23 august 2013 -- 6:26

Skulle ikke være på skolen før halv tre på onsdag, så etter morgentreningen med Tor-Arne, tok jeg like gjerne beina fatt, og gikk en tur i skogen. Hørte på podcast et stykke, men så måtte jeg ta ut proppene, bare for å nyte naturlydene. Møtte ikke én eneste person på stien! Deilig og fredelig.

1

2

Dette bildet er nærmest prikk likt etter jeg har tatt i Skulleruddumpa! Naturens humor.

4

5

6

7

Ikke fall nedi nå da, KK.

8

9

10

11

12

13

Og der kom jeg til Trollvann, Trollvansstua, og Grefsenkollen.

14

Ved Trollvann var det utrolig mange barnehagebarn, og jeg lurte på om de virkelig hadde fått ungene til å gå den bratte veien opp til vannet, med store sekker, og i den varmen. Har jobbet i barnehage selv, så jeg vet hvor mye arbeid som går med til en slik utflukt. Gikk videre, og kom til en parkeringsplass..

16

Haha, tidenes idé! Full rulle! Smilte godt da jeg så den der.

17

Så gikk jeg hjem, og til tross for at jeg valgte å gå på asfalt, ble det ikke så gærent, da dette var utsikten.

Nå skal jeg møte Tor-Arne. Han flytter tilbake til Londonionion i morgen. Buhu! Men vi har vært masse sammen i sommer, og hatt super kvalitetstid. Etter treningen venter noen pakker på Posten, og så skal jeg på bringebærtur i skogen! Har gledet meg til det i flere dager nå. Denne fredagen blir helt knall! God helg!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Johanne sier:

  Ha en fin fredag, Kamilla! 😀

 2. Jenni sier:

  Blir alltid i godt humør av å titte innom bloggen din! Håper du får en fin fredag og helg 😀

 3. Andrea sier:

  Hva har du tenkt til å bruke studiene dine til etter endt utdanning? Hvilke yrker ser du for deg? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Svaret på det spørsmålet er langt utover grensen for hvor personlig jeg er her på bloggen 😉 Så du får nesten bare vente og se, hehe.

 4. H sier:

  Effekten av en tur i ute i naturen er så undervurdert! Glemmer hvor deilig det er. Desverre tror jeg at jeg har blitt litt for hjernevasket av alle disse bortføringssakene som skjer steder man aldri hadde trodd at skulle skje, så jeg er vel kanskje litt mer et fjellmenneske? Men herregud, det er jo egentlig noe jeg bare bør legge av meg, og det spørs vel hvor man går også. God freeeeedaaaaaag KK 😀 😀

  • Kamilla K sier:

   Fjell er gull, men da blir det jo gjerne litt mer tungvint for oss byboere… Jeg tenker at om du går steder du er kjent, når det er lyst, der andre også beveger seg, så er du så trygg du får blitt/følt deg. Også hjelper det å føle seg sterk da, sånn helt seriøst. Gir en trygghetsfølelse. Eventuelt går du med noen, det er jo hyggelig 🙂 Goooood fredag og goooood helg, H! 😀

 5. Sara sier:

  Så fine bilder! Vi bor i et vakkert land, altså 🙂

  Håper du får en fin helg 🙂

 6. Hilde M sier:

  Ser så vanvittig deilig ut med en løpetur i skog og mark! Hvorfor er jeg alt for dårlig på det?! De er så søte de «posene» (altså ikke pose som i remapose.. men strike a pose) dine! du sprer smil 😀 keep it up!

  • Kamilla K sier:

   Dette var en gåtur altså 😉 Løp på tirsdag, det får holde, haha. Men kom deg ut i skogen 😀 Superdigg for både kropp og sjel.
   Haha, herlig at du liker dem 😆 Og herlig med slik tilbakemelding, det får meg til å smile godt 🙂

 7. Signe sier:

  Hei Kamilla 😀
  Jeg lurer på hvor du kjøpte pulsbelte til Nike-klokken? Syns det er utrolig kjipt at beltet koster ca 500 kr 🙁

  Elsker bloggen din!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg kjøpte mitt på XXL 😉 Kostet fire eller fem hundre, noe det absolutt var verdt, i mine øyne.
   Takk for det! 🙂 Stas at du liker den.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.