4 juli 2013 -- 5:55

Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget. Vi må nemlig snakke om noe. Jeg har tidligere nevnt at jeg takker nei til omtrent alt av forespørsler i tilknytning til bloggen, fordi jeg ikke vil ha masse reklame og slikt her. Liker å ha det rent og ekte. Og sånn skal jeg holde det (til tross for at jeg angrer litt på at jeg har takket nei til Nike-klær). MEN nå har jeg altså takket ja til noe. Og jeg er så glad jeg får muligheten til det! Jeg skal nemlig ha noen PT-timer med Fredrik Gyllensten, på Magnat Performance Center på Skøyen, i Oslo. Dere vet jo hvor SATS-patriot jeg er, men de som har sett bilder fra Magnat skjønner vel at dette blir ekstra gøy for min treningsglade sjel.

På mandag skal vi prate om mål osv, og ta en test eller to, og jeg føler jeg skal opp til eksamen. Jeg kan jo stadig finne på å kritisere det jeg hører mange personlige trenere sier til kundene sine, når jeg VET at det er feil, eller lite effektivt. Ikke at jeg kan alt, men jeg påstår heller ikke det, eller tar betalt for å råde andre til å gjøre de tingene. Men nå skal jeg altså til en som kan ting godt, og som har et likandes fokus. «Du skal ikke bare se bra ut, du skal føle deg bra, og du skal ha en kropp som tillater deg å leve slik du ønsker å leve. Det handler om livskvalitet.»

Jeg gleder meg veldig til å få teste ut Magnat, og til å trene med Fredrik. Så da får vi bare håpe det blir en bra opplevelse, og at jeg endelig kan ha noen å anbefale til alle de som spør meg om jeg vet om en flink PT i byen. Og ikke minst håper jeg dere har forståelse for at jeg bare måtte kaste meg over denne muligheten. Gleder meg til å vise dere egne bilder derfra!

boyergoy

Fra tirsdagens benøkt. Fivefingersene er helt, helt geniale! (Fotograf: Natasha)

Apropos. Om en times tid skal jeg på trening, med Tor-Arne! *gledeseg* Hejhej!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Asta sier:

  Hei! Håper du blir å se på Magnat utenom PT-timer også, jeg trener der nemlig nå i sommer! (Og har første time med Fredrik i dag). Knallbra senter!

  • Kamilla K sier:

   Tviler på det, med mindre jeg vinner i Lotto (noe som krever at jeg begynner å spille). MEN jeg skal i hvert fall utnytte tiden der godt 😀 Gleder meg!

 2. Rita Hansen sier:

  Hei Solstrålen 🙂

  Ønsker deg lykke til med ditt nye «prosjekt». Jeg tror ikke din «troverdig» vil ta noe skade av at du blir sponset til dette. Jeg får i hvertfall ikke noen betenkeligheter. Dette er jo i «din gate» for å si det slik, og erfaringer du gjør deg, vil på sikt komme oss blogglesere tilgode 🙂

  Uansett må jeg si, at det er befriende å lese/ følge en blogg hvor man stoler på informasjon/ anbefalinger fra forfatteren. Og på sikt, tror jeg du har valgt rett strategi med tanke på å ikke la deg sponse på alt mulig.

  Sånn på sidelinjen, jeg tror denne trenden med sponsing av bloggere i hytt og pine vil avta etterhvert. Da det pr. nå rett og slett har tatt overhånd, og de aller fleste bloggere sitter igjen med null troverdighet. Vi som skal kjøpe varer/ tjenester tror jo ikke på noen som får sponset alt fra klær, toalettsaker, reiser, mat, sminke, smykker, ja til og med utstyr til kjæledyr og barn..Som forbruker vil ikke jeg måtte betale ekstra, for at de kommersielle aktørene gir vekk til bloggere. . . da velger en å kjøpe det en skal ha fra noen andre.

  Altså, avsnittet over er dagens hjertesukk….og på sidelinjen av det jeg ville formidle. Nemlig at dette hørtes spennende ut, og jeg tror de fleste vil se pådet som meg, at dette er en flott ting. Nettopp fordi du til vanlig er så restriktiv – er din troverdighet høy.
  Lykke til, håper det blir både morsomt, spennende og lærerikt 🙂

  Klem fra Rita

  • Kamilla K sier:

   TUSEN, TUSEN takk for den kommentaren, Rita! Satte utrolig stor pris på det 🙂 Åh, tenk at det finnes mennesker som tar seg tid til å skrive slikt, det blir jeg rørt av. Er i tillegg stas lese at mine prioriteringer blir lagt merke til 🙂
   Jeg gleder meg veldig til å få leke litt på Magnat, og til å forhåpentligvis ha noe godt å svare neste gang noen spør meg om PT-anbefaling her i Oslo 🙂

 3. Ingrid sier:

  Jeg digger at du aldri er ute å flotter deg med all verdens frebies!! Du er en av utrolig få som virkelig har skjønt hvordan du skaper troverdighet.

  At du kjører et samarbeid med Magnat synes jeg bare er VELDIG bra. For min del tenker jeg ikke at det ødelegger for troverdigheten din, men viser mer at det er lurt å også få hjelp av fagpersoner. Veldig mange kontakter ikke PT fordi de synes det er dyrt og unødvendig, men likevel så er jo god teknikk og hjelp med det i starten gull verdt:) Håper du og ditt inspirerende vesen gjør at flere tar skrittet og kontakter en PT!

  • Kamilla K sier:

   Åh, tusen takk for så flotte og gode ord 🙂 Blir så glad når jeg ser hvor flotte lesere jeg har, det er så kult!
   Tenker det samme som deg, derfor jeg takket ja til dette. Vil vise verdien av det! 🙂

 4. Vilde sier:

  Hei, Kamilla! Ville bare fortelle deg at du har gitt meg en helt nytt syn på trening! I en alder av 20 har jeg aldri trent i hele mitt liv, begynte smått for noen måneder siden. Og da trente jeg kun for å se bedre ut, etter jeg har lest din blogg har tankene rundt dette forandret seg, nå trener jeg hver dag, for en bedre fremtid, sunnere og sterkere kropp.

  Håper du forstår at du er en stor inspirasjon for meg og sikkert mange andre! 🙂

  Ha en super helg!

  • Kamilla K sier:

   Denne kommentaren har jeg tenkt så mye på. Er så takknemlig for at du tok deg tid til å skrive den til meg! Tusen, tusen takk! Fantastisk bra jobbet av deg, det der kommer du til å få mye glede av! 🙂

 5. Heidi K. sier:

  Hei Kamilla! Digger bloggen din, du er superinspirerende =) jeg håper du kan fortelle mer om fivefingersene etter hvert! Vurderer å investere i slike selv 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Tusen takk for det, veldig hyggelig av deg 🙂 Kan skrive om dem når jeg har fått litt mer erfaring. Tenker å prøve dem til litt allsidig aktivitet, over tid 🙂

 6. H sier:

  Superspennende! Gleder meg til å høre hvordan det går!

 7. Så utrolig gøy og ikke minst spennende! Jeg har vært litt fraværende på netter, og da er det gøy å komme tilbake til slike ting som dette, gleder meg til å følge med videre. Du er inspirerende og god som alltid!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.