14 august 2013 -- 6:00

1

Egg, fetaost, cherrytomater og agurk. Jeg må bare få si at ordentlig fetaost, av sauemelk og geitemelk, er noe ganske annet enn den liksomfetaosten, som ikke engang får hete fetaost lenger.

2

Frosne bringebær blandet med frosne jordbær.

3

Fetaost (ja, jeg er i en fetafase), gulost, cherrytomater, agurk og leverpostei. Sistnevnte er fra en gård jeg ikke husker navnet på i øyeblikket, men jeg skal finne ut av det, for den var så god!

4

To ingredienser…

5

En fantastisk kombinasjon! Avokado med pesto er tidenes beste fastfood!

6

Litt av alt. Spekeskinke, gulost, agurk, cherrytomater, gulrot, jordbær og laks.

7

Åpen omelett, med fetaost, spekeskinke og cherrytomater.

8

Kylling med kokosolje og krydder, tomat og brokkoli.

9

Omelett med fetaost og spekeskinke (haha, variert kost, sa du?!) og gulrøtter.

10

Altså… Gedigne, norske, søte bringebær. Goooodis!

11

Litt av alt – igjen. Tomat, asparges, paprika, avokado, brie og rå salmalaks.

I morgen tror jeg faktisk markaguiden min kan publiseres. Har bare noen småting å putte inn her og der, så er den ferdig. Herlighet, for et tidkrevende prosjekt. Får håpe noen får glede av det. Til neste gang: nyt livet!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Anniken sier:

  Oi oi oi at jeg fortsatt blir litt satt ut av hvor mat du spiser… Eller altså størrelsen på porsjonene! Er så deilig å se at man kan spise en full tallerken, bare det er med rett mat!
  Spis godt, lev bra og ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Haha herlig! Som jeg alltid påpeker: det er helheten som teller 🙂 Og når jeg er så mye i aktivitet, trenger jeg godt med god næring! Det er en helt topp kombinasjon 😀

 2. Silje sier:

  Så utrolig mye god mat! Nå fikk jeg noen ideer til middag 🙂 takk! 😀

  Men hva har du til lunsj på skolen? Er ikke alt som er like delikat etter noen timer i boks :/

  • Kamilla K sier:

   Yey! Så bra 😀 Jeg kommer med flere matpakkeinnlegg utover høsten. Men det går mye i laksesalat, spekeskinkesalat, avokadomos, kokte egg, og generelt restemat som bare kan puttes i en matboks 😉

 3. Amalie Hatlevik sier:

  Det var så hyggelig å faktisk -møte deg- i person tidligere i dag! Også blir jeg så glad og lykkelig av matbildene dine, favorittinnlegg helt klart. Mat slik det skal være! 😀 Vi sees på skolen, fine deg!

  • Kamilla K sier:

   Å, du altså. Tror for øvrig du er et av de vakreste menneskene jeg har sett i hele mitt liv. Ble helt satt ut! Nydelige skapning. Og jeg mente det jeg sa med kaffe/te/lunsj altså, så hvis du er med, er jeg med 🙂
   Hyggelig at du liker matbildene! Ses nok til uken! 😉

   • Amalie Hatlevik sier:

    Herregud. Har DET svaret stått så lenge uten at jeg har sett det, og heller ikke svart deg? Wow. Jeg ble rørt her jeg satt, har aldri mottat et finere kompliment. Du er helt spesiell som sier så mye godt om og til andre 🙂 Det blir utrolig hyggelig å få muligheten til å bli bedre kjent med deg, for jeg mente selvsagt ja-et mitt til kaffe/te/lunsj! En gang veldig snart de kommende skoledagene? Du er jo i hvert fall ikke vanskelig å få finne der du lyser opp resepsjonen! 😀

    • Kamilla K sier:

     Bedre sent, enn aldri!
     Vel, jeg mener det, så det er bare å ta det til seg. Har fortalt om deg til et par andre og, haha. Sånn går det når man virker helskjønn 😉 Yey! Gleder meg 🙂 Deilig å vite at man har en kaffepause som venter, når man er i gang med lesing og slikt. Er veldig med på det!

 4. Ingrid sier:

  Åååå jeg gleder meg til markaguide! Du er så snill!

 5. Hilde M sier:

  fetaost! Det er så vanvittig godt! jeg pleier å kjøpe ei sånn stor «bøtte» på euro/asia butikken. koster jo ingenting, og smaker helt utrooolig godt! just love it!
  Den bringebæra?! hvor kjøper du den?

 6. Eirin sier:

  Nam nam nam! så masse godt – som vanlig! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.