16 juni 2013 -- 20:57

Mandag

 • 8,53 km gåtur

Kommentar: Planen var en bryst-økt, men økten måtte vike for tur, etterfulgt av shopping. Kjoler må man ha.

1

Tirsdag

 • Ben: knebøy, bulgarsk splittbøy, frontbøy, ettbens markløft, utfall, kettlebellbøy + skumrulle

Kommentar: Gøøøøøøy! Bentrening er best. Svetten rant, og alt var fint.

2

Onsdag

 • 20,6 km skogstur

3

Torsdag

 • Markløft, nedtrekk, «Stability Ball Jack Knife Sit-Up» og skumrulle

Kommentar: Brukte femti minutter på markløft (det er hva jeg kaller markløftfest) og var til slutt mørbanka, så da peisa jeg like gjerne på med noen ekstra øvelser. Skumrullefest hjemme, med egen ROSA skumrulle.

4

Fredag: ingenting

Lørdag

 • Ellipse, gåtur på mølla, diverse styrkeøvelser med hantler og kinesis-apparat

Kommentar: Dere kommer aldri til å tro hvor lenge jeg sto på ellipsemaskinen! Altså, det må ha vært noe i vannet på hotellet, for jeg merket knapt at klokken tikket, til tross for at jeg vanligvis synes ellipse er kjedeligere enn… alt. Èn time og tjuefire minutter! Tok til og med bilde av det, sånn hvis noen skulle tro at jeg spøker. Var så svett atte. Tok noen styrkeøvelser med det tilgjengelige utstyret. Bra jeg hadde god tid før bryllupet, for jeg endte opp med å være i trenings- og spaavdelingen i en liten evighet.

5

Søndag: ingenting

En kjapp oppsummering for denne uken. Øktene er, som alltid, logget på Fitocracy, sånn hvis noen ønsker å stalke treningen min litt ekstra. Helgen har vært fantastisk! Mer om den i morgen, eller en annen dag – når inntrykkene har sunket inn. Nå må jeg sove. God natt!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Emma sier:

  Jeg har blitt skikkelig nysgjerrig på de egenmassasjegreiene, men føler meg liksom litt dum og tar meg selv i å passe på at ingen ser meg når jeg holder på med skumrulle på treningssenteret. Du kunne ikke tenkt deg å lage en mini guide med rulleteknikker du bruker? Eller om du har noen gode linker om det 😀 du er en stor inspirasjon Kamilla!!:)

  • Kamilla K sier:

   Yey! Skumrulle is good for you 😉 Ikke føl deg dum – det er bra å ha vett/kunnskap til å ta rulla i bruk. Mitt tips: søk på foam rolling på youtube, så får du masse tips og ideer til hvordan du kan bruke rulla 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.