25 juli 2013 -- 11:16

Først og fremst; tusen takk for alle gratulasjonene! Det rant inn med meldinger på telefonen i løpet av dagen i København, og den ene var herligere enn den andre. Varmer et (gammelt?!) hjerte! København viste seg fra sin beste side, i år også. Shopping, uteservering, byvandring, fotografering, og i det hele tatt.

1

Boarding!

2

Vi gikk mer eller mindre direkte til vårt faste lunsjsted: Peder Oxe.

3

Jeg gikk for laks, oster og salatbuffet. Gooood og frisk mat!

7

Uteserveringer i hopetall – smekkfulle, alle sammen! God stemning, i sommervarmen.

8

9

Nyhavn er alltid klar for å fotograferes.

11

Bursdagsbarnet.

copenhagen

12

13

Fikk kjøpt meg flere tine ting der nede, i noen av de få butikkene som fortsatt er stas å gå i, i utlandet. Det ble både American Vintage, Topshop, Victoria’s Secret og Abercrombie&Fitch, i tillegg til Nike.  Savner da det var SÅ stort å gå på Zara og Aldo også, og sikkert enda flere. Globalisering er ikke bare gøy.

14

Fast bursdagsmiddag, på fast sted. Utrolig god mat! Vår hyggelige servitør var så snill å gi oss noen smaksprøver i tillegg. Den ene laksen der var ubeskrivelig god. Smeltet på tungen! Kaviaren var ikke en stor hit hos meg, og det er kanskje like greit, for det kostet noe sånt som 4500 kr for 125 gram! Gøy å ha smakt da.

Takk for turen, pappa! 🙂

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Kristine sier:

  Gratulerer på etterskudd 🙂
  Jeg var i Køben selv for et par dager siden. Herlig by.
  Om du er keen på sushi anbefaler jeg sticks’n sushi på det sterkeste. Prøv risrullen med soft shell crab.
  Kos deg 🙂

 2. Marte sier:

  Hei! Skal til København i morgen og lurte på hvor finner jeg VS der? 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.