I morgen har jeg bursdag. Jeg har aldri behandlet meg selv så bra, som det jeg gjør nå. Jeg har aldri vært i så god form, som det jeg er nå. Jeg har aldri vært så fornøyd med meg selv, som det jeg er nå. Det finnes ingen ord som beskriver hvor glad jeg er for at jeg for omtrent to og et halvt år siden, bestemte meg for å legge om livsstilen.

0

2

I dag tok jeg ny rekord i markløft. Det ga en helt fantastisk mestringsfølelse, og jeg sitter her med et smil om munnen, tre timer etter økten. Den følelsen av å ha brukt kraft fra egen kropp, til å gjøre noe så krevende, er rett og slett heftig. Uten å gi kroppen tilstrekkelig med god næring, hadde jeg ikke klart det. Uten å ha trent meg opp til dette, og hatt tålmodighet, hadde jeg ikke klart det. Jeg kan virkelig anbefale å behandle kroppen godt, og merke hvilke resultater det gir. HUSK – ting tar tid, men det er verdt det. Åh, det er til de grader verdt det!

6 kommentarer til “

 1. Eirin

  Kamilla!!!
  Først og fremst: WOW! Gratulerer med marken, veldig imponerende!
  Og så må jeg bare si hvor fantastisk motiverende og inspirerende du er.. livsstilen din, og holdningen du har til livet påvirker meg hver dag, og selv om ting tar tid (!) som du skriver, så kan jeg med hånden på hjertet si at bloggen din har vært med på å påvirke meg og min tankegang, på en god måte.
  Så takk. Takk for at du skriver, deler tanker og inspirerer til å være takknemlig og positiv. Du virker så ekte, og jeg skulle virkelig ønske at jeg kjente deg i det virkelige liv også.
  Jeg sitter alltid igjen smilende etter å ha lest nye innlegg fra deg!
  Fortsatt god sommer, og GRATULERER MED DAGEN imorgen! 🙂 du fortjener det beste!
  Klem fra Eirin

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Denne kommentaren. Hele. Åh, du aner ikke hvor takknemlig jeg er. TUSEN, tusen, tusen takk 😀 For noen fantastiske ord. Det der gjorde meg virkelig glad 🙂

   Svar
 2. Anine Kristin

  Gratulerer med ny rekord Kamilla! Du er så flink og motiverende 🙂 Håper du får en kjempefin bursdag i morgen <3

  Gleder meg til kjøkkenet våres blir ferdig nå, så skal jeg lage noen gode oppskrifter fra bloggen din! Har falt heeeeelt ut av den gode rytmen -_-

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Tusen takk for det, Anine 🙂 Veldig hyggelig med slike ord!
   Åh, kan tenke meg det blir stas med nytt kjøkken! 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *