7 juli 2013 -- 11:31

Mandag: Gåtur: 10,7 km

1

Tirsdag: ben

 • Knebøy, bulgarsk splittbøy, markløft, frontbøy, pull-ups med strikk

Kommentar: Superduper økt! Brukte vel omtrent halvannen time, og fivefingersene fikk vist seg å være et knallkjøp! Underveis kjente jeg at jeg begynte å bli ganske sliten, jeg har jo alt for korte pauser når jeg trener. Men så kom Natasha til SATS, og vi skravlet litt (og hadde photoshoot), så da fikk jeg samlet opp krefter igjen, til å fullføre den gode økten. 

2

1) Bøy er gøy! 2) Mark skal løftes!

Onsdag: bryst og rygg

 • Benkpress, skrå hantelpress, smalt nedtrekk, sittende kabelro, magegreier, push-ups, pull-ups med strikk

Kommentar: Skal snart bli sterk i benkpress altså. Snart! Haha. Pull-upsene kommer seg. Mye bedre å trene med strikk, enn med apparatet med vektassistanse, det er i hvert fall sikkert. Kjenner jo fremgang fra dag til dag! Var for øvrig superstøl i beina.

3

1) Gira på morgentrening – jeg?! Aldri! 2) Lekestativet.

Torsdag: godt og blandet

 • Frivending med press, overhodebøy, pull-ups med strikk, kettlebell-sving
 • Roing 3840 m, 19 min
 • Løpetur 5 km

Kommentar: Fortsatt støl i beina, men ettersom jeg øver på teknikken til overhodebøy (rykkbøy), gjorde ikke det så mye. Hadde et lite gjennombrudd på teknikken der følte jeg, endelig begynner balansen og kontrollen å bli bedre. Ganske mye vanskeligere å gå dypt når stanga holdes over hodet, enn når den ligger på ryggen/nakken. En kort løpetur på ettermiddagen, for å nyte litt natur.

4

1) Okei da, så er jeg gira på morgentrening… 2) Alle skal være i aktivitet minst en halvtime hver dag. Sikkert noen som ikke rørte seg mer enn fem minutter på torsdag, så jeg tok ansvar, og dro opp gjennomsnittet litt.

Fredag

 • Benkpress, skulderpress, pull-ups med strikk, kettlebellsving, kettlebellbøy, skumrulle
 • Løpe/labbetur 6,1 km

Kommentar: Hurra for fremgang i benkpressen! Endelig! Det gikk over all forventning, så det var veldig stas. Pullupsene kommer seg også, så kanskje det er håp. Tur på Bygdøy på ettermiddagen, med noen gå-innslag, for det var så gjørmete på stien, og jeg er såpass finslig at jeg ikke er interessert i å falle, for så å løpe med gjørme over hele kroppen. Utrolig varmt – sommeren har inntatt Oslo!

5

1) Hei, fremgang! 2) Hei, gjørme!

Lørdag: Skogsturer: 13 km + 10 km

Kommentar: Først en skogstur med Tor-Arne, så en skogstur med Ingrid. Helt fantastisk vær, så det var gull verdt å være så mye ute i skogen. Bilder fra første tur kommer til uken.

6

1) Jihooo! 2) Oslonatur.

Søndag

 •  11,5 km løpetur

Kommentar: Jeg tror faktisk jeg må lage et eget innlegg med bilder fra dagens løpetur. Så herlig og fredelig på Bygdøy om morgenen, i en helt vill solstek. 

7

1) Kongens kuer. 2) Paradisbukta. 3) Gladlaks. 4) På kryss og tvers.

Nå skal jeg spise litt (mye) mat, pakke til London, og sette meg ned for å vente på at morgendagen kommer. Okei, så skal jeg være sosial og nyte solen da, men jeg gleder meg sånn til å dra til Magnat, haha. Håper dere har en herlig søndag, fintfolk! Dere er så gode. Takknemlig for å ha så mange godhjertede lesere.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Gratulerer masse med framgang på benken, hurra!:D Og siden jeg har vært så fraværende (jobber hele døgnet….), benytter jeg anledningen til å si at jeg virkelig unner deg sjansen til å få dra til Magnat – og at du ikke skal bekymre deg for hva vi lesere tenker om en slik sponset opplevelse. Troverdigheten din, og ditt flotte (det jeg har inntrykk av ihvertfall) vesen skinner gjennom bloggen, og jeg tror jeg snakker for alle at vi håper du koser deg lærer mye (som du vil dele litt med oss, hihi)! Det er jo en mulighet du ikke kan la skli forbi!

  Ha en super søndag videre, Kamilla 😀

 2. Silje sier:

  Hurra for fremgang! Ingenting fyrer opp treningsmotivasjonen som dét 😀 det ryktes at et sånt lekestativ er på vei til senteret mitt, og dersom det stemmer så håper, håper, håper jeg at det er med kettlebells. Woho!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.