22 juni 2013 -- 7:00

1

Pannekaker (egg, banan, chiafrø), kokosflak, mandelsmør, cashewnøttsmør og sukkerfritt syltetøy.

2

Spinat, agurk, ovnsbakte tomater, stekt ost og dressing av rømme, kesam, dijonsennep og pepper.

3

Spekeskinke (har fått helt dilla), norvegia i stekt og ustekt form, brie, tomat, agurk, kaffe med kokosolje.

4

Fiskekaker (delt i to), ost, tomat, agurk, gulrøtter og rømme.

5

Ost, ost, tomat og spekeskinke.

6

Melåååån.

7

Pannekaker (egg, banan, chiafrø) med cottage cheese, stevia, kanel og bringebær.

8

Cottage cheese, skyr, eple, bringebær.

9

Cottage cheese, skyr, jordbær, bringebær.

10

Skjærgårdburgere (fra Sjøveien), asparges, tomat og brokkoli.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. enits sier:

  Åhh du lager så mye god mat Kamilla 🙂 jeg lurer på om du kan tipse meg om hvilken stevia uten smak som er best.. har testet de flytende med smak, men kunne tenkt meg en nøytral også. Bruker du kun flytende eller bruker du i pulverform også?

  • Kamilla K sier:

   Jeg bruker mest pulver 😉 Svarer fra mobilen nå, så litt tungvint å linke, men tenkte å lage et iHerb-innlegg denne uken så der kan jeg linke til det 🙂 Ligger garantert i tidligere iHerb-innlegg her på bloggen også – jeg har brukt det samme i lange tider! 🙂

 2. Akk. Sååå mye godt!:D

 3. Ida sier:

  Åhh, så mye godt! Fargene gjør jo egentlig hele bildet, og man får så lyst på mat 😉 Jeg barer lurer på hvor du får tak i peanøttsmør? Fins det i «vanlige» butikker, altså ikke helsekost osv? Da tenker jeg på peanøttsmøret du bruker, eller noe lignende 🙂
  TUSEN TAKK for den supre, spreke og sunne personen du er Kamilla! Du gir veldig mye insporasjon og motivasjon, og det setter jeg veldig stor pris på 🙂 Skulle ønske jeg kunne møte deg i virkeligheten en dag 🙂 Hehe 🙂

  • Kamilla K sier:

   Oi, så utrolig hyggelig av deg! Tusen takk 🙂
   Nå har jeg vel nærmest gått bort fra peanøttsmør, men det jeg har pleid å kjøpe før heter «green choice» og de fleste vanlige matbutikker her har det i hvert fall 🙂 Grønn logo, på glass. Står blant syltetøy og annet smørepålegg 😉

 4. H sier:

  Melååån haha

 5. Marie sier:

  Hei, klokken på døynet er det egentlig du trener på studio? Jeg trener også på sats storo, men det er alltid mange mennesker der og på bildene ser det ut som det ikke er noen der.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.