3 juni 2013 -- 6:28

Gooood morgen! Jeg sitter her med et smil om munnen. Det er mandag. Det er sol. Livet er bra.

Planen i går var å gå halvmaratondistanse, men etter 12,5 km satte værgudene på vannkrana, så da ble det «bare» 19 km på oss. Evig glad for at ingen av oss avlyste, til tross for at vi visste at det kom til å regne. Herlig tur, og herlig start på dagen. Vi kom oss riktignok ikke av gårde før ti på ni! Skulle tro vi var late, eller noe… Haha!

11

1

Har noen bilder av Maridalsvannet nå…

2

Og noen bilder av Sander gård…

3

Heihei, kompis! I det ene øyeblikket er vi Lars Monsen, i det neste er vi Wendy.

4

Trærne er gode på sånn dip-dye.

5

Ro i sjelen.

6

Glede i sjelen.

Dere ser sikkert regndryppene i vannet?! Vi avså ca. 14 sekunder til å ta bilder, før vi slang på oss regnjakkene og gikk videre. Noen sto under trærne, mens andre så ut til å løpe for livet, for å unngå vannet.

7

Omtrent én time etter at det begynte å regne, var vi mer eller mindre gjennomvåte. Tightsene var tunge, skoene var som svamper, og et eldre par lo faktisk av oss, og noen i en bil smilte og pekte. Herlig å kunne spre glede! Du vet du er gjennomvåt når du går rett ut i en bekk, og ikke merker forskjell på å være utenfor, og i bekken. Haha!

10

Ingrid skrev at hun hadde vondt i kjeven etter å ha smilt så mye. Det velger jeg å se på som et tegn på en skikkelig kvalitetstur. Det mest komfortable hadde kanskje vært å ha sol og være tørr hele turen, men vi visste at vi kom hjem til rene dusjer, myke klær, god mat, varm te, og i det hele tatt… Luksus! Holdning har mye å si.

Tror faktisk mange kunne hatt godt av å dra ut på en slik utflukt, om det så bare skulle vært for den mentale treningen i det. Du MÅ gå hjem, og det kommer til å være like langt, uavhengig av om du klager eller ler.

Med det ønsker jeg dere en herlig uke. Husk at det er lov å ta et dypt pust i bakken, mens dere tenker over hvordan dere reagerer eller forholder dere til noen eller noe. Alle har en historie, alle har sine ting, alle er kanskje ikke like sterke som de virker som. Gi andre muligheten til å være gode. God mandag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. ulrikke lund sier:

    Herlig! Vil og!:D

  2. ingvild sier:

    du har en så herlig innstilling! 😀

  3. Bente sier:

    Likte bloggen din kjempegodt! For en positiv innstilling! Inspirerende! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.