Time flies when you’re having fun

Hei og god morgen! Om noen timer drar jeg til Kristiansand. Det kommer til å bli en minnerik helg, det er jeg helt sikker på. Har sommerfugler i magen. Skal i bryllup! Og når jeg er tilbake i hovedstaden har Tor-Arne kommet hit. SAVN! Ah, dette blir en bra sommer! Sitter og gliser for meg selv nå, haha.

Her er litt godt og blandet fra den siste tiden.

IMG_9999

Baby-K! Med matrosdress og flat hanekam. Født blid!

IMG_0075

Morgenstund med kaffe og kart. Dere vet – det er mye bra som begynner på K. Her studerte jeg hvordan vi skulle komme oss opp på Barlindåsen, ettersom det ikke er skiltet der.

IMG_0099

Og det endte jo svært godt! Gleder meg til å gå tilbake en dag.

IMG_9980

Martin inviterte meg med på Freiakonserten. Fortalte til et par stykker at jeg skulle dit og fikk med en gang kommentarer som “er det sjokoladekonsert da, eller?” Men jeg svarte klart at det var konsert med Oslo-filharmonien, at det var i Freiasalen, der det er tolv originale Munch-malerier, og det hadde ingenting med sjokolade å gjøre… Så kom vi dit. Pensjonister i hopetall, og… sjokoladebuffet! Hun ved siden av meg spiste nærmest sin egen kroppsvekt i twist. Konserten var flott, og jeg tror vi må tilbake neste år.

IMG_0114

Hvis dere har inntrykk av at jeg har gått utrolig mye den siste tiden, så har dere rett. Å gå tur er nok noe av det beste jeg vet om. Hvis det er fint vær og man har godt selskap, noe jeg er så heldig å ha ofte, er det sjelterapi.

IMG_9965

Nok en utsiktstur, denne gangen ikke like eksotisk, men Grefsenkollen er alltids kjekk å ha.

IMG_0166

Også går jeg i andre klær enn treningsklær da. Gikk til sentrum her en dag, for å kjøpe noen småting.

IMG_0176

Småting trenger ikke være ubetydelige ting. Har siklet på disse høretelefonene (beats by Dr. Dre) i en kvart evighet, så de fikk bli med hjem. Knallfornøyd fra første låt.

IMG_0180

Det ble en impulstur til Frognerparken her en kveld. Hadde planlagt å ha skjærgårdsburgere til middag, så det passet jo ypperlig. Pleier nemlig ikke gidde å varme dem hjemme, men når man like vel skal ha opp grillen…

IMG_0182

Okei, så ble den første litt svidd da, men det var godt likevel. Vi pratet, lo, koste oss, og skålte i nektariner.

IMG_0206

Woho! Jeg er rett og slett ubeskrivelig glad for at jeg kjenner Ingrid, og for at hun kjenner Nordmarka. Tenk alle de flotte skogsturene vi har hatt den siste tiden. For to måneder siden hadde jeg jo ikke ant hvor jeg skulle gå. Skal ta henne med på noen turer i Østmarka snart, så jeg kan “gi” noe tilbake.

IMG_0210

Har laget mitt eget mandelsmør! Enkelt, raskt og sunt. Har tatt steg-for-steg-bilder. Vil dere ha “oppskrift”?

IMG_0198

“I’m on top of the world lookin’ down on creation…” Bokstavelig talt. Livet altså. Bra saker.

Nå må jeg dusje og pakke. Vi snakkes nok fra Kristiansand. Jeg har så lyst til å gå tur i naturen der i ettermiddag/kveld, men jeg aner jo ikke hvor jeg skal gå, så tviler på at det skjer. God helg, fine lesere!

19 kommentarer til “Time flies when you’re having fun

 1. H

  Beklager sterkt for mitt fravær, men jeg har muntlig eksamen i sosiologi i dag, så da er det ikke så rart 😀 Det ser ut som at du har gjort så mye fint i det siste, herlig. Nyt alt sammen og livsgleden du har. God tur til Kristiansand! Klemklemklem

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Du, du trenger da ikke beklage deg! Jeg setter jo veldig pris på aktiviteten din her, men har selvsagt ingen forventninger til at du skal holde på med det 🙂 Lykke til på eksamen, H! Håper det går bra!

   Svar
   1. H

    Hihi det var litt tøys, men det var liksom for å vise at jeg ikke har sluttet å lese bloggen din liksom! 5 på eksamen 😀

    Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Det liker jeg. Du er så god 🙂
     Ååååå! Gratulerer masse! Så flink du er! Weeee, nå må du ha en herlig helg! Velfortjent 😉

     Svar
 2. Ingrid

  Hadde søren meg ikke vært like mye i skogen jeg heller Kamilla, hadde det ikke vært for deg! Gleder meg til Østmarka og NØKKELVANN 😉 :p
  God tur til Kristiansand snupp! 🙂

  Svar
 3. Malin

  Du kan jo sjekke ut Odderøya og Baneheia. Og Ravnedalen er kjempefint, men etter hva jeg husker, for lite for tur.

  Svar
 4. Eirin

  Så fine bilder 🙂 får lyst til å gå på tur selv.
  Ha en fin tur til Kristiansand, fine deg! du er så herlig!

  Svar
 5. Turid

  Hei du! Jeg ser du har bestilt fra luisaviaroma før. Hva har du bestilt fra siden, har du gode erfaringer? Er det virkelig slik at man slipper toll, mva og porto ved bestilling derfra? Jeg sikler nemlig etter en veske, og den er kjempebillig der dersom alt er inkludert i prisen! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei! Det har jeg. To par sko fra Christian Louboutin, og en veske fra Givenchy 🙂 Så tre ganger altså. Knallbra sted. Rask levering og i det hele tatt bare positive ting. Alt er inkludert i summen på siden 🙂 Hvilken veske skal du ha? 😀

   Svar
   1. Turid

    Ok, så bra! Takk for svar. Jeg tenker å kjøpe Michael Michael Kors Large Weston Hobo (tror jeg den heter…) når skattepengene ramler inn på konto 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *