30 juni 2013 -- 17:11

Mandag

 • Markløft, knebøy, benkpress, skumrulle, «Stability Ball Jack Knife Sit-Up»
 • Gåtur 7 km – 1 t 6 min

1

1) Tresifret moro! 2) Spenstig vær.

Tirsdag

 • Knebøy (teknikk – lette vekter), OHP, bulgarsk splittbøy, ettbens markløft, kabelkryss, planke, skumrulle, «stability Ball Jack Knife Sit-Up
 • Gåtur 5,8 km – 1 time

Kommentar: Dagens økt ble utført på gamle-SATS, så dere kan tro jeg var i godt humør! Trente i omtrent én time, skravlet i omtrent to timer. Og hadde teselskap i resepsjonen. Med andre ord var alt som før, haha.

2

1) *bestesats* 2) Temenyen.

Onsdag

 • Løping 10,10 km – 54 min – gjennomsnittspuls 151
 • Skumrulle 14 min

Kommentar: Ikke så mye å kommentere egentlig. Det var en fin løpeøkt, med laaaav puls og digg musikk.

3

1) Rekk opp hånda alle som glemte å gre håret onsdag morgen! Hoho. 2) Tada!

Torsdag

Økt 1:

 • «Overhead squat», frontbøy, benkpress, markløft, skumrulle

Kommentar: Lettere vekter, mange reps og mange sett. To og to øvelser i supersett. Stikkord: svette!

4

1) Pleier å logge direkte på Fitocracy, på mobilen, men følte for å være litt old-school. 2) Økten.

Økt 2:

 • Knebøy, markløft, nedtrekk, pikes i slynge, skrå hantelpress, kettlebell-utfall

Kommentar: Cecilie sa «takk for at du trente meg», men jeg mener nå heller at jeg trente MED henne. Uansett, var liksom-PT og vi hadde en god økt. Så hadde jeg blogget om skumrulla tidligere på dagen, så Cecilie skulle få prøve. Jeg viste og hun mente det så «så lett ut». Haha, jeg mente det da jeg skrev at rulla IKKE fortjener navnet «skum»rulle, og jeg mente det også da jeg skrev at det kan være ganske smertefullt i starten. Åh, ansiktsuttrykket hennes var prisverdig. Så ut som hun hadde lagt seg oppå femti sylskarpe kniver. 

5

1) Utfall med kettlebells… Og hva er det dere ser? Joda, det stemmer: 2) Kamilla har fått seg fivefingers!

Fredag

 • 10,15 km løpetur i skogen – 1 time – gjennomsnittspuls 163
 • Skumrulle
 • 5 km gåtur

Kommentar: Jeg sov ekstra mange timer om natten, trolig kroppen som trengte litt ekstra tid på å hente seg inn etter en aktiv torsdag. Våknet med god energi (som alltid?!), så til tross for planlagt hviledag, tenkte jeg at jeg skulle gå en tur i skogen. Det ble raskt gjort om til en løpeplan, for uten turfølge er det ikke like gøy å gå, synes jeg. Fin mil, i deilig vær.

6

1) KLAR! I shorts! 2) Skævvvvvven.

Lørdag

 • SatsCycling 55min
 • Boksbøy og benkpress
 • Skumrulle

Kommentar: TIDENES spinninginstruktør. Sa det til ham etter timen. For en festlig (vi)kar! Så tok jeg et par styrkeøvelser (KUN fordi jeg ville få brukt fivefingersene mine litt), og rulla.

7

1) Timesopplegget. 2) Min base.

Søndag

 •  17,8 km skogstur

8

Flere skogsbilder kommer til uken. Nå skal jeg lese litt, og etter det blir det salmalaks til middag. God søndag!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Maria sier:

  Er SatsCycling-timen så grei som SATS sier at den er? Altså, passer det for en nybegynner som meg? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hvis du drar på Cycling 45 (gul time) så passer den helt klart for en nybegynner 😉 Jeg gikk på den timen i rundt ett år i starten 🙂

 2. Maria sier:

  Takk, da skal jeg sjekke det ut 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.