13 juni 2013 -- 5:54

Det kan se ut til at gårsdagens tur blir ukens eneste skogstur! Har dere hørt på maken? Til gjengeld ble det en fin tur, og nå har vi i tillegg satt oss et turmål, som bør være greit gjennomførbart i løpet av sommeren/høsten/livet.

Turen i går hadde ikke noe mål, så vi gikk litt på kryss og tvers. Da vi var omtrent tre kilometer fra utgangspunktet, ville det normale kanskje vært å gå hjem igjen… Men siden vi ikke er helt normale, gikk vi like gjerne rundt Maridalsvannet i samme slengen. Vips, så var distansen doblet.

12juni

Her er løypa. Vi gikk 08:08! Dere har vel fått med dere hvor mye jeg liker slike pene tall?

0

Synd jeg ikke driver med videoblogging, for det her tok kaka. Inni de hullene der (på treet) var det en del fugler, og lyden av fuglesang inni en stamme er virkelig noe for seg selv.

1

2

Jeg plompa ikke én eneste gang i løpet av turen, og er ganske sikker på at Ingrid heller ikke gjorde det. At vi ble angrepet av mygg i en halvtimes tid, det trenger vi ikke snakke om. Ei heller at det ene buksebenet mitt ble dekket med spindelvev… Naturen er kul.

3

4

Livsglede!

5

7

Stubbebilde! Og hold dere fast… Ingrid utfordret meg til å ta Kamilla K-poseringen ANDRE VEI!

8

Det gikk som smurt! Haha, små barn – store gleder.

10

Hest på fest.

11

12

Det lykkelige blomsterbarnet Ingrid.

13

Nei, jeg får vel komme i gang med dagen. Fin torsdag til dere alle!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Haha «Hest på fest» Den var ny og et mye bedre utsagn enn den vanlige. Å lese bloggen din er som å ta en lykkepille, Kamilla 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.