20 mai 2013 -- 6:57

Forrige uke ble det to morgenskogsturer. For en flott måte å starte dagen på! Og for en genial turvenn jeg har! Regner med at vi snart får portrettbildene våre under «sprek ungdom» i ordboka. Vi var klare i åttetiden i går. Da jeg kom hjem viste gps-klokken 17,37 km, og det var fortsatt bare formiddagen. Skulle gjerne hatt med Øya på turen, men hun var med i tankene. Som om det gir henne noe… Advarer mot et brutalt bilde nr. fire.

1

2

3

4

Jeg advarte dere. Sjekk posituren! Fascinerende og uhyggelig.

5

6

7

Se så grønt det har blitt. Ingrid fikk vel nesten gnagsår i ørene fordi jeg påpekte grønnfargen så mange ganger.

8

9

10

Is og shorts – det er vikingene sine det!

11

Hurra for sommertemperatur, grønt gress, hvitveis og mosjon!

12

Ny dag, ny uke, nytt program. Ah, dette livet. For et fantastisk konsept.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Sofie sier:

  Du er så motiverende og inspirerende at jeg dør av glede som du smitter over! 🙂 Elsker livsgleden din, jeg skal selv angripe livet så snart jeg er ferdig med eksamen. Baksiden med å studere, som ellers er rimelig fantastisk! 😀 Hurra for slike som deg, Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Yey 😀 Dette liker jeg! Har litt lyst til å spørre «hvorfor vente til du er ferdig med eksamen?» men samtidig har jeg full forståelse for at det er greit å fokusere på én ting av gangen, og det beste er jo at du har gode planer 😀 Lykke til! Og tusen, tusen takk for så herlige ord. Sånt gjør meg oppriktig glad 😀

 2. H sier:

  Åå herregud. Deilig!! Ta meg med en gang a! Og usj. Padden. Sånn man ser på film jo! Ha en fin mandag <3

  • Kamilla K sier:

   HAHA jeg husket ikke at jeg hadde lagt ut det bildet, så jeg tenkte «iPaden» med en gang, og skjønte nada. 😆
   Håper du har det bra, Helene. Du er så god!

 3. Kristine sier:

  Jeg er så enig!
  Det er en fantastisk start på dagen. En kommer skikkelig i gang og våkner 🙂 Si ifra om du trenger selskap på en tur. Jeg bor bare en halv time unna 😉

  • Kamilla K sier:

   Ja, utrolig deilig 🙂 Jeg blir jo helt rusa av naturen, haha.
   Olala, da synes jeg det skal fikses en tur! 😀 Håper du koser deg med familien din, Kristine!

 4. Ann Merete sier:

  Du er så inspirerende! Jeg har lyst til å gå mer i skogen her i Oslo, men har ikke helt peiling på hvor! Kan du lage et innlegg om noen bra løyper i Oslo-nord-skogen?:)

  • Kamilla K sier:

   Hehe, Nordmarka 😀 Ja, jeg kan jo kanskje gjøre det. Skal i det minste forsøke meg på å forme et innlegg om det, med noen gode turer. Kan ikke love noe da 😉 Anbefaler uansett å sjekke ut markadatabasen på nett 😉

 5. Silje sier:

  Du er så flink jente!! 17 km? WOW:) Jeg har hverken løpt eller gått en tur på lenge som er såpass lang, jeg HÅPER sjansen byr seg snart:) Jeg må være forsiktig med den foten også vet du «hat». . Men så lenge jeg kan løpe og gå såpass mye som jeg gjør nå, så skal jeg absolutt ikke klage:)

  Stakkars frosken da. . Det får meg til å minne meg om den gangen jeg og søster var i Malaga. Vi så en haltende frosk etter veien, og som pintes. . Og som den sykepleieren søster er, så ville hun ikke la den lide mer. Så hun la et blad over frosken og TRAMPET til! Wææææ! jeg hadde seriøst traumer i mange dager etterpå:( Men det var nok til det beste..

  Kjempefine bilder av vikinger på tur, hihi <3

  Håper du får en kjempefin dag søtis, sender deg en stor klem:)

  • Kamilla K sier:

   Helsa først – alltid! Uten den har man intet 😉
   17 km er jo ikke direkte lite, uavhengig av om man går eller løper. Føttene blir jo slitne, spesielt når man ikke har pauser underveis.
   Åååååå, det hørtes helt grusomt ut! Haha, uff. Selv om det helt klart må ha vært til froskens beste, så må det ha vært fælt å se på! Wæ, får nesten frysninger!
   <3 Stor klem til deg også, Siljemor

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.