2 juli 2013 -- 7:30

Turen på søndag gikk opp til Barlindåsen igjen, eller Berlinerdåsen da, som enkelte av oss kaller stedet (Ingrid sin feil at jeg har vent meg til å si feil). Utsikten der oppe er helt magisk. «Oslove» på sitt beste!

Det ble nesten 18 km, i perfekt turvær. Yr meldte om yr (haha) hele dagen, men vi fikk ikke én eneste dråpe på oss. Turkarma, vet dere. Nei, da kjører vi bare på med bilder. Har ikke lagt ut naturbilder siden 19 juni! Kan tenke meg dere har abstinenser, hele gjengen.

1

2

Glad for den gode merkingen på trærne, for det er ikke alltid opplagt hvor stien går.

3

De fleste bildene fra turene jeg går, er som dette: halvveis skurrete. Prioriterer å gå, fremfor å plage turfølget mitt med å si «vent to sekunder» hele tiden, og resultatet blir et minnekort der 50 prosent av bildene må rett i søppelkassen. Eller papirkurven da, som det heter. Fint at macen kildesorterer.

4

5

Oslofjorden, byen, Maridalsvannet, Marka. Vanskelig/umulig for dere å se her, men zoomer man inn i bildets originalfil så ser man både Postgirobygget, Radisson blu, Rådhuset, og flere andre store bygg i sentrum.

6

Standard jeg-er-glad-og-på-toppen-av-verden-bilde.

8

9

Ganske fascinerende, eller hva? Mørke skyer, men et lite glippe, så det ser ut som det er lyskastere mot jordet.

10

Turen endte her, for næring må man ha! Pakistansk mango og moreller. Snadder!

Nå skal jeg snart komme meg av gårde. Trening med Natasha, og kaffe med Mailen venter. I morgen går turen til Nordstrand, der det blir trening, og lunsj med Sofie og Elisabeth. Sosiale dager denne uken, det er hyggelig! Har litt lyst til å komme meg til Østmarka en tur også, men vi får se hva det blir tid til. Vel, jeg håper dere har det bra, hvor enn i verden dere befinner dere!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Herlig å få slukket abstinensene! haha 😛
  Er på sørlandet nå og arbeider og jeg har hørt rykter om fine turstier i nærheten som jeg må utforske – kan bli spennende! Krysser fingrene for merking på trærne for å si det sånn…

 2. Marte sier:

  Naturbilder <3 Er så fint ute i naturen nå! Luften, lyset, fargene og lukten! Ikke en gang alle fluene og "åten" (som begynner å komme), kan og får ta fra meg gleden ved å ut i skogen/marka og fjellet.
  Ønsker deg en fortsatt strålende uke, sprudlende Kamilla! Kos deg masse 🙂

 3. Johanne sier:

  Blir både imponert og inspirert av deg/bloggen/blogginnleggene dine! Tusen takk for fine impulser i hverdagen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.