21 august 2013 -- 6:10

Jeg har fått flere forespørsler om å skrive innlegg om rutiner og prioritering av tid i hverdagen. Haha, noen av dere tror at jeg vet ALT. Jeg har i hvert fall begynt på innlegget, med punkter, tips og en hel bøtte med babling, men frem til jeg får kortet ned på bablingen, kan jeg jo vise dere gårsdagen min. Den var nemlig riktig så fin.

Våknet rundt kvart på seks (å trene meg opp til å bli A-menneske er noe av det smarteste jeg har gjort), med et smil om munnen (morgenen er min favorittid på døgnet), og tok på meg treningsklærne. Satte meg ned med den daglige kaffekoppen, vannglasset og DN. Lagde matpakker (tunfisksalat, kokte egg og et beger med spekepølse). Deretter bar det på trening, for å møte Tor-Arne litt før syv. Og tror dere ikke Martin også var på samme SATS?! Skikkelig sosial økt. Vi avsluttet med hver vår skumrulle, på rekke og rad.

0

Okei, dette er fra mandag, men tok ikke noe bilde med Tor-Arne i går, og synes dette var ganske festlig.

1

Martin, Stitch og meg. Synd «paparazzi» ikke er loggbart på Fitocracy. Persa for øvrig i rykkbøy.

Deretter tok Martin og jeg følge til forelesning som begynte halv ni, og på timeplanen sto det tre timers forelesning, så lunsj, og deretter en ny tre timers forelesning.

2

Veggen i det ene klasserommet.

3

Litt av CK-kantina.

Dro hjem, spiste, kom meg til skogen, løp 15,5 km med en lærerik podcast på øret, og handlet på matbutikken på vei hjem. Har en regel om å gå trappene til leiligheten minst én gang om dagen, og heldigvis hadde jeg allerede gått dem, så med en tung bærepose, synes jeg det fikk være greit å ta heisen. Så jeg må bare beklage til den blide naboen (heihei, superkos å hilse på deg!), som måtte ta heisen med en illeluktende Kamilla.

4

Et riktig så lekkert blinkskudd, om jeg får si det selv.

5

Hele turen. Så mye herlig natur!

6

Å løpe (eller gå) til denne utsikten er ikke dumt.

Vel hjemme hoppet jeg i dusjen, lagde middag, og skrev forelesningsnotatene mine over i riktig notatblokk.

Hadde invitert Linn og Martin hit for te og frukt klokken syv, men vi valgte å utsette avtalen til senere denne uken, så da satte jeg heller på en klesvask, og plasserte stumpen på verandaen, med en bok og en kopp te. ARK hadde halv pris på bøker for litt siden, så jeg bestilte en hel haug med helse/fagbøker. Skikkelig kupp, mange av de bøkene er jo ganske dyre. Lærer SÅ mye! Jeg så vel mer utover, enn ned i boken, men kvalitetstid ble det uansett. Så ble klokken ni, kveldsrutinene ble utført, og jeg fant sengen litt før halv ti.

7

Omelett med spekeskinke, er en favoritt her i gården. Med stekte grønnsaker og guacamole til. Mmmmm!

I tillegg gjorde jeg en hel haug med småting, som å laste ned podcaster, skrive mål for dagen, svare på mailer, svare på deres kommentarer, legge frem dagens klær, lese blogger, sende morsomme mmser til folk, osv. Så altså… Jeg får tid til alt jeg ønsker, uten å stresse i det hele tatt. Får vært sosial stort sett hele dagen, jeg får frisk luft, jeg er mye i ro, og jeg får tilstrekkelig med søvn. I går trente jeg i tillegg mer enn jeg pleier. Med planlegging av aktiviteter, klær og matpakker, går det egentlig helt knirkefritt. Også gjelder det å leve i nuet! Når du trener; vær på trening, og ikke stress over det neste på listen. Når du spiser; nyt maten, og ikke stress over alt du skal rekke videre. Det er en treningssak, men det er trening som er verdt å gjennomføre.

Jeg mener ikke at min levemåte er mer riktig enn andres, men jeg trives maksimalt med den, og her i hvert fall en tirsdag i mitt liv. Vi har alle 24 timer i døgnet, så å være bevisst på hvordan timene disponeres, er gull verdt!

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Sara sier:

  Så fint innlegg!
  Høres ut som vi har ganske mye likt. Jeg har også trent meg opp til å bli a-menneske, og dagene går i ett (dog med andre gjøremål, da 😉 )

  Sliter med å ikke stresse og det å være tilstede i nuet, så godt å lese om noen som har klart det med trening. Inspo 🙂

  Ha en finfin onsdag!

  • Kamilla K sier:

   Hyggelig du likte det 🙂
   Jeg er ingen ekspert, men for meg hjelper det å ha oversikt i hodet. Altså vite hvordan dagen skal se ut, slik at jeg slipper å lure på hva som venter rundt neste klokkeslag. Når jeg vet hva som kommer, synes jeg det er lettere å fokusere på nåtiden, men hva som funker for andre kan selvsagt være noe helt annet 🙂
   God dag videre til deg!

 2. Linn sier:

  :D!!! Vær så snill skriv slike innlegg hver dag? Tenk å bli så inspirert av et slikt hverdagsinnlegg! …men så er jo dine hverdager det mange (meg selv inkludert) strever etter og nettopp derfor blir det så inspirerende! Jeg har forresten ikke fått den innbydelsen til te og frukt, men prøv igjen 😛
  Kunne du skrevet om bøker som inspirerer deg (mental trening o.l?)
  Ha en fin dag flinke du!

  • Kamilla K sier:

   Haha, jeg trodde jeg skulle få kommentarer om at det var tidenes kjedeligste innlegg 😆 Men knall at det slo an! 😀 Å se hva jeg gjør hver eneste dag tror jeg dere hadde sovnet av.
   Hehe, min Linn fikk invitasjon, men ble heller dratt med på rulleski :O
   Hm… Bøker som inspirer meg. Det er vel egentlig bare The Secret, men jeg kan tenke litt mer over det, og eventuelt skrive om det.
   Fin dag videre til deg 😉

 3. Marte sier:

  Kamillaland ser og høres ut som et fint land og tilbringe dagene i! 😀
  Har sagt det før, men sier det igjen; du motiverer og inspirerer, Kamilla! Ikke mange som er så strukturerte og får så mye gjort som det du gjør i løpet av en dag. Lever etter prinsippet; «det man vil, det får man til» og det viser du ganske så elegant!
  Håper du får en fortsatt strålende uke 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tusen, tusen takk 🙂 Du er så god! 😀
   JA, det prinsippet er jeg helt med på å ha som en veileder i livet! 😀
   Goooood uke videre til deg!

 4. Solfrid sier:

  Morsomt å lese om dagen din 😀 i mine øyne så det ut som en optimal dag!

  Et lite spørsmål – hvilke podcaster hører du på? Jeg er nemlig podcast junkie og hører på masse forskjellig men trenger tips til flere! 😉

  • Kamilla K sier:

   Så herlig! 🙂
   Åh, jeg hører på en hel haug med helserelaterte greier. Både ernæring og psykisk helse. Bare trykker og laster ned i iTunes 😉

 5. astrid sier:

  spiser du ikke frokost?:) så flink du er til å strukturere dagene dine! imponerende

  • Kamilla K sier:

   Det spørs hva du legger i ordet frokost. Jeg kaller mitt første måltid frokost, men jeg spiser det ikke med en gang jeg står opp 😉

 6. Johanne sier:

  Takk for fantastisk inspirerende og underholdende blogg! Når motivasjonen synker og man sitter for godt i sofaen etter en lang dag er det bare å se litt på bloggen din så kommer man seg avgårde på trening. 31 dager igjen til jeg skal løpe halvmaraton, må innrømme at jeg gruer meg litt..
  Men jeg skal klare det, og jeg gleder meg til å kunne skryte av det etterpå. Ikke minst alle fine treningsturer jeg har hatt i skog og mark når jeg trener til å nå dette målet er verdt å se tilbake på.
  Men altså, takk for at DU hjelper meg til å komme meg opp av sofaen!
  Klem

 7. Thea sier:

  Wow! Jeg blir mektig imponert av deg, virkelig! Skulle gjerne vært med deg en dag, haha. Personlig syns jeg selv at jeg får til ganske mye i løpet av en dag, ihvertfall i forhold til mange jeg kjenner, men du får til enda mer. Å få til enda litt i hverdagen er mitt mål denne høsten tror jeg. Være effektiv, lese før forelesning og planlegge. Det funker for meg en periode, men så sklir det ut. MEN, jeg har tro på den teorien om at hvis man gjør en ting i 21 dager, blir det til en vane. Har du tro på denne teorien? Mitt mål akkurat nå er å drikke 3 vannflasker med vann hver dag, only 17 days to go :p

  • Kamilla K sier:

   Åh, så hyggelig 🙂 Takk! Å være effektiv, uten å stresse, er så herlig 😀 Dagene blir skikkelig meningsfylte.
   3 vannflasker? Hvor store er de? Med mindre du spiser veldig tørr og behandlet mat, hørtes det i mye ut, fra mitt ståsted 😛 Men å ha et prosjekt er kjekt.
   Jeg tror ikke helt på den teorien, nei… Ikke i det hele tatt, faktisk.

   • Thea sier:

    Haha, ja kanskje det er litt mye? Det er 3×0,7 l så det er «bare» 2.1 l pr dag;) det er anbefalt mengde så vidt jeg vet:p Jeg mindfucker mitt eget hode til å tro at jeg vil klare å lage det til en vane så lenge jeg holder ut i 21 dager, så får vi se da!

    • Kamilla K sier:

     Kommer helt an på kosten din, så ikke hør på meg 😛 Men nei, det var jo ikke så alt for mye uansett. Så for meg åtte liter, eller noe.
     Haha nettopp – det er ikke de 21 dagene som gjør det til en vane, men tankene dine 🙂 Poenget er at du gjør noe du vil, for deg selv! 😉

 8. Alexandra sier:

  Du MÅ fortelle hvordan man blir et A-menneske!

  • Kamilla K sier:

   Øvelse gjør mester 😉 Jeg skal skrive et innlegg om det, men prinsippet er å gå inn for å bli det, øve, ikke gi opp 😉

 9. ANNELI sier:

  Du er så flink! Hvilken applikasjon bruker du på løpeturene dine, eller bruker du belte/klokke? 🙂 Ha en fin kveld!

  • Kamilla K sier:

   Takk 🙂
   Jeg bruker Nike Sportwatch GPS, men i dette innlegget er det RunKeeper som står for trackingen. Ble mer oversiktlig med den 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.