13 juli 2013 -- 23:51

Mer London. Blir enda et par innlegg; jeg har så mange herlige bilder. Det er virkelig genialt med digital fotografering – jeg har sett gjennom alle bildene, og lo så jeg gråt! For noen snåle mennesker vi er.

0

Blomsterjente, klar for en solrik dag i London. Og hvis noen skulle lure er kjolen fra H&M, vesken fra Balenciaga og blomsterkransen fra Topshop.

2

Knipset i vei, som alltid.

3

Martin er heldigvis en knipser selv, så det funket jo utmerket.

Etter en hel knipsedag, blir man sulten.

4

Nam, nam, nam!

5

6

Fant en artig bakgate. Rosa hus!

7

Kom plutselig musikk fra en av boligene, så da var det bare å danse med.

8

9

10

Så dro vi hjem for å sove. Men så ble det heller til at vi gikk på matbutikken, for å kjøpe bær og vann.

11

SÅ gira – matbutikker i utlandet er jo alltid like artig. Få ting slår Whole Foods og Carrefour, men likevel.

12

På vei hjem var vi bare litt overtrøtte… Finn Martin – på begge bildene.

13

Vel fremme på hotellet, i deilig kveldsvarme. Ah, London altså. Trivelig by!

Håper dere alle har en finfin helg, med sol og latter!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Maren M sier:

  Carrefour <3

 2. li sier:

  Mer London innlegg! Så gøy! 🙂

 3. Haha, må le av bildene 😀 Virker som dere storkoser dere.. fortsett med det 😀

 4. Andrea sier:

  Mer London!

 5. H sier:

  Haha jeg lo av dette innlegget 😀 Ser ut som at dere har kost dere ordentlig mye! Jeg var i London for første gang i et døgn rett før ferien, eeelsket byen og gleder meg til å utforske den mer :):) Sjekk mail btw! Tidenes mest random mail, men følte det var nødvendig kniiis

  • Kamilla K sier:

   Haha, så herlig 😀
   Ser jeg har fått mail, skal lese den om litt 😉 Regner med den ene er fra deg i hvert fall, for jeg kjenner igjen etternavnet. Men det er et guttenavn til fornavn, hehe. Far, sikkert 🙂
   Håper alt er bra med deg, H!

 6. Therese sier:

  Ser ut som dere storkoste dere, bare å poste flere bilder 😉
  Hvordan var forresten hotellet?:)

 7. Siri sier:

  London er virkelig et sted jeg ønsker å reise!

 8. Grethe sier:

  Hvordan klarer du å finansiere alt? Jeg studerer også, men har ikke råd til egen leilighet, ferieturer, shopping, og drive dank hele sommeren. Du er priviligert.

  • Kamilla K sier:

   Men så aner vel ikke du noe om min jobb, min lønn, mine sparerutiner eller min økonomiske situasjon heller? Bare det at du tror at jeg driver dank hele sommeren viser at du ikke vet alt 😉 Jeg skriver ikke om alt jeg gjør her, det tror jeg er lett for mange å glemme. Og ja, jeg er priviligert, for all del, men det er en større helhet enn den du beskriver.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.