26 mai 2013 -- 11:53

Mandag

 • Skogsløp på sti 8,11 km
 • Benkpress, pikes i slynge, pushups, skrå hantelpress, skumrulling

Kommentar: Å løpe i skogen er virkelig noe for seg selv, men å løpe i ukjent skog er ikke bare-bare. Ble dermed ekstra stolt av å ha fullført! Ikke fordi tempoet var det helt store, men fordi jeg ikke ga meg. Plumpa tre ganger, visste ikke hvor jeg skulle i enkelte kryss, og det var mange glatte stener og grener. Hadde litt lyst til å bare legge meg ned, og la noen forbipasserende bære meg hjem. Men neida! *klapp på skulderen* Stykeøkten var… grei.

1

1) Sol, skog og gjørme. 2) Haha, her går det unna…

Tirsdag

 • Barbell Squat 20 kg 2×10, 40 kg 2×10, 60 kg 2×8, 80 kg 2×6, 90 kg 4+2+2, 60 kg 2×5
 • Standing Barbell Calf Raise 100 kg 3×12
 • Barbell Bulgarian Split Squat 60 kg 3×8
 • One-Leg Romanian Deadlift 40 kg 3×8
 • Barbell Lunges 40 kg 3×8
 • Skumrulling 10 min
 • Skogstur 11,4 km – 2 t 47 min

Kommentar: Kjørte gjennom økten ganske mye raskere enn vanlig, for å rekke hjemom før skogsturen. Svett og fornøyd! Skogsturen var helt herlig. Skal jeg fortelle dere hvor mye jeg liker norsk natur?

2

1) Multitasking: oppvarmingssett + fotoshoot. 2) Rull, rull, rull. 3) Øyungen. 4) Fagervann.

Onsdag

 • Two-Arm Kettlebell Swing 16 kg 5×15
 • Goblet Squat (kettlebell) 16 kg 5×15
 • Single Arm Kettlebell Clean and Press 8 kg 5×12
 • Pull-Up assistert 2×8 + 2×6
 • Dips 2×8 + 2×6
 • Skumrulling 15 min

Kommentar: Kettlebell-økt. Tok ca. et halvt minutt før jeg var både andpusten og svett, haha. Bra saker!

3

Dette er det bildet jeg har fra økten… Lekkert, eller hva?

Torsdag

 • Bent Over Barbell Row 20 kg x12, 40 kg x10, 50 kg 5×5
 • Standing Military Press 20 kg 2×8, 25 kg 3×5
 • One-Arm Dumbbell Row 24 kg 5×5
 • Løping 5 km – 27 min – gjennomsnittspuls 157 – 3% stigning
 • Pull-Ups assistert 3×5
 • Skumrulling 20 min

Kommentar: Møtte kjentfolk – woho! Tre ryggøvelser, én skulderøvelse, løping og skumrullekos. Bra saker.

4

1) Muskelfabrikken. 2) Fem fine km.

Fredag

 • Aktiv hviledag: skogstur 12,2 km – 2 t 37 min

Lørdag

 • 55 min spinning
 • Skumrulling 17 min
 • 8,8 km gåtur

Kommentar: Spinning, ja. Blandede følelser der. Var ivrig spinner før, men jeg har rett og slett problemer med å få gode økter på spinning. Fikk det til før, så jeg får prøve igjen! Ingrid og May-Britt var også på spinningen, så det var jo en høydare. Skumrullefest til slutt.

6

Tok ingen bilder av økten på SATS, men bloggen lider jo av mangel på naturbilder, så…

Søndag

 • 35 min rask gange på mølla
 • 18 min på skumrulla

Kommentar: Haha. Snakk om å slå på stortromma! Blir jeg ikke veltrent nå, så vet ikke jeg…

7

Jeg har vært dronningen av skumrulla (og triggerpoint-ballen) denne uken. Flink jente!

Nå roper solen (og Alexander) på meg! Hej hej!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Rebecca sier:

  Når du skriver om skumrulla tenker jeg på sånne runde godterier som er skum, syntes de er skikkelig ekle så assosiasjonene tok litt knekken på meg, hehe! Men ser ut som nok en flott uke, du er så flink 🙂

 2. Emma sier:

  Tur i norsk natur er virkelig herlig:) litt rart spørsmål kanskje, men hva bruker man skumrulle til? Er det for å ‘løsne’ opp i musklene på en måte? :p

  • Kamilla K sier:

   Jepp 😉 Veldig kjekt. Løsne opp, bedre blodsirkulasjonen og bevegeligheten, og i det hele tatt… En form for egenmassasje.

 3. Benedikte sier:

  Hei Kamilla!
  Et spørsmål som ikke har noe med trening å gjøre, men vurderer sterkt en spontantur til Nice nå til helga, og har fått med meg at du er kjent der. Har du noen hoteller og restauranter å anbefale? Og generelt hva man må få med seg når man først er der? Tenker vi blir i en 3-4 dager 🙂
  Takk for svar 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Åh, kan jeg få bli med? 😀
   Nå har ikke jeg bodd på så mange hoteller i Nice (bor for det meste i leilighet der nede), så har ikke det helt store grunnlaget for anbefalinger, MEN de to jeg har bodd på har i hvert fall vært veldig bra: Le Royal og Le Méridien. Begge ligger på Promenade des Anglais, ganske nærme hverandre. Svært fin beliggenhet, med god standard. Ser du på hotels.com eller noe, så kan du jo finne hvor de ligger, og kanskje du finner noe annet i samme område som frister mer?! 🙂
   Når det kommer til restauranter er jeg litt mer av typen som bare går dit det frister, MEN dere må nesten spise en av middagene i gamlebyen, på kvelden. På dagtid (fra 12 er det vel) er det grønnsaksmarked der (som dere også MÅ på), og på kvelden er det massevis av restauranter med god mat og knall stemning 🙂 Ellers kan strandrestaurantene anbefales til lunsj, men prisene kan være litt dyrere enn resten av byen. Hm… Hva mer? Shopping kan dere gjøre i Rue Massena og oppover avenue jean medecin. De to krysser hverandre, og her finner dere bøttevis med butikker. Og så må dere opp på la chateau! Må, må, må! Googler du det, eller spør i hotellresepsjonen, så får du enkel forklaring på hvor du må gå. Fantastisk utsiktspunkt, og en liten naturoase på toppen av Nice, der du også kan se utover havnebyen. Okei, nå har jeg skrevet en lang stil her, og kunne nok fortsatt en stund til, men håper dette hjelper noe. Bare å spørre mer, så svarer jeg så godt jeg kan 😀
   (Forventer å snart bli æresborger av Nice, slik som Elton John er!)

   • Benedikte sier:

    Tusen takk for godt og utfyllende svar!!! Ble ikke mindre frista til å dra nå! Og ja, du må selvfølgelig bli med 😉 hehe.
    Vi skal vurdere det et par dager til, se an flyprisene.. men oppdaterer deg selvfølgelig på turen om det blir noe av det!

    • Kamilla K sier:

     Hyggelig du satte pris på det 🙂 Jeg burde sikkert lage et innlegg om Nice, men det kommer til å bli helt latterlig langt, haha 😛 Enn så lenge er det kjekt å bli spurt, så kan jeg drømme meg bort for en liten stund også 😉
     Hold meg oppdatert!

 4. Alex sier:

  Jeg har et spørsmål når det kommer til nike-klokka og puls. Har pulsbeltet også selvsagt, men jeg får ikke til å stille inn min maxpuls/hvilepuls. Det er jo essensielt for at den skal klare å regne ut antall kalorier man brenner basert på O2 brukt/CO2 produsert, som igjen kan regnes ut basert på pulsen. Går det ikke an? Er det bare ved hjelp av kalibrert shoe pod eller gps at man kan se hvor mange kalorier man brenner? Pulsen vil jo være mer nøyaktig. Men siden jeg har ganske høy makspuls, så trur klokka at jeg spurter i en time. Klokka sier dermed at jeg har brenner 1000 kcal på en time, og det gjør ikke en jente på 50 kg.

  Håper du forsto spørsmålet, kjære nike sportwatch-ambassadør 😉

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂
   Det er ikke noen instilling for det, nei. Det er nok derfor de kaller den en løpeklokke, fremfor pulsklokke. Du får se gjennomsnittspuls, og kan lese av veldig enkle tall på nettsiden, men det er det. Den tar hensyn til pulsen når den regner ut forbrente kalorier, men da gjør den det i sammenheng med instillingene dine for kjønn, høyde og alder, mener jeg å huske. Så det er ikke helt nøyaktig, men uten pulsbeltet til blir i hvert fall tallet helt på viddene. Så beltet bidrar til mer korrekt tall, men selvsagt vil slike faktorer komme inn. Men så viktig er vel ikke det tallet? Gjennomsnittspulsen, og pulsen i løpet av økten blir jo riktig 🙂

   Haha, jeg burde snart få offisiell tittel som ambassadør for den klokken. Folk kjefter jo til og med på meg hvis de har problemer med å få gps-signal på den osv., som om jeg har noe med det å gjøre 😆

 5. Hilde sier:

  Du er flink med treninga! Viss du er glad i norsk natur, burde du ta ein Noregsferie for å utvide horisonten, t.d. fjellvandring i Sogneområdet, Sunnmørsalpane eller Romsdalsfjella! DÅ snakkar vi skikkelig norsk natur 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk for det, og takk for tips 😉 Har vært mye rundt i det norske land, opp gjennom årene. Blant annet bil- og teltferie til Lofoten, sovet på en sæter i ingenmannsland ved Tingvoll, vært rundt i fjellene ved Elnesvågen og Molde… Og gått en del i fjellene omkring Hemsedal, Nesbyen, Fefor(Vinstra) osv. pga hytter. Ja, i det hele tatt 😀 Lista fortsetter, hehe. Naturen er fantastisk! Kunne absolutt tenke meg å reise mer i Norge, men kjenner ingen/få som er interessert i det samme, hehe.

   Synes riktignok det er noe helt eget med Oslonaturen. Det er så kult at det er en ordentlig by i sentrum, men at noe sånt som 2/3 av arealet i kommunen/fylket faktisk er vann og skog 😀

 6. Marit sier:

  Hva er det egentlig den skumrullingen hjelper mot? Har hørt masse positivt om den, men aldri forstått det 🙂 og, hvordan «ruller» du liksom?

 7. En tur i skogen og på fjellet for den saks skyld, det er deilig! Elsker bildene du tar på turene dine 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.