Mat #57

1

Cottage cheese, gresk yoghurt, eple, kiwi og kokosflak.

2

Haha! Snacks-tallerken. Agurk, gulrot, paprika og eple.

3

Fiskekaker, søtpotetmos, asparges, gulrøtter og agurk. Tips: del fiskekakene i to, og smør søtpotetmos på hver del, og ha en agurkskive på. Nomnom! Sånn jeg liker det, i hvert fall.

4

Pannekake (2 egg, 1 banan, 2 ss chiafrø) med sukkerfrie syltetøy, kokosflak og bringebær.

5

Røkt laks, egg stekt med cherrytomater og rødløk, og paprika.

6

Cottage cheese, gresk yoghurt, bringebær, eple og kokosflak.

7

Egg, bacon, erter og tomater.

10 kommentarer til “Mat #57

 1. Amanda

  Jeg er en av de faste leserene som aldri kommenterer. Men nå fikk jeg trangen, hehe. Jeg må bare si det: du er fantastisk! Hele bloggen din stråler glede og inspirasjon. Ditt syn på mat, trening og livet; det smitter. Du er så sprek og vakker. Og jeg digger alle matrettene dine! <3

  Svar
 2. H

  Neiimen ikke bare er det masse god mat her, men jeg oppdaget ikke kommentaren på “bloggen” min før nå! Og den gjorde meg veldig veldig glad <3

  Svar
 3. christine

  takket være deg har jeg dilla på fiskekaker igjen, åh-så-godt!!!! pleide alltid å spise det med mormor når jeg var liten, hun lagde og jeg satt på benken og spiste opp de ferdige kakene <3 gleder meg til å se deg på lørdag!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jaaa, det er så godt! Og jeg blir ikke overrasket om du slår til og mekker en egen (knallgod) oppskrift på hjemmelagde fiskekaker etterhvert 🙂 Hørtes ut som et helt herlig minne!
   GLEDER MEG jeg og! Herlighet, tenker nesten ikke på annet 😀

   Svar
 4. Luisa Fernanda del Mar

  Skal snart dra fra jobb, men måtte ta en liten titt innom en av mine favoritter og den fineste sprekingen i Norge. Deilig mat, om jeg ikke var sulten før så ble jeg det i alle fall nå. I går bestilte vi nytt kjøkken og jeg gleder meg en hel haug til å lage masse deilig og sunn mat der i fremtiden 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *