18 august 2013 -- 11:14

I alle dager, for en fantastisk treningsuke jeg har hatt! Har vært en relativt travel uke, med program fra morgen til kveld nesten hver dag, så jeg sitter egentlig med følelsen av å ikke har fått trent hele kroppen, noe jeg faktisk har gjort ganske så bra. Når treningen tar rundt én time av dagen, føles det jo lite ut når det etterfølges av ti timer med fullt kjør. Jaja, da er det å logge treningen ekstra givende. Here we go!

Mandag:

 • 19 km skogstur (bildeinnlegg HER)

Tirsdag

 • Markløft 20 kg x10, 40 kg x10, 50 kg x10, 70 kg x7, 90 kg x5, 115 kg x1, 110 kg 2×1, 100 kg x2, 90 kg x3, 70 kg 2×5, 50 kg x5
 • Foroverlent roing 50 kg 3×5
 • Rykkbøy 25 kg 3×5
 • Frivending med press 25 kg 3×5
 • Skumrulle
 • Gåtur 9,3 km

Kommentar: Finfin økt, med Tor-Arne. Markløftpyramide, etterfulgt av mer rygg og i det hele tatt tunge øvelser, og småkorte pauser. Skikkelig slite-ut-kroppen-økt, i positiv betydning. 

tirsdag

Flatterende bilde, haha. Jeg kommer ikke helt over at hendene faktisk klarer å holde alt det der… Eller at kroppen min er i stand til å få det mer enn 1 mm opp fra bakken. Jeg vet jo at det går, men jeg skjønner det likevel ikke.

Onsdag

 • Frivending med press 20 kg 2×7, 25 kg 3×5
 • Rykkbøy 25 kg 2×7, 30 kg 3×5
 • Utfall m/stang 40 kg 2×7, 50 kg 3×5
 • Pull-ups med strikk 9 stk
 • Skumrulle

Kommentar: Knall økt, med Martin. Tror sannelig det skal funke å øke i rykkbøy nå. Gøy, gøy!

onsdag

Det SER så mye lettere ut, enn hva det faktisk er.

Torsdag

 • 19 km skogstur med Ingrid (bildeinnlegg HER)

Fredag

 • Knebøy med stopp 20 kg x10, 40 kg 2×10, 60 kg 2×7, 65 kg 5×5
 • Frivending 30 kg 3×5, 40 kg 2×1, 35 kg 3×2
 • Skulderpress 25 kg 5×5
 • Frontbøy med stopp 40 kg 5×5
 • Kettlebell-sving 16 kg 3×15
 • Gåtur 5 km

Kommentar: Presterte å kjøre stanga rett i kjeven under en frivending, men ellers var alt toppers! 

fredag

Selfie/speilbilde/noeågjøreipausenbilde. Stitch hilser (og er sur for at jeg glemte å ta ut ørene hans).

Lørdag

 • 11 km skogstur med Tor-Arne (bildeinnlegg kommer til uken)
 • 4,5 km gåtur

Søndag

 •  7,6 km gåtur

sondag

Med regnjakke og podcast er regnværsdag også en fin turdag. I tillegg er det ca. ingen ute, så man kan smile av lykke, og skippe av gårde, uten å få et eneste rart blikk. Ikke at jeg bryr meg likevel, men friheten er deilig.

Den kommende uken blir begivenhetsrik. Det er blant annet skolestart, i tillegg til at det er siste uken med Tor-Arne i landet, for en god stund. Tiden skal utnyttes godt. Gleder meg! God søndag til alle dere.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Cecilie sier:

  Ingen løping?! 😉

  • Kamilla K sier:

   Ingen løping! 😉 Vel, ingen rene løpeøkter. Spurtet jo nærmest de siste fire km av turen på mandag – tror aldri jeg har løpt så fort før, haha. Men jeg har mer og mer i mot lange løpeøkter (og korte gidder jeg som regel ikke, haha), så vi får se hvordan det utvikler seg. Så lenge jeg ikke savner det, gidder jeg i hvert fall ikke tenke nevneverdig over det 🙂 Men jeg har ikke sluttet helt. Tror jeg.

 2. Marte sier:

  Hm, avogtil må jeg minne meg selv om at du har et liv utenom trening også.. Haha! Hvordan rekker du alt, liksom? Det er vel egentlig bare å prioritere riktig, tenker jeg! Ca hvor lang tid bruker du på trening hver dag? Av ren nysgjerrighet – du må jo ikke svare 😉

  • Kamilla K sier:

   Øktene på SATS tar som regel 50 – 90 min. Trener jeg for eksempel fra 7 til 8:10 og dusjer og slikt, så jeg er klar til halv ni, så har jeg jo ærlig talt HELE dagen foran meg, og tenker ikke engang at treningen tar noe som helst av døgnet mitt 😛 Om det hele så skulle tatt to timer, er det fortsatt maaaaange timer igjen for andre ting.
   Synes det er litt morsomt at enkelte ser ut til å tro at jeg ikke gjør noe annet enn å trene, fordi det er det eneste jeg presenterer her, når sannheten er ganske annerledes.

   Skogsturene tar selvsagt flere timer, men jeg ser ikke på det som trening i samme forstand som styrkeøktene.

 3. Ingrid sier:

  Kamillla! 😀 Har du gode supertips til superlunsj på jobb og skole? :))) hadde satt veldig stor pris på det! Ha en fantastisk dag ;D

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂 Jeg har laget et innlegg om matpakker tidligere, kanskje du finner noe der?! http://kamillak.com/2012/09/mat-24-matpakkeversjon/ Det er ikke alt der jeg ville spist nå lenger, men jeg aner jo ikke hva folk velger å ha i kostholdet sitt, så innlegget får beholde plassen sin 😉 Hos meg går det helt klart mest i laksesalat, tunfisksalat, krabbesalat, avokadosalat, og eggesalat.

 4. Mette sier:

  Hei. Lurte på: merker du de lange gåturene i beina? Blir mange mil…hadde det vært meg, måtte jeg tatt hviledag. Sener og muskler blir helt ferdig. (Trener endel, så det er ikke pga. øvrig latskap).

  • Kamilla K sier:

   Hei! Nå merker jeg absolutt ingenting, men som med løping (og annen trening) er det et poeng å trene seg opp gradvis. Selv om det «bare» er gåing, er dette også noe som kan trenes opp. Jeg våknet ikke en dag, og gikk to mil, og fortsatte med livet som vanlig. Bygget det gradvis opp 😉 Når jeg har med meg venner som ikke er vant til å gå så langt, passer jeg alltid på å spørre hvor langt eller lenge de vil gå, for jeg vet at hvis man ikke er vant til det, er det rett og slett en påkjenning for kroppen. Selv om man trener mye styrke, sykler mye eller er god i turn, betyr ikke det at en tur ikke vil merkes. Det er nok slik at hver aktivitet har sin opptrening.
   Haha, nå babler jeg i vei. Kort svar: nei, jeg merker ingenting 😉

   • Mette sier:

    Takk for svar! Må trene opp turformen til høsten, altså. Dvs. høstens turform 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.