18 juni 2013 -- 6:18

bryllupslykke

Så mye lykke og kjærlighet på samme plass. Personlig preg på de minste detaljer, god mat og drikke, sprudlende mennesker, romantikk, og et glisende brudepar. Er så takknemlig for at jeg fikk være en del av den store dagen.

Om noen ønsker å se flere bilder, tatt av de ulike gjestene, er det bare å sjekke ut #thekvanneids på Instagram. Der ligger det over 250 bilder, med den tagen. Massevis av hjerter og smil. Tenk at de er gift! Har vært så heldig å se hele reisen deres som par frem til nå, og jeg gleder meg til å følge med videre. Hunder, hus og hverdagslykke!

Det var rett og slett en kjempebra helg! Dagen i dag derimot, kunne startet bedre, men forhåpentligvis blir humøret lettere etter en benøkt på SATS. Det pleier å være god terapi, uansett hva problemet er. Hadde bare problemer forsvunnet på den måten i tillegg, da hadde vi hatt et kult konsept! Senere skal jeg møte Martin, og det ser ut til at det blir en solrik dag i hovedstaden. Med andre ord er jeg ganske sikker på at dagen kommer til å ta seg opp. Det er jo faktisk opp til meg å gjøre den bra! God tirsdag, fintfolk!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. ruud sier:

  så fint det så ut! og du var veldig fin<3

 2. Malin sier:

  Hva var på menyen? 🙂

 3. Så fin du var! Har sett flere av bildene som har poppet opp på instagram, det så veldig fint og gøy ut 🙂

 4. Susanne sier:

  Fiiiin kjole, Kamilla!! 🙂

 5. H sier:

  Så utrooolig fin du var Kamilla! Kjempe fin kjole :):)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.