28 august 2013 -- 6:48

Dere aner ikke hvor lenge jeg sitter og funderer på hva overskriftene på alle disse skogsinnleggene skal være… «Rundt Maridalsvannet» og slikt har jeg jo brukt opp for lenge siden. Så nå blir titlene bare mer og mer rare, men det takler dere vel?!

På søndag gikk Ingrid og jeg en helt herlig tur i Nordmarka. To mil i KNALLvær. Bare sjekk bildene, de ble bedre enn vanlig. Det ble mange «SE så fint det er» mellom all praten om laktose, fordøyelse, kroppsbeherskelse, lykkeskaping og alt annet som er artig her i verden. Har sagt til Ingrid at vi burde tatt opp samtalene våre, og lagt dem ut som podcaster. Tror helt ærlig alt det kunne slått godt an, både kunnskapsmessig og humormessig. Menmen, jeg får ta del i samtalen, så jeg får den med meg uansett – noe jeg er veldig glad for.

1

Seeee så klart vann! Og så fin skog. Og himmelen! Ah, naturen altså.

2

3

4

5

6

7

8

Ingridio! Kan ikke alle sende noen «lag-en-matblogg»-tanker i hennes retning? På forhånd, takk.

9

10

Kæmillæpåws!

11

Ooooogså hoppet jeg ned, på den rareste måten jeg har sett… Kanskje jeg prøvde å fly.

12

Noen av oss ble svært fascinert av disse kløverne (som viser seg å være gaukesyre).

13

13

Så møtte vi på denne kjekkasen. Han visste hva et kamera var, for å si det sånn. Logret og gliste.

Og med det sier jeg voff! Eller «ha en fin dag», som voff noen ganger betyr. (Minner om at det er frivillig å lese denne bloggen, og at jeg ikke tar noe ansvar for om dere blir smittet av min rare humor.)

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Ja, fy søren så fint det var der oppe på søndag, altså! 😀 Helt nydelig på alle mulige tenkelige måter! Og de kløverne, btw, er ikke kløver, men gaukesyre. De kan til og med spises! 😉

  Goooood morgen til deg, og FIN onsdag, fine KK! <3

  • Kamilla K sier:

   Ooooh! Haha, det visste jeg faktisk ikke. Har oppdatert her nå, haha 😀 Spise dem ja… Du får si det til paleofolket!
   JA, det var så klart på søndag. Alle bildene ble bedre enn vanlig, kameraet koste seg! Og jeg da!

   God morgen, god dag, og nyt livet, Maja! 🙂

   • Maja sier:

    Haha! Så herlig! Fikk meg en skikkelig god latter når jeg satt meg ned på lesesalen nå nettopp, kikket inn og så du hadde endret tittelen på innlegget. *fnis* Du får smake på gaukesyren neste gang du ser den. 😉 Husker vi alltid gikk og tygget på sånne når vi var på skogstur med klassen på barneskolen. Men vi var kanskje litt sære ettersom noen av oss til og med plukket kvae fra trærne og tygget på den også. :p Sånn mens vi ellers lette etter sopp og blåbær, og fanget padder med hendene.

 2. Ingrid sier:

  Åååå den turen var sååååå fin! Jeg er så heldig som har deg som turkamerat 🙂 Gleder meg superdupermasse til i morgen, da vi skal bestige enda en maridalsalpe(da har vi to!)! Tjohei, det blir bra! Kanskje jeg skal ta med taleopptakeren så vi kan skremme vettet av alle andre med våre heller interessante samtaleemner!

  Okei, nå stikker jeg og tar beinhev 😉 Hoho!

  • Kamilla K sier:

   Vi er heldige, som har hverandre 🙂
   Hahaha, tror vi måtte redigert ut ganske mye. Verden er ikke klar for så konsentrert klokskap 😛

   Gikk beinheven dårlig? Er det derfor du er totalt fraværende på måååbilen? WAKE UP!!! We have a maridalsalpe to bestige! 😀

 3. Synøve sier:

  Ja til podkast ;D

 4. Mia sier:

  Du lyser livsglede ut av skjermen, smiler jo til og med her jeg sitter alene med pause fra skolearbeid 🙂

 5. Amalie sier:

  Ingrid! Mat-blogg-tanker til tusen til deg! (You’re welcome, Kamilla ;))
  Btw: blir så glad av å lese bloggen din! En liten lykkepille i seg selv 🙂
  Fantastiske naturbilder, masse god mat (så jeg må tørke tastaturet etterpå) og nydelige deg som smiler så fint fra hver en stubbe 🙂
  Jeg har så lyst å være med deg på tur en dag! Ønsketanke 😀

  • Kamilla K sier:

   Ooooh, takk! 😀 Håper Ingrid følte den.
   TUSEN, tusen takk! Den kommentaren der gjorde så mye mer for meg enn du kan ane. Er virkelig takknemlig for lesere som deg <3 Ordet "takk" strekker liksom ikke til... Men takk. Virkelig!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.