 2×1, 90 kg x3, 70 kg 2×7, 50 kg x7
 • Markløft 100 kg 2×2 (når det først lå tresifret på stanga, må man jo…)
 • Frivending 25 kg 4×7
 • Skogstur/bærtur 14,2 km – 3 t 16 min

Kommentar: Sumomark funket fint med mer vekt, kjenner at det tar annerledes. Gøy å kunne løfte tresifret der òg, var litt usikker, men det gikk jo faktisk to ganger. Siste trening med Tor-Arne for i sommer. Trist! Vi har heldigvis hatt en knallgod sommer, og sett hverandre masse! Fire-fem ganger i uken, nesten hver uke. Kan ikke klage da. Men savn er lov. Skulle jo gjerne hatt ham her hver dag, hele året. Menmen… Bærturen skal jeg vise i et eget innlegg, til uken. Kanskje i morgen.

4

Stitch og jeg bestemte oss for å matche antrekk. Gadd ikke farge ørene mine rosa, men tok med rosa flaske.

Lørdag: Gåtur 10,77 km.

Søndag: Skogstur 19,5 km – bildeinnlegg kommer til uken.

IMG_2378

Nå må jeg gjøre klart fruktfat og skåler med mandler. Martin kommer på besøk! Håper alt er bra med dere, og at dere lader opp til en ny og meningsfylt uke. Gøy å ha dere tilbake etter sommeren. God søndag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. stine sier:

  Ååh som jeg savner sats spektrum når du legger ut bilder derfra! Kanskje jeg må melde meg inn igjen! Trener på et døgnåpent (og getto) treningssenter på grønland nå, og det kan jo ikke måle seg med sats.. MEN, grunnen til at jeg ville legge igjen en kommentar er fordi jeg leser boken «født til å løpe». Der snakker de mye og løpeGLEDE, i motsetning til å løpe for å få finere rumpe, strammere kropp, anerkjennelse osvosv. Og jeg tenker så mye på deg og det du formidler med bloggen når jeg leser den boka! For meg er du symbolet på dette med treningsglede! Blandt mylderet av andre blogger med betterbodies, bikinifitness, dietter og proteinfluff, er du det jeg forbinder med sunnhet, god helse og ikke minst glede 🙂 Føler meg så heldige som har mulighet til å få et lite innblikk i ditt kloke hode gjennom bloggen 🙂 Håper du får en fin dag, fiiiiint vær i Oslo i dag så det blir vell lett 😀

  • Kamilla K sier:

   Sender deg regningen på operasjonen jeg må ha, når de skal knekke tilbake kjeven min. Jeg smiler nemlig så stort nå, at den trolig kommer til å gå ut av ledd 😀 😆 😀 😆 Tusen, tusen, tusen takk for den kommentaren! Åh, for noen utrolig gode og store ord! Tror ikke du kan begripe hvor takknemlig jeg er, for å ha så gode lesere som deg. Dette er ubegripelig. TUSEN takk for at du gadd å legge igjen den kommentaren! 😀 😀 😀 😀 Tror jeg lettet litt fra stolen her nå 😆
   Jeg har en strålende dag, og du gjorde den hakket bedre. Håper du koser deg masse selv!

   Og ja – hurra for SATS Spektrum 😉

 2. Til og med jeg sitter her å smiler nå, selv om kommentaren fra Stine ikke var til meg. Jeg er så enig! Så mye positiv energi det er på denne bloggen og i kommentarfeltet!! 😀 TAKK Kamilla K. Ønsker deg en strålende tirsdag, eller.. skap en strålende tirsdag!

  • Kamilla K sier:

   HAHA så utrolig herlig 😀 Tusen, tusen takk! Ja, kommentarfeltet produserer jo nesten energi, så mye entusiasme og glede som er her 🙂 Åh, dere altså. Jeg er heldig! 🙂
   Tirsdagen min er helt knall, til tross for at jeg dro hjemmefra halv syv i dag tidlig, og ikke er hjemme før halv ti i kveld. Sliten, men fornøyd 😀 Håper din tirsdag er herlig og gledesfylt! 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.