12 mai 2013 -- 10:55

Dette har vært en skikkelig tullete uke, treningsmessig. Har hatt knallgode økter, og mange av dem, men opplegget har vært ustrukturert, og fordelingen på muskelgruppene har ikke vært jevn i det hele tatt. Må komme meg ut av den rare modusen jeg har havnet i. Jeg skal ikke hjem til rutinene mine, jeg ER hjemme. Haha, jaja, får prøve igjen til uken.

Har rullet en god del på skumrullen denne uken. Smerte! Også har jeg vært mye opp-ned, som et ledd i mitt nye håndstående-prosjekt. Kroppsbeherskelse er kule saker.

Mandag

 • Squat 20 kg 2×10, 40 kg 2×10, 60 kg 2×8, 80 kg 2×5, 90 kg 2×3, 60 kg 2×8
 • OHP 20 kg 2×10, 25 kg 2×6, 27.5 kg 2×4, 20 kg 2×8
 • Pendlay Row 40 kg 2×8, 45 kg 2×4, 40 kg 2×6
 • Dips 30 stk totalt
 • Pull-Up -10 kg 26 stk totalt
 • Lunges 40 kg 3×8
 • Wall Handstand

Kommentar: Første dagen på nytt program, og jeg presterte å ikke følge programmet. Ikke verst! Håndstående til hodet ble rødsprengt – så trolig litt sprø ut.

1

Heihei! Klar for å forme en god uke.

Tirsdag

 • 6,5 km løping – 35 min – gjennomsnittspuls 156
 • Skumrulle + håndstående

Kommentar: En liten løpetur, skumrulle til jeg nesten begynte å grine av smerte, og opp-ned-tilstander til jeg så stjerner. Artige greier!

2

Løperesultat og den ikke-så-uskyldige rullen.

Onsdag: treningsfri (gikk ca. én mil)

Torsdag

 • Squat 20 kg 2×10, 30 kg 2×10, 35 kg 2×10, 40 kg 2×10, 45 kg 2×10
 • Deadlift 30 kg 4×10
 • Incline Dumbbell Bench Press 16 kg 4×6
 • Seated Cable Row 40 kg 4×6
 • Two-Arm Kettlebell Swing 16 kg 4×10
 • Kettlebell Clean and Press 12 kg 4×8
 • Dip Station Straight Leg Raise 8+8+8
 • Hanging Knee Raise 8+8+8
 • Pikes i slynge 20+20+20

Kommentar: Var trener for Jeanette igjen. Det er SÅ herlig å se hvordan hun står på, og hvor mye hun liker styrketreningen. Også har hun økt i flere øvelser, og er naturligvis superfornøyd med det. Utrolig gøy å få være den som får frem en slik mestringsfølelse hos noen! 

3

Orker ikke mer – blir man trent av å bare henge her?

Fredag

 • Deadlift 20 kg x10, 40 kg 2×10, 60 kg 2×10, 80 kg x4, 100 kg 2+1, 80 5×5, 60 kg 2×6, 40 kg 2×8
 • Pull-Up -10 kg 32 stk totalt
 • Arnold Dumbbell Press 10 kg 2×8, 12 kg 3×8
 • Triceps Pushdown 17.5 kg 4×10
 • Ab Wheel 20 stk totalt
 • Gåtur ca. 9 km + håndstående

Kommentar: Markløftfest! Ble så støl i armene etter denne økten… 

4

Har du fast plass, eller?

Lørdag

 • Squat 20 kg 2×10, 40 kg 2×10, 60 kg 2×8, 70 kg 2×6, 90 kg 2×4, 80 kg 2×4, 60 kg 2×6
 • Standing Barbell Calf Raise 100 kg 3×10
 • Front Squat 40 kg 2×8, 50 kg 3×5, 40 kg 2×6
 • Pull-Up -10 kg 24 stk totalt
 • Dumbbell Bulgarian Split Squat 16 kg 3×8
 • Plank 3×70 sek
 • Dip Station Straight Leg Raise 38 stk totalt
 • Skogstur med Ingrid

Kommentar: Knebøyfest! Benøkt og skogstur på samme dag – det blir jo ikke stort bedre enn det.

5

Enten står jeg ved knebøystativet, eller så hopper jeg rundt i skogen. Begge deler er ganske festlig.

Søndag

 • Rolig langkjøring 12 km – 68 min – gjennomsnittspuls 150
 • Tøy og bøy og strekk og knekk

Kommentar: Det er pulsen sin det. Hadde så mye å tenke på at jeg nesten ikke fikk med meg at jeg løp.

6

Pulsklokken altså, den er så kul. Trykket OK og da svarte den «looking forward to it».

Litt av en uke! Ingen fare for at beina mine blir slappe i hvert fall, har jo bøyd så mye at det nesten er komisk. Skal slutte med sånt tullete volum nå. Tror jeg. Vel, jeg har kost meg, og det er det viktigste. Og denne treningen er da ganske mye bedre enn ingen trening i det hele tatt. Ro, ro, ro din båt… Håper dere har hatt en aktiv uke!

Før jeg gjør noe annet skal jeg stille klokken tilbake til å vise km/t. Glemte det forrige uke.

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Regine sier:

  har du tenkt til å være med i noen løp? f. eks oslo maraton i høst 🙂

 2. Charlotte sier:

  Hva gjør du med den skumrulla? 😀 Har du noen øvelser på lur med den?

 3. Lene sier:

  Henger meg på og spør om du kan vise og fortelle litt ang skumrulla?:):)

 4. Rebecca sier:

  Flinka! Det hører vel til hos oss «være på tiden personer» at vi også er altfor glad i rutiner, jeg kjenner meg veldig godt igjen. Men for å sitere deg så er det jo bare å gjøre riktig valg, så er rutinen tilbake 🙂

  Like før jeg kjøper den klokka nå, selv om planen er å vente, du frister meg!

 5. Solfrid sier:

  Får lyst til å springe ut i skogen eller ha en laaaang date med knebøystativet når jeg ser treningsoppdateringene dine! 😀 Inspirerende!

 6. stine sier:

  Fin treningsuke, vil bli like sterk som deg i markløft en gang 🙂 Denne uka har jeg hjemmeeksamen, så morgentrening har gått bort og jeg har tatt treningen på kvelden etter skriving som premie, haha. Løp ein mil i går på impuls etter en overkroppsøkt, og jeg løper ALDRI, skulle jo bare gå i ti minutt. Men hadde så mye å tenke på og sortere med eksamen at beina gikk og gikk 🙂 Nå må jeg fortsette å skrive, måtte bare sjekke bloggen din, en glede i en trist eksamenstid, haha 🙂

 7. Maren M sier:

  Haha, har alltid lurt på hva den skumrullen er til! Trodde det var for å massere ryggen.

  Og btw: I dag klarte jeg 50 minutter 😀 Superfornøyd!

  • Kamilla K sier:

   Ja, noen kaller det jo for egenmassasje. Jeg kaller det selvpining 😛
   Ååååå! Herlighet, så flink du er! *applaus* 😀 Dette går jo så det suser!

 8. Den sterkeste og fineste treningsdama jeg vet om! Super inspirerende å se dine treningsuker! 😀

 9. Marianne sier:

  Hvor har du kjøpt skumrullen din? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hehe, nå kommenterer du på et innlegg fra mai 2013, så den rullen som er på bildet der er en som var på SATS 😉 Nå trener jeg ikke der lenger, men bruker flere andre ruller; to typer de har på Magnat, og én jeg har bestilt selv. Ingen anelse om hvor man kan få tak i den de har på SATS, dessverre 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.