19 august 2013 -- 6:18

God morgen! Soloppgangen over Oslo var magisk i dag! Dette blir en bra uke. Først litt helgebilder.

Tor-Arne hadde ikke vært der, jeg hadde ikke turt å ta poseringen min der, og det var sol. Flere enn nok grunner til å gå tilbake til Vettakollen, til tross for at jeg var der bare et par dager tidligere.

1

Sognsvann, i sin stille fryd. Vi gikk i åttetiden, og dere skulle sett hvordan det var rundt vannet et par timer senere. Markas Karl Johansgate, det er vel passe betegnelse.

3

Båntjern. Så stille og klart, at man nesten ikke klarer å skille mellom de faktiske trærne, og refleksjonen.

4

Tøffen sjæl! Ganske glatt, etter en regntung natt. (Hehe, jada nå har jeg begynt med rim.) Og dere, bare ta et øyeblikk og se innover stien. Er det ikke vakkert og fredelig?

5

Bare litt bratt da. Vi gikk for øvrig feil, hehe. Men hva er vel egentlig feil, når man er på en slik skogstur? Vi gikk ikke der vi først planla å gå. Vi kom frem dit vi ville likevel.

6

*Samler mot og balanse* Ser ikke så alt for høyt ut, før man står oppå (og har vært litt stor i kjeften).

0kamillaposevettakollen

Tada!

8

Er så glad i byen min. Byen, kommunen, fylket. Hjemmet mitt.

9

10

Rant bare litt vann på grusveien… Haha! Tor-Arne hilser, fra sidelinjen.

Så tok jeg med meg gutten hjem hit og serverte ham reinsdyr, erter, gulrøtter og raspet blomkål. Med andre ord; en ganske erkenorsk dag. Jeg vet riktignok ikke hvor ertene kom fra, men resten var i hvert fall norskt.

11

Jada, her steker man i jernpanne, og forsyner seg med tresleiv. Haha, jeg tror jeg er på randen til å bli… rar?

12

Nam, nam, nam! Å steke raspet blomkål i meierismør, kan absolutt anbefales. Raskt, enkelt og knallgodt.

Apropos. Nå skal jeg komme meg av gårde, for å løfte ting med T-A. Senere i dag er det skolestart. Også håper jeg på å komme meg ut på skogstur på onsdag og/eller fredag. Er ganske god til å få tidskabalen til å gå opp, så satser på at det skal gå i orden. Først venter denne dagen. Skal legge et godt grunnlag for uken. Gjør det samme!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Camilla sier:

  Fine bilder av fine byen! Og maten ser kjempegod ut 🙂

 2. H sier:

  Ha en flott flott fin fin uke!! Haha… du har rett, erkenorskt innlegg 😀 morooo! Solnedgang i dag eller soloppgang o.O Hihih. Ha en fin dag KK!

 3. Gunnhild sier:

  Nydelige bilder Kamilla! Ser fantastisk ut 🙂
  Kan du ikke skrive litt om tidsklemmen?:-)

  God dag videre til deg <3

  • Kamilla K sier:

   Prioriteringer og slikt, mener du? Altså hvordan man bør/kan disponere tiden?

   Takk for det 🙂

   • Gunnhild sier:

    Ja, det var det jeg tenkte på… Eller iallfall noen slags tips til det? Vi vil jo alle være superKamillaKWoman, men syns det er vanskelig,… Når skal jeg lese ditt, datt, 3 eksamener tett før jul, hvordan lese tett opptil de? Hvordan få til trening og aktivitet og frisk luft hver dag osv osv…. Listen min er blitt ganske lang etter å ja startet på et nytt semester ja! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.